.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Как бихте постъпили в следните ситуации?

1)- Някой от съучениците ви/колегите ви иска да ви орони престижа пред учителя/шефа и за да ви затапи съвсем,ви набутва задача,която не е по силите ви да направите. Как ще постъпите?
    2)- В автобуса влиза фалшива контрола и ви иска билета. Обвинява ви,че не сте купили този билет днес,а ползвате стар. Как ще излезете от ситуацията?
    3)- Някой от познатите ви,започва да се държи много грубо и безцеремонно с вас,ей-така без повод-да ви обижда,злепоставя,даже да ви посяга физически. Какво следва?
    4)- Майка ви ви обещава,че ще ви купи днес нещо определено,което много ви трябва до 3 часа,но не го прави. Ситуацията е такава,че не можете да си го закупите сами,поради ангажираност. Какъв начин ще намерите и ще кажете ли нещо за майка си,заради това,че не е изпълнила обещанието си?
    5)- В магазина сте. Купувате риза за приятеля си*това е за жените* или рокля на приятелката си*това е за мъжете*,но не ви достигат 5 лв. Не живеете на близо,не ви е и позната продавачката,но трябва да купите подаръка,защото ще се видите с любимия/любимата след 30 мин,.послучай годишнината ви. Има ли изход от случая,бихте ли намерили начин да закупите подаръка?
    6)- На улицата бедно момче наглед ви иска пари и вие посягате да му дадете,в същото време неусетно ви взема портфейла. Ще го подгоните ли или какво ще направите?
    7)- Имате 30 мин. ,за които можете да се организирате импвовизирано парти. Как ще изглежда то? Какво ще правите?
    - Утре е Големият Ден. Вашата сватба. Времето обаче е ужасно,противно на прогнозите. Това ще промени ли плановете ви за празнуване на открито?
    9)- На футболен мач хулигани ви скъсват якето,минавайки покрай седалката ви. Ще се саморазправяте ли?
    10)- В дискотека не ви пускат,защото сте още на 17 и компанията ви е също с хора на по 16 и 17. Ще измислите ли начин да влезете или тактично ще си тръгнете?

Чакам индивидуалните ви отговори!
    Obi4am momichetata poveche ot vsichko...

Град
    у вас
    1. ЕДВАЛИ ИМА ТАКАВА ЗАДАЧА. АПЪ АКО ИМА НАМИЛАМ НЕКОЙ ДА МИ Е СВЪРШИ.

2. Епа щом е фалшива за къв хуй (Х у Й ) въобще ша са занимавам с тях

3. Еми каквото повикало такова са обадило.

4. БРОУ БЕ КАК УСПЯ.

5. Изчуквам продавачката за да сме квит.

6. Ми аз портфийл не нося ама да ше го хвана и ша си зема портфейла. И ше му кажа да пробва да дърпа чантите на бабичките.

7. Епа че на парти ше изглежда как да изглежда.

Еми ако гостите са навият да стоят на дъждове сняг и виелици не.

9. Не ама ше му плюя семки по главата през целия мач.

10. Еми пробвали сме мноо раути нищо не става така че ше си тргнем и че идим другаде.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Мхахаха
    1)Ще му я върна да си я свърши сам.Или ще обесня на учителя(все още в моя случай) че не мога да се справя и смятам,че въпросния тип може да се справи по-добре
    2)А как се разбир че е фалшива?Ще си слезна и пак ще се кача...или ще си слезна и ще си тръгна..зависи къде слизам.
    3)Като ми прикипи ще му разбия зъбите...ако ми е по-близък първо ще го нахраня и чак ако не спре тогава...
    4)Ще се ядосам,изнервя и ще я изгоня моментално до магазина...може да се примоля ако не искам твърде мн да я обидя.
    5)Ще си оставя личната карта като гаранция че ще се върна...или нещо от тоя сорт.
    6)Мда,ще го подгоня...а колко е годишен,а?
    7)Ще кажа на сички да си купуват алкохол..и ще попочистя...то това е парти
    Най-вероятно да...мразя да ме вали...и специалната ми бяла рокля да се оклепа...ама може да се надявам да е сухо
    9)Аа не.Тия ме стресират...а и з не ходя по футболни изцепки ..тъпооо
    10)Ми..зависи от дискотеката...има някои,в които минават номера със смяна на цифрите,с придружител и тн...ама ако упорстват мн ще си тръгнем...

