- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как ще коментирате това?!
Катеричока кърти мифффкииииии...![]()
Та.. По темата.. Абе и Я съм фиешънка, ама.. никога не бих тръгнала да бия някоя само защото не ми допада как се облича.![]()
Тъпо е..
Иначе.. Ако е тъпо парче.. Под ножааааа....![]()
Tukmo go gledah po rano dnes... Da mnogo e gadno smis kfo kato sa emota kato iskat takiva da budat!! Ideqta e 4e fe6un4etata mrazqt emotata nai mnogo to to4no tva e de, best fr, ednata emo dr fe6un samo ne shva6tam 6to tva dr momi4e ne pomaga na priqtelkata si a se se6ta 4ak nakraq?!?! Glupavo e smis uj bili best fr! No vse pak si e mnogo gadno tva kak si reje venite samo zaradi nqkfi tam sme6ni kurvi! Moje bi 6te6e da e po dobre da otide nakude drugade i da potursi novi priqteli moje bi 6te nameri hora koito 6te q priemat kakvato e! No qvno sa i pri4inili prekaleno mnogo (psihi4eski) nz az 4esno kazano mislq 4e dori na nqkoi da ne mu haresva toq stil tva ne zna4i da pretrepva6 toq 4ovek!! Tva e kato 4algarite i rapurite dali ne se mrazqt?? Mi az slu6am hiper mnoo hip hoop i rap ama imam frs koito slu6at 4alga ama nikoga ne sum gi othvurlqla ot sebe si samo za6toto slu6at dr stil muzika! Da slu6at kfoto iskat te si re6avat kakvoto im haresva tfa! Dneska se dosetih sa klip4eto kato edno momi4e koeto e pulno i ne e mnogo hubavo i si4ki go obijdat kfa e debela i tn., i vlizam nali v 4asa i vijdam 4e tq mi e sednala na mqstoto i vikam moje li da sedna i tq stana i doide momi4eto s koeto sedq i vika oh az na toq stol nqma da sqdam (demek stola na koeto onova debeloto momi4e sede6e ) i az vikam kfo se prai6 be dai mi stola zimai moq kato te e gnus ma tva e 4ove6ko su6testvo ne e ne6to protivno! I q hvanah za ruka i i razkazah klipa i tq se sduha nqkfa . A su6to taka imame edno mom4e ot klasa koeto ima nqkfi problemi i ima nqkolko momi4eta koito kato go dokosnat i po4vat da se bur6at da vikat iuuu i tn., az mnoo 4esto sum im go kazvala 4e tva e hiper tupo i drazne6to ma te si produljavat. S edna duma vseki 4ovek ima pravo na izbor, koito kakto si re6i nie nqmame pravo da go sudim za na4ina po koito izglejda i taka.Ne 4e moga da kaja 4e i az ne sum se podigravala na nqkoi mn qsno 4e sum ama seki put se zamislqm 4e sum napravila ne6to hiper tupo seedno nz kfo e ta nali minalata godina edno mom4e mi se podigrava6e cqla godina kolko sum ploska a az sum bila samo peti klas, kfo o4akvat ?!?! Abe da si mislqt kfoto iskat horata za mene az gi podminavam i produljavam napred se edno ni6to ne se e slu4ilo se edno ne sum 4ula ni6to!![]()
![]()
![]()
Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*
x
Mn mi stana jal za momi4etoZa6to se otnasqt taka s neq
Prosto tq e po-slaba ot tqh i nemoje da im otvarne za6toto te sa mn pove4e ot neq
![]()
Искам да ви питам,как предлагате едно безсащитно момиче да се справи с 3 кубили?Като включим и хората от класа и които е малтретират...Как да се жащитава?Как да ги набие,като е сама единствена и няма кой да и подаде ръка и да и помогне?А и другото... Тя е много наранена психически,много повече от колкото физически..Как мислите че ще събере куража да им се опълчи?Може да е някое скромно,срамежливо,да не кажа сдухано момиче.... Какъв е смисъла да им се опълчи,като после ще изяде боя двойно?!Няма какво друго да направи освен да се депресира...Тя и без друго си е депресирана щото е емо...Освен да си нареже вените аз друго незнам кво може да направи..Всеки,айде почти секи ще постъпи така..Колкото и на отворени да се праите са..Щеше да е полезно,да каже на класната си,на приятелите си,на родителите си най вече..Те биха могли да и помогнат...Да се премести в друго даскало,където биха могли да я възприемат по добре..Да,вярно че да избягаш не е най-добрият вариянт,така не се решават проблемите..Но пък иначе майа и баща и могат да пооправят малко положението..Но те пак ще я мразят нали?!Тя пак ще е депресирана...Такаче смисъла се губи...Трябваше наистина да се премести в друго даскало и дано там я възприемат по-добре...Оф в много филми се вкарвам,а то всичко е нагалсено само за клипа..Ама все пак преставям си че е реалност и ми става много гадно..Тоя клип го гледам по няколко пъти на ден и ми става страшно гадно..................![]()
![]()
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Освен да си нареже вените аз друго незнам кво може да направи..Всеки,айде почти секи ще постъпи така..Колкото и на отворени да се праите са..пхахахаха
Това дето казах че всеки ще постъпи така не се отнасяше за тфа че всеки ще си нареже вените,а по скоро че всеки на нейно място ще се затвори в себе си и ще се депресира..Щоту др нз кфо мое да направи,освен да каже на родителите си,класната и т.н...Отново казвам че ПОчТИ ВСЕКИ..са.. зависи си от хората..Ама малко странно ми се вижда да почнете да отвръщате с бой,щото и да отвръщате и да не отвръщате се 1...Вие ще сте си все набитите..И нищо няма д анаправите,освен да озлобите "фешънките" повече към вас...Бтв то не виждам къде еспоменато да са фешънки...Обличат се нормално курвите им с курви...
