- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с черен
Правили ли сте секс с черен/черна ако не бихте ли правили?
Не съм правила и не знам дали бих..Може би да![]()
бих изчукал негарка![]()
кво ти пука че е куха нали ти духа
Едва ли бих . . . Същност да ,но рядко ме привличат негри![]()
Bih.Kato malka razpraviah 4e 6te se ojenia za negur i sega vse o6te dosta me privli4at...![]()
Ами не съм се замисляла, но може би не..поне сега съм на това мнение, утре може и да пробва знам ли![]()
Е как...как да откажеш на някоя яка негърка с голям тезгях...пък и да не е с голям тезгях...шоколад да го...Капучино да става
маа фака
Lele kakvo vi stava be hora 6to se zaqjdate edin s drug.tva e forum se pak.Tc tc tc....ednata kurva drugiq s malka pi6ka ujasnite ste...A kolkoto po temata ne sam pravila sex s 4eren no ako mi se otdade vazmojnost moje i da napravq no zavisi ot dosta ne6ta.
nqmam takiva predrazsydaci ... i ne delq horata na beli i cherni
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
с маймуна???никога!!!
Аз съм българче!
ммм да що не....особено ако е някой хубавец от америка или франция...но не и с някой от тия дето са в България.нигерийци сенегалци..не защото са спинозни много!!!
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Да! Възбужда ме черната кожа!![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
mmm ako e nqkoq stegnata gotina negurka moje da se zamislq no nikoga ciganka!!! Bulgaria Nad Vsichko.![]()