.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Форума ни е продаден 0.о

teenproblem.net продаден за 50 000 евро

Сайтът investor.bg съобщи, че са закупили тийн сайтът teenproblem.net 50 хиляди евро. Според статистиките на extreme counter сайтът прави по 15 хиляди уникални посещения дневно. От инвестора твърдят, че това е най-голямата публична сделка на българския интернет пазар.

За Инвестор.бг това не е първата сделка по придобиване на домейн/сайт. Преди 3 години фирмата започна един проект, наречен тогава page.bg. В последствие беше решено проектът да се казва start.bg, но домейнът беше вече зает. Тогава стана може би първото придобиване на .бг домейн. Сумата не беше упомената.

През 1996 компанията придоби сайта работа.бг, а през април тази година - 67% от фирмата, държаща правата върху Automedia.bg.

С тази покупка сайтовете на фирмата стават 15. Ясно е, че инвесторите се опитват да затворят кръг от сайтове, така че да покриват пълен таргет от интернет потребители. В портфейла им липсват само типичен женски сайт (неуспешен опит да придобият розали.ком) и … добър кулинарен сайт, който би бил чудесно допълнение към сайта им за поръчки на храна .

Сделки като тази могат само да окуражат собствениците на сайтове да инвестират в качествено съдържание, така че в един момент да бъдат забелязани от “големите риби”.

И за това ли е станал толкова лагав форума?!
    Защото преди време ми се отваряше перфектно мислех ,че е само при мен,но попитах още няколко хора и на тях не им се отваря перфектно както преди!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

стари новини...от около 5 месеца
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

не само при теб е така ники и при мен форума е по-бавен за разлика от преди....а вечер е направо ужасен

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    хаха на мен пък някъде от 10-11 сутринта до към 4-5 следобед не успявам да се логна нещо

Някой от високопоставените няма ли да ни даде ясна представа защо така става?!Или е по-важно това как се чувстват investor.BG а не ние хората , които посещаваме този форум!Благодарение на нас има такива резултати толкова много посещения...трябва на нас да ни е комфортно!
    Запомнете ,че user-ите правят един форум!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Имаше още 2 такива теми преди. Дори едната беше пусната от Teenproblem.net /който е администратор/.

Относно логването е ужасно... Аз лично просот не влизам в определен часови пояс. Няма смисъл. Но да се надяваме, че след Нова година, ще се оправи, както обещаха. А това, че не давали обяснения, не е точно така, прочетете раздела за оплаквания.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравейте на всички.Ако трябва да бъда честна наистина информацията е доста стара и неактуална.

Както обясних вече,проблема със забавянето идва директно от сървъра.В последните седмици напливът към форума, нараства главоломно, което би трябвало само да ни радва.От там идва цялата проблемация,сървъра,не може да поеме толкова много потребители он-лайн и да изпърнява така бързо зададените команди.

Разговаряла съм с админите и те обещаха,че ще се постараят проблема да бъде отстранен в най-кратък пеирод от време.

П.С-Да Ники,прав си, че именно птребителите създават форума,ние от екипа само подпомагаме за това да има ред в него.До колко успешно е това,отсъждате ВИЕ.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    София
    Дам.. Това, че стана бавен и мен много ме изнервя...

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Здравейте на всички.Ако трябва да бъда честна наистина информацията е доста стара и неактуална.

Както обясних вече,проблема със забавянето идва директно от сървъра.В последните седмици напливът към форума, нараства главобомно, което би трябвало само да ни радва.От там идва цялата проблемация,сървъра,не може да поеме толкова много потребители он-лайн и да изпърнява така бързо зададените команзи.

Разговаряла съм с админите и те обещаха,че ще се постараят проблема да бъде отстранен в най-кратък пеирод от време.

П.С-Да Ники,прав си, че именно птребителите създават форума,ние от екипа само подпомагаме за това да има ред в него.До колко успешно е това,отсъждате ВИЕ.
    Има една камара по-големи форуми и как техните потребители си ги побира сървъра не ми е ясно!ТУк става въпрос за качествено изпълняване на работата!Като ще правиш нещо ще гледаш да е изпипано и прецизно!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от MG-X-Power
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0

Както обясних вече,проблема със забавянето идва директно от сървъра.В последните седмици напливът към форума, нараства главобомно, което би трябвало само да ни радва.От там идва цялата проблемация,сървъра,не може да поеме толкова много потребители он-лайн и да изпърнява така бързо зададените команзи.

Има една камара по-големи форуми и как техните потребители си ги побира сървъра не ми е ясно!ТУк става въпрос за качествено изпълняване на работата!Като ще правиш нещо ще гледаш да е изпипано и прецизно!
    Да, но може би техният сървър е по-добър от този на форума.Знам,че е изнервящо, но моля всички вас да проявите търпение и разбиране,поне до нова година,когато се предполага,че ще бъде заменен с нов и всичко ще е,както по старо му, независимо от това,колко потребители са он-лайн в даден часови пояс.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Да видим дали ще си изпълнят обещанията.

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Да видим дали ще си изпълнят обещанията.
    за 800 дни

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Dano verno po barzo problema sas zabavqneto da se oprai po barzo 4e verno e mnogo iznervq6to

Надявам се наистина да стане по-бързо и да няма забивки

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Предричам катастрофални сривове и апокалипсис във форума.

Приливите ще намалеят отливите дразтично ще се увеличат!Имам в предвид потребителите на форума...

Слагаите още подписи 640х480 и по-големи и се чудете що цикли....

Мега фен Аватара на machoka
    Приливите ще намалеят отливите дразтично ще се увеличат!Имам в предвид потребителите на форума...
    В първият пост е отбелязано:
    Сайтът investor.bg съобщи, че са закупили тийн сайтът teenproblem.net 50 хиляди евро. Според статистиките на extreme counter сайтът прави по 15 хиляди уникални посещения дневно.

На 13 февруари, 2008 година /вчера/, сайтът отбелязва 32 036 уникални посещения за един ден от територията на цялата страна.

Според теб дали аудиторията ни намалява?

Лек ден.

Цитирай Първоначално написано от machoka
    В първият пост е отбелязано:
    Сайтът investor.bg съобщи, че са закупили тийн сайтът teenproblem.net 50 хиляди евро. Според статистиките на extreme counter сайтът прави по 15 хиляди уникални посещения дневно.

На 13 февруари, 2008 година /вчера/, сайтът отбелязва 32 036 уникални посещения за един ден от територията на цялата страна.

Според теб дали аудиторията ни намалява?

Лек ден.
    Пълни глупости!

Мега фен Аватара на machoka
    Статистиката е официална и е истина, разглеждайки месечните и годишната извадка, сайтът се развива прогресивно. Има и други много важни фактори, които отбелязват това, но не е тук мястото да ги коментирам. Не забравяй, че проектът Тийнпроблем не е само форума, а и много други услуги.
    Не разбирам кое наричаш глупост, или просто говориш колкото да не заспиш?!.

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    сега на нов с1рвар ли сме 6тото няма проблеми
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Голям фен Аватара на Ruthless
    На нов сървър сме.

Кажете за Teenproblem.net & Bgteen.us
    Ела и създай своят измислен свят в FateCry

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми