.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Голям фен

Неоснователен страх?

С приятеля ми правихме снощи секс за пръв път и ползвахме презерватив,всичко беше наред.Но след това аз психясах,че може да е станал някой гаф,въпреки,че не е така.....Днес също психясвам и всеки път ме е страх,че може нещо да стане.Имам този страх насаден от майка ми,която е забременяла с брат ми инцидентно на 16.....И сега,въпреки,че знам,че нищо не се е случило откачам и тия страхове не ме оставят да се отпусна напълно...... Как да преодолея страха,защото знам,че повечето е просто "приноса" на мама....

Е щом всичко е било точно,за какво психясваш?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
    Е щом всичко е било точно,за какво психясваш?
    Точно де....не знам и не мога да се отпусна,просто цял живот ми набиват в главата едва ли не как малките сперматозоидчета изскачат от презерватива и се втурват обратно навътре да правят бебе.....ужас просто....

според мен няма как да го преодолееш,докато сама не се увериш,че всичко е наред,а и ако увериш майка ти в това по-малко ще психясваш,следващия път просто проверете презерватива,ако трябва сложете два(но един си е напълно достатъчен)и му кажи да не свършва в теб,за да си напълно спокойна,айде \/

Според мен не значи,че като се е случило на майка ти,ще се случи и на теб.А майка ти през презерватива ли е забременяла?

Просто да не свършва в презерватива. Или го довършвай със свирка, или му дай да свърши върху гърдите ти - оттам няма как да се стече и да забременееш.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

O milata znam kak se 4uvstva6...az sum su6tata...bez pri4ina me e strah Napravo ujas!Prosto se opitai da ne misli6 za tova,zanimavai se s ne6ta koito 6te ti otvli4at vnimanieto ot problema i taka nqma da ''psihqsva6''.
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
    Според мен не значи,че като се е случило на майка ти,ще се случи и на теб.А майка ти през презерватива ли е забременяла?
    Да,явно е бил дефектен.... И си права,ама пусти страх...

Щом ти самата осъзнаваш че не се е случило нищо,значи няма от какво да се плашиш

Град
    Карнобат
    Нормално е да те е страх,просто се опитай да го преодолееш,пазете се и нищо няма да стане
    Цял ш*бан живот дишаш прахта.
    Цял ш*бан живот пълзиш в пепелта.
    Започнал си да гниеш отвърте,
    за теб няма да има `утре`.
    Ти си човек,обречен да страда.
    Хванал си влака за ада!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    И мен ме е страх всеки път . . . ама като се притесняваш от страх може и цикъла да ти закъснее и още повече да се наплашиш ,така че малко се опитай да не мислиш за гафовете ,които са възможни!

Град
    Пловдив
    ни са паникьосвай..сичко е ок...първите няколко пъти винаги се психясваш...ама после шъ свикнеш и няма се притесняваш

Надявам се да не си на 14...защото в такъв случай майка ти има право да ти го повтаря постоянно - ти не я слушаш. Винаги има възможност да се забременее.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Като си такъв спек, за какво изобщо правиш секс по дяволите след като не ти носи кеф, а само притеснение?!..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си