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
x500000Първоначално написано от _SL_
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Първоначално написано от extreme_
Pochti vseki ne bi napravil taka
Haide,vseki sa go tormozili,iznudvali i maltretirali v uchilishte.I kakvo da ne sme trygnali da si rejem venite?
Az naprimer,poneje bqh mnogo mrazeno hlape,kakvato si ostanah i do dnes imam strategiq:
1vo.Opitvam s diplomaciq.Ako shte i da otida da kaja na direktorkata ili na klasnata,tova vinagi opravq neshtata,ako ti si jertvata..
2ro.Ako se naloji bih i otvyrnala na shamarite i ritnicite.Vypreki che te sa poveche ot men,i po-silni iskam da go napravq,za da se pokaja che ne sym mekushava i strahliva.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Killing Is My Business... And Business Is Good!
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
Хъ![]()
Гледах само до 02:30,защото ми стана смешно..
Ебаси,това е планирано за нещо като vbox,те я бият и тя си стои най-спокойно наща![]()
Ще кажа,че вместо да гледаш толкова 'истински клипчета,свързани с реалния живот' по-добре си слушай Камелийка![]()
Само ризкуваш да си изтрепеш някоя клетка,няма смисъл,не тъжи..
Пусни си Ками![]()
Walk go home boy...
Некъф проблем с Камелия ли имаш?!ще гледам кфито си искам клипчета и ще слушам кфото си искам..Тфа тебе не те засяг ИЗОБщО ....Първоначално написано от ?love_haTe!
![]()
Клипчето е глупаво, а още по-глупаво е, че някой намира това за депресиращо, жестоко, ужасно и т.н. Всичко ми изглежда ужасно нагласено и нереално, ако бях на мястото на момичето щях да се оплача на класната или да им го върна на ония... пък последното нещо, което щях да направя е да си срежа вените - ужасно неефективен начин за самоубийство, служещ повече за да се покажеш като многострадален, отколкото наистина да умреш....
кфи са тия глупости?!!?
спрете да ги пускате че колко му е на един промит мозък и той да напрай същото![]()
![]()
Аз лично съм възмутен много от това клипче как може да има такива хора бе че какъв му е стила на обличане на това момиче много си е добре дори да е емо тия нямат право да я бият тия са ебати тъпите путки с извинение пачаври да се гаврят на момичето и да я малтретират а те как са облечени много по зле мамицата им деба тъпа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
просто това е едно абсолютно измислено клипчеПървоначално написано от GD
![]()
Да разбира се,че всичко е исценирано, но все пак подобни неща се случват и в реалния живот.Голяма част на които ние ставаме свидетели,в повечето случаи мълчаливи...А не си даваме сметка,че с мълчанието си ,сами си вредим.Защото,насилието превзема света днес може да сме просто едни зяпачи,но утре може да сме на мястото на потърпевшия и волю неволя да ни се наложи да вкусим горчивия вкус на действителността![]()
![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Абе и това тяхното не е нормално да я бият за щяло и не щяло. Но проблема не е чак толкова сериозен, че да се стига до самоубийство и т.н.
Трябваше да ги набие и тя. Не разбирам 'що не го е направила.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Много си зле...Как предлагаш да ги набие като те са 3,а тя 1...Офф леле мислите като децата в първи клас..Проблемите с бой не се оправят,а и да се оправяха,тя не може да ги набие...Първоначално написано от FeeL_The_BeaT
![]()
Клипчето като цяло е малко тъпо но в себе си съдържа мн важни неша.За това как приятелите те предават и как за 1 миг може всичко и всички да се обърнат срещу теб.Това го има по целия свят.Тея по силните или поне който с емсиялт за токива търсят дуги по слаби и незащитени за да се гаврят.Това е пълна простащина....Но има ги сякакви...Но... никой не прави нищо за да ги спре а напротив помага им което е мн гадно и тъпо
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
ЛъДаТа ФеНкА нА кАмеЛиЯ, яко се вживяваш ти ми се струва...Първоначално написано от monityY
Та чак си тръгнала да отговаряш след всеки 3-4 поста, че не било решението да се бият, че били мислели като в 1 клас... хах, ама факт е, че ако един твой съученик те дразни, и му теглиш боя, ако не напълно, то почти ще спре да ти се бърка, дет не му е работа.
Баси.
Адски тъпо сравнение вкара, честно.
Моме,никой не ти казва да не гледаш клипчета или да не си слушашПървоначално написано от monityY
'великата икона' Ками...
От заглавието на темата се разбира,че искаш да си изкажем мнението..
Еми аз моето си го изказах бре![]()
![]()
Walk go home boy...
Pyrvo si4ki hora na taq vuzrast mislqt za ne6to ot sorta na proqva na strahlivost da se opla4at na nqkoi u4itel ili ne6to podobno tva i decata vuv 2 klas ne go pravqt 6toto taka pokazvat slabost! Vtoro tq e emo!!! Mnoo qsno 4e 6e si prereje venite 6tom e emo na4i e nqkfa hiper depresirana i postoqnno misli za tfa kak da se samoubie !! Tva e samata ideq tq e emo za tfa ne uspqva ili moje bi ne iska da se prebori i da produlji napred to4no za tfa se samoubiva!!! Nau4i kfo e emo i posle mi pi6i nekfi tam gluposti!Първоначално написано от zloto
![]()
Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*