.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Садо мазо?

Град
    Sofia

Садо мазо?

Какво мислите за това и пи е Любопитно защо толкова много жени не го харесват!?

Ей, и ти да пуснеш една хубава тема

Та, не бих казала, че съм голяма привърженичка на садо-мазото. Падам си по други аспекти на БДСМ (Bondage, Discipline/Domination, Sadism, Masohism - превод в ефир). От 9 месеца съм в такава връзка. Падам си по връзване, пляскане по дупето, age play, kitty play, унижения..

Град
    Пловдив
    Ъъъъ..не мерси ..не ми харесва тфа усещане..не съм пробвала и немисля ...просто не се виждам да налагам приятеля ми яко с камшик особено пък да му хареса

Цитирай Първоначално написано от MrS.bEpS
    Ъъъъ..не мерси ..не ми харесва тфа усещане..не съм пробвала и немисля ...просто не се виждам да налагам приятеля ми яко с камшик особено пък да му хареса
    Много мразя, когато някой, който не е компетентен по въпроса и няма опит, да се изказва изключително негативно.. Биенето с камшик е едно от 9827498324892 неща, които се причисляват към тази алтернативна сексуалност.

az sum za sado mazaoto 6ans da nabie6 priqtelkata ti bez da te skusa

Ех, къде е Cuddly, когато ми трябва!

ами....само за белезниците да....иначе камшици и т.н не са по моя вкус
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

Ne blagodarq..Tfa vuob6te ne mi dopada

Ами да харесва ми,ако за садо-мазо се приема силничко щляпане по дупето ,по-силни захапвания,дращене,връзван е и такива ми ти работи.
    Любовта е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ,вярвайки че той няма да го направи. http://7-tepeta.myminicity.com/

Не ми допада да практикувам такива неща!!! Но като идея не е лошо стига да си по-разкрепостен!!!

Град
    варна
    Цитирай Първоначално написано от bebe_zaiche
    Ей, и ти да пуснеш една хубава тема

Та, не бих казала, че съм голяма привърженичка на садо-мазото. Падам си по други аспекти на БДСМ (Bondage, Discipline/Domination, Sadism, Masohism - превод в ефир). От 9 месеца съм в такава връзка. Падам си по връзване, пляскане по дупето, age play, kitty play, унижения..
    Masohism..? =D> Аз съм с предпочитания като твойте..

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от eraser_9
    hahah
    po temata - ne e to4no moq stil v sexa i ne sme navlezli iz debrite na sado mazoto , no ... znae6 li kakvo 6te ti servira gadjoka nqkoi den
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Град
    At home...
    Цитирай Първоначално написано от eraser_9
    ... И обратното

Падам си по връзване, пляскане по дупето
    По това и аз си падам и то много. Обичам да ме пляскат /без да прекаляват, разбира се, зависи и как го правят и колко съм възбудена/ и много обичам да ме връзват и да връзвам /с белезници е глупаво и гадно, пак с колан е изпробвано много приятно и го няма елементът на нагласеността/...но бати Куенч казва, че съм напълно нормална сексуално .
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Падам си по връзване, пляскане по дупето
    По това и аз си падам и то много. Обичам да ме пляскат /без да прекаляват, разбира се, зависи и как го правят и колко съм възбудена/ и много обичам да ме връзват и да връзвам /с белезници е глупаво и гадно, пак с колан е изпробвано много приятно и го няма елементът на нагласеността/...но бати Куенч казва, че съм напълно нормална сексуално .
    Подкрепям Куенч :Р Инак за пляскането - направено както трябва... Ммммм.. :> Мен утре това ме чака, яппараааа!

Меко казано обожавам да ме връзват...
    Ама не с белезници, просто няма в наличност... (:
    И честно казано предпочитам аз да съм връзвана от колкото да връзвам...
    Но до тук, разни неща като пляскане не са ми по вкуса...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен
    Град
    София
    Жена съм и го харесвам !
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    in ur dreams
    Обичаааммм !!!! Ама повече садото от колкото мазото Така де, обичам да връзвам, да хапя, да дера, ммм горко му на мъжо I'M COMMING!!!!!

хах, аз пък мноо обичам да връзвам и да ме връзват х) особено с едни такива сатенени връвчици са май ... и някъде у нас имах камшик, ама честно казано никога не съм го използвала, обаче мноо яко плющи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си