1.Бих постъпил като Jamalska
    2.Нямам представа как ще реагирам ... Ще слезна може би
    3.Бих го нахранил или в по лош случай бих му лепнал една така че да спре
    4.Това много често се случва имам опит за това предпочитам да намеря време някак си и да отида сам или ще накарам някой друг
    5.Крада роклята хаха Бих му оставил нещо в замяна и после ще му донеса парите ...
    6.Просто не ми се мисли какво бих му сторил ...
    7.ще изглежда като парти , макар с някои пропуски
    8.Слагам чадъри
    9.А бе зависи колко сме ние и колко са те ...
    10. Отиваме другаде
    we give it all.

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....

Re: Как бихте постъпили в следните ситуации?

1)- Някой от съучениците ви/колегите ви иска да ви орони престижа пред учителя/шефа и за да ви затапи съвсем,ви набутва задача,която не е по силите ви да направите. Как ще постъпите? - Трудното винаги ме заинтригува и дори да не е по силите ми важен е опита нали ?
    2)- В автобуса влиза фалшива контрола и ви иска билета. Обвинява ви,че не сте купили този билет днес,а ползвате стар. Как ще излезете от ситуацията? - ще му кажа да си гледа работата .. ( нали е фалшива контрола) но ако е в правото си бих отстъпил .. ( бих платил глоба ако трябва)
    3)- Някой от познатите ви,започва да се държи много грубо и безцеремонно с вас,ей-така без повод-да ви обижда,злепоставя,даже да ви посяга физически. Какво следва? - прилагането на 1 мой мн любим цитат " Казвам, показвам, Наказвам "
    4)- Майка ви ви обещава,че ще ви купи днес нещо определено,което много ви трябва до 3 часа,но не го прави. Ситуацията е такава,че не можете да си го закупите сами,поради ангажираност. Какъв начин ще намерите и ще кажете ли нещо за майка си,заради това,че не е изпълнила обещанието си? - когато майка ми обещае нещо го прави от нея съм го наследи това
    5)- В магазина сте. Купувате риза за приятеля си*това е за жените* или рокля на приятелката си*това е за мъжете*,но не ви достигат 5 лв. Не живеете на близо,не ви е и позната продавачката,но трябва да купите подаръка,защото ще се видите с любимия/любимата след 30 мин,.послучай годишнината ви. Има ли изход от случая,бихте ли намерили начин да закупите подаръка? - (първото което ми хрумва ) оставям си личната карта и казвам че ще дойда да си я взема с недостигащите пари
    6)- На улицата бедно момче наглед ви иска пари и вие посягате да му дадете,в същото време неусетно ви взема портфейла. Ще го подгоните ли или какво ще направите? - Естествено бих подгонил човека взимащ портофейла ...
    7)- Имате 30 мин. ,за които можете да се организирате импвовизирано парти. Как ще изглежда то? Какво ще правите? - магазина алкохола вкъщи ... надявам се изчерпателен съм бил ( но бих прибрал всичко чупливо и крадливо преди да пусна всички вкъщи! )
    - Утре е Големият Ден. Вашата сватба. Времето обаче е ужасно,противно на прогнозите. Това ще промени ли плановете ви за празнуване на открито? - Не бих празнувал на открито по принцип
    9)- На футболен мач хулигани ви скъсват якето,минавайки покрай седалката ви. Ще се саморазправяте ли? - зависи колко са какви са като ръст .... но определено .. бих се разправял " око за две зъб за чене "
    10)- В дискотека не ви пускат,защото сте още на 17 и компанията ви е също с хора на по 16 и 17. Ще измислите ли начин да влезете или тактично ще си тръгнете? - Преди да отида бих научил първо дали имаме шанс да влезем .. предварително се правят тези работи а не като отидеш .. но бих пробвал в друга дискотека .. тук в Варна дискотеки бол ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Голям фен

