.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Цветна бременност???

Zna4i momi4eta situaciqta e slednata minaliq mesec si mid oide normalno svur6i mi i sled edin den po4na da mi te4e edno takova kafenikavo nqkolko dena i sprq.sega toq mesec trqbva da mi doide sled edna sedmica i sno6ti mi tekna takova rozovo a neska nqma ni6to vuzmojno li e tva da sa priznaci na cvetna bremennost???

еми може и да е няква инфекция х)
    още повече, че ти е дошло, когато е трябвало , но за най - сигурно си направи тест , той хваща и цветна бременност

Спокойно,на мене ми се случи абсолютно същото и даже днеска заради това бях на гинеколог.Той ми обясни че това е напълно нормално при смяната на сезоните И аз се бях притеснила за цветна бременност,но той ме успокои Така че бъди спокойна,няма ти нищо.Това е нормално при смяната на времето става хормонален дисбаланс.
    Носи запалената свещ пред себе си и пътят ти ще бъде осветен!!!

Град
    varna
    moje6 da si napravi6 test za da si spokoina

Град
    *in a pink dream*
    pf neka i az da si kaja :P posledniq pyt kaot pr sex , beshe predi 2 meseca i polivina . nishto ne me pritensvqma. posle mi doide syvsem notmalno , no imah nepriqtna slucha s edna fr i se pritesnih mn i mi sprq , seld 1 den mi trygna otnovo i mi syvryshi - normalno sled okolo sedmica mi procapvashe nqkolko dena ... i sega mi zakysnqva s okolo 15 dena i si napravih 1 test - otricatelen e . taka che ne se filmirai - dai 3 lv za sure chek i po-spokoino
    moje da iam romeni v cikyla ot mn dr nesht , osven ot bremennost - vremeto , prekarani bolesti , medikamenti , hrana , stress ...
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Re: Цветна бременност???

Цитирай Първоначално написано от klpo
    Zna4i momi4eta situaciqta e slednata minaliq mesec si mid oide normalno svur6i mi i sled edin den po4na da mi te4e edno takova kafenikavo nqkolko dena i sprq.sega toq mesec trqbva da mi doide sled edna sedmica i sno6ti mi tekna takova rozovo a neska nqma ni6to vuzmojno li e tva da sa priznaci na cvetna bremennost???

a da ste 4uvali za 4erno-bqla bremennost az ne sam
    skype-sedrik_zehrokie ime- brennan-
    email-kress_andreev@abv.bg
    gsm-088461936x
    http://youtube.com/watch?v=R07jy7LrC4Q

tarsq si priqteli ot grad Silistra mom4eta i momi4eta nad 15 god.ako ima da pishat ako ima i metali o6te po dobre

Град
    Манастир

Re: Цветна бременност???

Цитирай Първоначално написано от wheezer_sedrik
    Цитирай Първоначално написано от klpo

a da ste 4uvali za 4erno-bqla bremennost az ne sam

Неуки хора много!!!

Не се притеснявай миличка всичко ще е ок!
    Живеите си живота! Не бъдете срамежливи и грабете с пълни шепи от него!

добре аз имам въпрос - кръвната проба би ли дала знак ако момичето е бременно ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си