- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За и Против алкохола и опиатите
ВИЕ СТЕ МАЛОУМНИ!
АКО ЩЕ И ОТ 2003ТА ГОДИНА ДА Е ТЕМАТА!
ВСИЧКО ПРЕКАЛЕНО Е ГРОЗНО!
ЗАПОМНЕТЕ ГО ДОБРЕ!
Че кой спори с това.Първоначално написано от cherinka
![]()
абе кой квот' ще да си прави,
аз не употребявам, но всеки си има предпочитания. кофтито е да прекалиш много :]
1 За алкохола но в умерени количества пртив наркотиците
2 е баш никога не познавам все са си пиивали чашка 2
3 не
4 не
5 зависи от компанията
6 не я одобрявам
7 да играя на компа
![]()
![]()
С алкохол и особено с леки опиати партито става по-яко,но в умерени количества.
Само теб обичам разбери.
Моля те, не си отивай ти.
Само теб обичам разбери.
Искам те, до мене остани.
![]()
![]()
![]()
1. За или против алкохола и наркотиците сте?ЗА !!!
2. Познавате ли хора които не са опитвали никога?Няколко...
3. И вие ли сте започнали защото: "всички в компанията го правят и аз ако не го правя няма как да съм от тази компания" ?Започнах от любопитство, продължих за удоволствие. (Когато пробвах за първи път, нямах компания, по която да се подведа. Компанията дойде 3-4 годинки по-късно.
4. Смятате ли, че е нужно да пиеш алкохол (наркотици) за да се чувствате пияни ?Не винаги.
5. Можете ли да се чувствате добре с компания без да употребявате алкохол/наркотици ?Естествено.
6. Какво смятате за фразата: "Толкова ли съм некадърен да си направя сам кефа (настроението), ами ще разчитам на някаква химия да ми човърка из мозъка и да ме лъже, че ми е хубаво"Тази химия е просто подобрение. Не прави целия кеф. Но понякога се нуждаем от нещо, което да ни излъже, че ни е хубаво.
7. Кои са по-смисленните неща от пиенето (дрогирането) които ви доставят повече удоволствия от него ?Хахаха...морето, приятелите![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
бахти 2007 колко скоро беше..![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
1. За или против алкохола и наркотиците сте? - За.
2. Познавате ли хора които не са опитвали никога? - Да.
3. И вие ли сте започнали защото: "всички в компанията го правят и аз ако не го правя няма как да съм от тази компания" ? Не.
4. Смятате ли, че е нужно да пиеш алкохол (наркотици) за да се чувствате пияни ? - Не.
5. Можете ли да се чувствате добре с компания без да употребявате алкохол/наркотици ? - Да, ама на 2 помпи всичко е по-красиво <3
6. Какво смятате за фразата: "Толкова ли съм некадърен да си направя сам кефа (настроението), ами ще разчитам на някаква химия да ми човърка из мозъка и да ме лъже, че ми е хубаво" - Мисля, че е тъпа
7. Кои са по-смисленните неща от пиенето (дрогирането) които ви доставят повече удоволствия от него ? - Мастурбирането xD
Не бе ебавам се.
Футбол.
човек ако иска нещо от мене трябва да ме напие
обичам да пия ... ЗА алкохола съм
мама вече отдавна крие бутилките в нас
и знае ,че аз си пия .. и ме е виждала ида драйфам
и тате и той .. даже ми вика ,че съм предала фронта![]()
за наркотиците не съм .. въпреки,че се е случвало козец ала бала![]()
1. За или против алкохола и наркотиците сте? За алкохола съм, против твърдите наркотици, но няма да си кривя душата, за тревата съм.
2. Познавате ли хора които не са опитвали никога? Да, май е един, но познавам.
3. И вие ли сте започнали защото: "всички в компанията го правят и аз ако не го правя няма как да съм от тази компания" ? Не, любопитно ми е било и съм сметнала, че искам да пробвам.
4. Смятате ли, че е нужно да пиеш алкохол (наркотици) за да се чувствате пияни ? Не. "за да се чувствате пияни"? Еми то си зависи от човека, аз лично денонощно си се чувствам като напушена и пияна.Имало е купони, на които и капка алкохол не съм изпивала, а съм си правила кефа като за последно и сме се размазвали адски.
5. Можете ли да се чувствате добре с компания без да употребявате алкохол/наркотици ? Да, естествено.
6. Какво смятате за фразата: "Толкова ли съм некадърен да си направя сам кефа (настроението), ами ще разчитам на някаква химия да ми човърка из мозъка и да ме лъже, че ми е хубаво" Абе, нали за тва бяха и последните два въпроса, до човек е! Според мене е много загубено да искаш алкохола или наркотиците да ти направят кефа.
7. Кои са по-смисленните неща от пиенето (дрогирането) които ви доставят повече удоволствия от него ? Абе тея въпроси стават все по-тъпи с всеки следващ, добре че тоя е последен. Има 250 други неща, които ми доставят повече удоволствие от алкохола и тревата. Аре да не тръгвам да ги изброявам.![]()
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.