Няхахаханях
    1)- Някой от съучениците ви/колегите ви иска да ви орони престижа пред учителя/шефа и за да ви затапи съвсем,ви набутва задача,която не е по силите ви да направите. Как ще постъпите?
    Е как ще ми я набута,като няма да я приема?
    2)- В автобуса влиза фалшива контрола и ви иска билета. Обвинява ви,че не сте купили този билет днес,а ползвате стар. Как ще излезете от ситуацията?
    Е все ще се намерат още 3-4 откалници в автобуса да ги изхвърлиме със билетите нзавряни отзад
    3)- Някой от познатите ви,започва да се държи много грубо и безцеремонно с вас,ей-така без повод-да ви обижда,злепоставя,даже да ви посяга физически. Какво следва?
    Ще се опитам да поговоря с него човешки и да открия причината,но ако няма резултат ще спра да се занимавм с него.
    4)- Майка ви ви обещава,че ще ви купи днес нещо определено,което много ви трябва до 3 часа,но не го прави. Ситуацията е такава,че не можете да си го закупите сами,поради ангажираност. Какъв начин ще намерите и ще кажете ли нещо за майка си,заради това,че не е изпълнила обещанието си?
    Хахах ще й тегла една,тя ще се почуства виновна и всичко ще се оправи.
    5)- В магазина сте. Купувате риза за приятеля си*това е за жените* или рокля на приятелката си*това е за мъжете*,но не ви достигат 5 лв. Не живеете на близо,не ви е и позната продавачката,но трябва да купите подаръка,защото ще се видите с любимия/любимата след 30 мин,.послучай годишнината ви. Има ли изход от случая,бихте ли намерили начин да закупите подаръка?
    Хахах да-излизам пред магазина и изкарвам две-три стари чалгии докато събера достатъчно пари и се връщам обратно вътре.Вече съм го парвила
    6)- На улицата бедно момче наглед ви иска пари и вие посягате да му дадете,в същото време неусетно ви взема портфейла. Ще го подгоните ли или какво ще направите?
    Ооо тръгвам след него и тичам псувайки докато не припадна някъде на сред улицата щото няма шанс да го настигна какъвто съм бърз бегач
    7)- Имате 30 мин. ,за които можете да се организирате импвовизирано парти. Как ще изглежда то? Какво ще правите?
    Скачам,привеждам стаята в що-годе приличен вид,слагам някакво ядене,изваждам всичкото пиене,намирам хубавите дискове и това е-какво повече трябва?Другото си го правят хората.
    - Утре е Големият Ден. Вашата сватба. Времето обаче е ужасно,противно на прогнозите. Това ще промени ли плановете ви за празнуване на открито?
    Предварително ще съм предвидила резервен план за закрито празненство,предполагам.
    9)- На футболен мач хулигани ви скъсват якето,минавайки покрай седалката ви. Ще се саморазправяте ли?
    Дадада представям си го-"Е уаа на майка ти ****,тва знаеш ли колко струва бе,капут?!" Най-много да се върнат да ме натрепат...
    10)- В дискотека не ви пускат,защото сте още на 17 и компанията ви е също с хора на по 16 и 17. Ще измислите ли начин да влезете или тактично ще си тръгнете?
    Ооо още на 13 си извадих фалшива лична карта...засега минава

