Всъщност не е толкова трудно човек да умре, колкото всички ние си мислим. Момчето е паднало, ударило си е главата и е получил вътрешен кръвоизлив, мозъчно сътресение или каквото искате... Смъртта настъпва буквално за няколко минути. Едва ли са могли да го спасят.
Аз все си мисля, че проблема е в това, че рядко има хора, на които можем да разчитаме. Колко от вас имат приятели, в които сте сигурни, че ще влязат в огъня заради вас? Това момче най-вероятно не е имал такъв човек, или просто той не е бил там. Факт е, че хората се страхуват да се месят в чуждите проблеми, за да не отнесат шамарите и те. Просто сме страхлива нация - пъзльовци, путьовци и какви ли още не. Жалко за момчето наистина...
Спомням си един случай. Преди може би 3-4 години... Бяхме излезли аз, тогавашното ми гадже и още 3-4 момчето. Към нас се задават някви яки газета и се нахвърлят към едното момче. Всички останали гледат... ебати... това никъде го няма. Ония почнаха да го ритат, да го блъскат и само аз, при положение, че съм момиче, отидох при него. Не че ще го защитя, но поне да не е сам. И е факт, че ония престанаха. Ритнаха го веднъж и си тръгнаха... Не ме питайте с каква погнуса после гледах ония 3-ма страхливци, които после ми отговориха, че не се месят в чужди проблеми