- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- 14-годишно момче почина след сбиване в училище
Друга версия твърди, че момчето е било пребито от цигани, но за да не се наклжда етническо напрежение случая е потулен с извнинето, че децата са "играели" на кеч.
Скарали се заради скейтборд...заради един тъп скейтборд..нямам думи просто!Ако случката се беше случила извън учебно време..нямаше да й се отдаде толкова много внимание ама българите са ламтящи за сеири...сензации и простотии!
12-годишно момче е наръгано в гърба от свой 13-годишен съученик след сбиване снощи около 18.00 часа на улица „Скакавец” в Самоков. Двете момчета са се връщали от училище, когато между тях възниква спор, който прераства в бой.
13-годишното момче вади джобно ножче и наръгва съученика си.
Наръганото момче е прието в болница без опасност за живота.
13-годишният ученик е разпитан от дознател в РПУ-Самоков в присъствието на родителите му.
До кога ще се трепят тези невръстни дечица,до кога?![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
И утре когато имам деца как ще ги пусна спокойно на училище?!като във всеки един момент има потенциална опасност върху техния живот..
Ники, недей такаАз съм оптимист и вярвам, че нашите деца ще живеят в едно по-добро време
Пък ако не - от 1-ви клас на айкидо, карате или нещо от сорта
![]()
Според мен основните виновници за побойщата в училищата са:
1. Родителите, които бият децата си, за да ги учат кое е добро и кое лошо или просто ей тъй на и съответно ги озверяват и учат, че по-силния има правото да нанася физизически щети на по-слабия.
2. Всички учители и целия песнолал в училищата и детските градини. Ако това не се допуска в първите години до 3-4 клас няма да се случва и нататък с по-големи щети. Сега децата са свикнали, че боят е нещо абсолютно нормално и за това не са виновни те.
А за самото момче-"убиец", какво да кажа? Поредния нормален бой , само че този път прерарстнал в нещо с много лоши последствия заради стечение на случайни обстоятелства. Проблемът изобщо не е в него, той не е искал това да се случва. Със сигурност му е много тежко, аз го гледах по телевизията как се извиняваше за това, което се е случило. Дано да се размине по-леко. Проблемът няма да се реши като наказваме жеритвите (защото той е жертва), а като се обърне внимание горните 2 виновника, поне според мен.
Тази България ли създаде Аспарух?!
Това ли отглежда България едни потенциални убийци още от малки?!
Тва питам аз , но никой не би бил в състояние да даде отговор!
Защото тия въпроси касаят всички!
Да това е поредния случей за такива изяви в клас.Смятам,че това е от някаква страна безотговорнос
Аз лично бях потресена от случилото се. Детската агресия до много далеч стигна.![]()
Понякога децата са много злабни........
Щяла да остане интелигенцията .... И какво наричаш интелигенция..... Такива хора като теб кадето мислят само за себеси ...Първоначално написано от kakaomen
И ето точно това е причината да има такива побойща ... Защото е имало толкова много свидетели и никой не енаправил нищо да ги разтърве
... Е не остана ли малко човечност у хората
....
То това да беше един два случая .. Но това започна да става всекидневно ... Винаги новините започват с нещо такова "Днес в София имаше катасрофа ... има три жертви и двама с опасност за живота" или пак "В еди кое си училище в Пловдив имало жесток побой има двама загинали ...."Е кога ще кажат нещо хубаво ...
![]()
Няма ли да перстанат да се избиват заради пола си, ресата си или пак стила на музика която слушат .......
Все пак всички сме хора ...
пак ли умря някой бе....
тцтцтц
ужас![]()
Taka e balacite ubivat drugi balaci ! Tova e vsi4ko do religiqta ! Tq e vinovna !
Аз поначало не се закачам с никой и съм кротък , но когато един тапанар , който се мислеше за голям газар и битка тормозише почти цялото даскало и един път ме поля с вода.После ме уцели с шеше по главата близо до слепоочието аз му се хвърлих но ни разтърваха.След часовете той ме чакаше долу много надъхан удари ме един път и аз побеснях .Никой не очакваше че съм способен на това , което направих набих го и го унижих пред всички. ТОВА Е СПРАВЕДЛИВОСТ!!Първоначално написано от nejno
http://www.impulse.bg/qven --> az
абе гадна работа![]()
http://www.impulse.bg/qven --> az
Първоначално написано от dЯuИk3n_M0nk3Y
ama kolko si prav/a![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
..Има много злоба сред децата в днешно време,особено сред по-малките...
gazari sa vsi4ki..Първоначално написано от mon4eto
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
КАКВО ДРУГО.....
someone else...
наистина е мн кофти ....Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)