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком

Цитирай Първоначално написано от mrysnika
    Нямам шеф.Работя над себе си но ако е нещо наистина важно-ще дам всичко от себе си,за да се справя.
    Не си купувам билети,ама и не обичам да се возя с градски транспорт.
    Опит за изясняване и ако не-саморазправа.
    Ще и се разпискам нещо,ама е малко вероятно да се случи,1во-защото не се впрягам за глупости и 2ро-защото 'важните работи' за мен си ги върша сама.
    5)- В магазина сте. Купувате риза за приятеля си*това е за жените*,но не ви достигат 5 лв. Не живеете на близо,не ви е и позната продавачката,но трябва да купите подаръка,защото ще се видите с любимия/любимата след 30 мин,.послучай годишнината ви. Има ли изход от случая,бихте ли намерили начин да закупите подаръка?
    Съмнявам се да ми се случи,но ако все пак стане - или ще позвъня на приятел да ми донесе пари,или просто ще я капарирам с парите,които имам и щя взема на следващия ден.
    Ще го настигна и ще го 'превъзпитам'.
    Ще се телепортирам до най-близкия супер,за да заредя с провизии.
    Тука не знам.
    Ако са много повече-не.
    имам си годините.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Град
    Plovdiv

1)- Ще си призная, че не ми е по силите .. и после тоя дето ме е злепоставил ще страда дълго.
    2)- Ще отида до кондуктора и ще сверя номерата
    3)- Принципно ми се случва често някой да не ми каже закво ми се сърди така, че питам няколко пъти какво става и ако не иска да каже почвам да отвръщам на обидите.
    4)- 1во едно здраво крещене на майка ми. После ще звънна на всички възможни познати и роднини и все някой ще помогне.
    5)- 1во никога не ходя сама по магазини така, че ще поискам от приятелката, която е с мен. Ако все пак съм сама хващам и издирвам някой приятел, който е най-близо и му искам. В повечето случаи само майка ми ми върви след гъза за такива работи
    6)- Оу че как! И ако го хвана бой бой
    7)- Те и не импровизираните партита ми отнемат толкова време. Накрая когато времето те притиска е най-забавно Занасям се до близкия супер маркет и за 30 мин съм готова
    - 1во ще рева цяла вечер... после евентуално на снимките си ще съм с развалена прическа, подути очи и разтекан грим.
    9)- Няма да се саморазправям .... но дълго време ще споменавам родата му
    10)- Ще си тръгна, освен ако не си намеря карта

Мега фен Аватара на Blab

*Някой от съучениците ви/колегите ви иска да ви орони престижа пред учителя/шефа и за да ви затапи съвсем,ви набутва задача,която не е по силите ви да направите. Как ще постъпите?

Наемам се със задачата.(няма нещо, което не е по силите ми)
    А съученикът ще си получи... заслуженото.

*В автобуса влиза фалшива контрола и ви иска билета. Обвинява ви,че не сте купили този билет днес,а ползвате стар. Как ще излезете от ситуацията?

"Махнете ми се от главата! Като свалите всички от "Чистота"-та и аз ще сляза."

*Някой от познатите ви,започва да се държи много грубо и безцеремонно с вас,ей-така без повод-да ви обижда,злепоставя,даже да ви посяга физически. Какво следва?

Има 2 възможности:
    -бой
    -тръгвам си незабавно

*Майка ви ви обещава,че ще ви купи днес нещо определено,което много ви трябва до 3 часа,но не го прави. Ситуацията е такава,че не можете да си го закупите сами,поради ангажираност. Какъв начин ще намерите и ще кажете ли нещо за майка си,заради това,че не е изпълнила обещанието си?

По телефона - "Е, к'во стана? Ааа, мерси много."

*В магазина сте. Купувате риза за приятеля си*това е за жените* или рокля на приятелката си*това е за мъжете*,но не ви достигат 5 лв. Не живеете на близо,не ви е и позната продавачката,но трябва да купите подаръка,защото ще се видите с любимия/любимата след 30 мин,.послучай годишнината ви. Има ли изход от случая,бихте ли намерили начин да закупите подаръка?

