.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58
    Друга версия твърди, че момчето е било пребито от цигани, но за да не се наклжда етническо напрежение случая е потулен с извнинето, че децата са "играели" на кеч.

Скарали се заради скейтборд...заради един тъп скейтборд..нямам думи просто!Ако случката се беше случила извън учебно време..нямаше да й се отдаде толкова много внимание ама българите са ламтящи за сеири...сензации и простотии!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

12-годишно момче е наръгано в гърба от свой 13-годишен съученик след сбиване снощи около 18.00 часа на улица „Скакавец” в Самоков. Двете момчета са се връщали от училище, когато между тях възниква спор, който прераства в бой.
    13-годишното момче вади джобно ножче и наръгва съученика си.
    Наръганото момче е прието в болница без опасност за живота.
    13-годишният ученик е разпитан от дознател в РПУ-Самоков в присъствието на родителите му.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    До кога ще се трепят тези невръстни дечица,до кога?
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

И утре когато имам деца как ще ги пусна спокойно на училище?!като във всеки един момент има потенциална опасност върху техния живот..

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Ники, недей така Аз съм оптимист и вярвам, че нашите деца ще живеят в едно по-добро време Пък ако не - от 1-ви клас на айкидо, карате или нещо от сорта

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Според мен основните виновници за побойщата в училищата са:
    1. Родителите, които бият децата си, за да ги учат кое е добро и кое лошо или просто ей тъй на и съответно ги озверяват и учат, че по-силния има правото да нанася физизически щети на по-слабия.
    2. Всички учители и целия песнолал в училищата и детските градини. Ако това не се допуска в първите години до 3-4 клас няма да се случва и нататък с по-големи щети. Сега децата са свикнали, че боят е нещо абсолютно нормално и за това не са виновни те.

А за самото момче-"убиец", какво да кажа? Поредния нормален бой , само че този път прерарстнал в нещо с много лоши последствия заради стечение на случайни обстоятелства. Проблемът изобщо не е в него, той не е искал това да се случва. Със сигурност му е много тежко, аз го гледах по телевизията как се извиняваше за това, което се е случило. Дано да се размине по-леко. Проблемът няма да се реши като наказваме жеритвите (защото той е жертва), а като се обърне внимание горните 2 виновника, поне според мен.

Тази България ли създаде Аспарух?!
    Това ли отглежда България едни потенциални убийци още от малки?!
    Тва питам аз , но никой не би бил в състояние да даде отговор!
    Защото тия въпроси касаят всички!

Да това е поредния случей за такива изяви в клас.Смятам,че това е от някаква страна безотговорнос

Аз лично бях потресена от случилото се. Детската агресия до много далеч стигна.

Град
    OUT OF SPACE
    Понякога децата са много злабни........

Цитирай Първоначално написано от kakaomen
    Нека си се избиват, мен не ми пречи. Като се избият повече => ще има по-малко хора => ще има достатъчно петрол и храна за останалите => другите ще живеят по-добре. Пък и като по-глупавите индивиди се убиват оцеляват по-интелигентните => човешката раса просперира.
    Логика баце
    Щяла да остане интелигенцията .... И какво наричаш интелигенция..... Такива хора като теб кадето мислят само за себеси ... И ето точно това е причината да има такива побойща ... Защото е имало толкова много свидетели и никой не енаправил нищо да ги разтърве ... Е не остана ли малко човечност у хората ....

То това да беше един два случая .. Но това започна да става всекидневно ... Винаги новините започват с нещо такова "Днес в София имаше катасрофа ... има три жертви и двама с опасност за живота" или пак "В еди кое си училище в Пловдив имало жесток побой има двама загинали ...." Е кога ще кажат нещо хубаво ...
    Няма ли да перстанат да се избиват заради пола си, ресата си или пак стила на музика която слушат .... ...
    Все пак всички сме хора ...

пак ли умря някой бе....
    тцтцтц
    ужас

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Абре няква странна е цялата работа. Хубаво имало е тупаници, ритници ала-бала, но да се умре само от това? Трябва да е било наистина брутално....и да е имало 20 и кусур човека "публика" без никой да направи нещо?
    Съмнително...поне за мен.
    Според мен побоя не е бил,толкова задълбочен,ако мога така да се изразя.По последна информация след извъншената ексептиза от патолога,момчето е починало от удара,който главата му е понесла,когато то е паднало на земята...
    Така е, ама гадното е, че сега макар и двамата да са били виновни ще изкарат тоя дето е починал ангел(макар да не е било така) а другият ще е звяр, който винаги се бие, спори и се изнервя често....ама така става в нашата държава и с нашия манталитет

Guest
    Taka e balacite ubivat drugi balaci ! Tova e vsi4ko do religiqta ! Tq e vinovna !

Град
    Sofia, Bulgaria
    ...

Цитирай Първоначално написано от nejno
    Да и сигурно починалият е невинно ангелче, което нищо не е направило.
    Представи си този дето е починал да е крал, удрял другите и т.н. и изведнъж това момче да се е ядосало нещо и да му е дал заслуженото...
    ПО-добре е 30 човека да са доволни без 1, отколкото 30 човека да ги бие, тормози, обижда и т.н.
    Хората са казали - Който си го търси - получава си го.
    Защо например Петко дето е бил в час и си е писал нещо без да се закача с другите не му се е случило това...
    Както казва kakaomen...идиотите да умират, за да не закачат останалите деца
    А за останалите 20 човека просто нямам думи..сеирджии...
    Аз поначало не се закачам с никой и съм кротък , но когато един тапанар , който се мислеше за голям газар и битка тормозише почти цялото даскало и един път ме поля с вода.После ме уцели с шеше по главата близо до слепоочието аз му се хвърлих но ни разтърваха.След часовете той ме чакаше долу много надъхан удари ме един път и аз побеснях .Никой не очакваше че съм способен на това , което направих набих го и го унижих пред всички. ТОВА Е СПРАВЕДЛИВОСТ!!

Град
    ПлуТоН

абе гадна работа

Цитирай Първоначално написано от dЯuИk3n_M0nk3Y
    Аре само да не твърдиш, че имаме равни права. До там стигнахме, че те са в по-добро положение от нас..
    Колкото до момчето, жалко настина.

ama kolko si prav/a
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Град
    Sofia
    ..Има много злоба сред децата в днешно време,особено сред по-малките...

Град
    in your sweet dreams
    ...........
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    Tolkova zloba ima v tiq u4enici 4e prosto nqma nakade Mnogo tajno e tova naistina
    gazari sa vsi4ki..
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Град
    In Devil's Castle
    КАКВО ДРУГО.....
    someone else...

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Ужас. И аз го четох това вчера в Дир.бг.
    Нямам думи. Много гадно ми стана. Просто.. явно има много злоба в хората. Незнам...
    Не е нормално сутринта да станеш, да се облечеш за училище и да излезнеш.. ии да не се прибереш. Просто не е честно....
    наистина е мн кофти ....
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си