Не бих изпаднала в такава ситуация. Просто съм наясно с ресурсите си.
    Ще му купя нещо по-евтино.

*На улицата бедно момче наглед ви иска пари и вие посягате да му дадете,в същото време неусетно ви взема портфейла. Ще го подгоните ли или какво ще направите?

Ще крещя.(Аз винаги крещя. )

*Имате 30 мин. ,за които можете да се организирате импровизирано парти. Как ще изглежда то? Какво ще правите?

Чаено парти. Плодови чайчета. Бисквитки. Ароматни свещички.

*Утре е Големият Ден. Вашата сватба. Времето обаче е ужасно,противно на прогнозите. Това ще промени ли плановете ви за празнуване на открито?

Да, заради гостите. Иначе, с удоволствие бих тичала с любимия в дъжда.

*На футболен мач хулигани ви скъсват якето,минавайки покрай седалката ви. Ще се саморазправяте ли?

Да.

*В дискотека не ви пускат,защото сте още на 17 и компанията ви е също с хора на по 16 и 17. Ще измислите ли начин да влезете или тактично ще си тръгнете?

Не. Не бих тръгнала да се "вмъквам" в дискотека, ако нямам 18-годишен със себе си.

Цитирай Първоначално написано от mrysnika
    1)- Някой от съучениците ви/колегите ви иска да ви орони престижа пред учителя/шефа и за да ви затапи съвсем,ви набутва задача,която не е по силите ви да направите. Как ще постъпите?-ще го помоля да ми помогне с тази задача ляля
    2)- В автобуса влиза фалшива контрола и ви иска билета. Обвинява ви,че не сте купили този билет днес,а ползвате стар. Как ще излезете от ситуацията?-ще поспоря с него...ако знам, че съм права
    3)- Някой от познатите ви,започва да се държи много грубо и безцеремонно с вас,ей-така без повод-да ви обижда,злепоставя,даже да ви посяга физически. Какво следва?-ще се оплача на друг познат
    4)- Майка ви ви обещава,че ще ви купи днес нещо определено,което много ви трябва до 3 часа,но не го прави. Ситуацията е такава,че не можете да си го закупите сами,поради ангажираност. Какъв начин ще намерите и ще кажете ли нещо за майка си,заради това,че не е изпълнила обещанието си?-ще и се разсърдя
    5)- В магазина сте. Купувате риза за приятеля си*това е за жените* или рокля на приятелката си*това е за мъжете*,но не ви достигат 5 лв. Не живеете на близо,не ви е и позната продавачката,но трябва да купите подаръка,защото ще се видите с любимия/любимата след 30 мин,.послучай годишнината ви. Има ли изход от случая,бихте ли намерили начин да закупите подаръка?-ще разгледам за нещо по -евтино тогава
    6)- На улицата бедно момче наглед ви иска пари и вие посягате да му дадете,в същото време неусетно ви взема портфейла. Ще го подгоните ли или какво ще направите?ще го подгона ще си зема протномето и ще му дам някакви стотинки
    7)- Имате 30 мин. ,за които можете да се организирате импвовизирано парти. Как ще изглежда то? Какво ще правите?-ще има пиене и много музика...пък секи да носи храна хаха
    - Утре е Големият Ден. Вашата сватба. Времето обаче е ужасно,противно на прогнозите. Това ще промени ли плановете ви за празнуване на открито?Не...
    9)- На футболен мач хулигани ви скъсват якето,минавайки покрай седалката ви. Ще се саморазправяте ли?ще ги напсувамм гР
    10)- В дискотека не ви пускат,защото сте още на 17 и компанията ви е също с хора на по 16 и 17. Ще измислите ли начин да влезете или тактично ще си тръгнете? ще си тръгна...

Чакам индивидуалните ви отговори!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си