.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Анален секс

Харесвате или не чукането в дупето? Пускам тая тема, защото искам да чуя малко повечко мнения за тая работа. С моя приятел ходим от 3 години и аз съм се опитвала не малко пъти да му пусна отзад, обаче мене зверски много ме боли. Ако се получи може и да ми хареса, но дотогава мисля че на тази дупка отзад не и е предназначението да я еб*т.
    Да обичаш е като песен да пееш, но няма песен без край...

Съвет - пийни си преди това. И още няколко съвета: трябва да си много възбудена и той да дава внимателно, бавно и постепенно. И да не се опитва да го вкарва целия. Даже като за първия път и малко е добре.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

според мен няма нищо по прекрасно от аналния секс, затова мисля че би могла да изтърпиш тази болка...тя е само в самото начало после си става адски кеф. но както всяко нещо и при това трябва да се внимава и да се действа по- внимателно. и не забравяй, за да практикуваш анален секс трябва да имаш изрядна хигиена на посещаваното място, в противен случай биха се заформили кофти ситуацийки... успех
    Приятел е този за когото умирам! Любим е този за когото живея !

Ама той е адски внимателен, а в повечето случаи съм пила много преди да му дам. При тебе става ли с пиенето ???

Учудващо става и когато съм го правила подпийнала, е било като вагинален секс...а иначе много рядко има удоволствие...

Цитирай Първоначално написано от n0r4eto
    Ама той е адски внимателен, а в повечето случаи съм пила много преди да му дам. При тебе става ли с пиенето ???
    Ех ама колко сте ми умни Те това се вика простотия.Пияни да правят секс.От това идват всички проблеми на днешното поколение

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от samonervi
    Ех ама колко сте ми умни Те това се вика простотия.Пияни да правят секс.От това идват всички проблеми на днешното поколение
    Между "пийнал" и "натаралянкал се като свиня" има известна разлика. Факт е, че алкохолът притъпява усещанията, и следователно ще я боли по-малко. Така че в това няма нищо лошо. Е, не говоря за това да се отрежеш и да пуснеш на всички на купона....

е тя пише ,че по принцип когато му дава е пийнала МНОГО. мен това ме дразни

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Много е относително понятие. Познавам едно момиче, което се напива от две глътки уиски така, че не може да ходи по права линия. Аз съм стигала до половин бутилка водка (само веднъж) и единственото, което ми се случи беше, че се омърлуших в един ъгъл. Така че... Оф, тъпо ми е и само се чудя къде и за какво да се изкажа....

Нали е анален секс - няма да забременее. Какво толкова!

Супер фен
    ами незнам ... лубрикант ползвате ли ?
    ако не ... пробвайте с лубрикант, само да не вземете от тия на Durex зелеия или червения (синия мисля че е обикновен, незнам) че те не стават за тая работа
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

еми синия използвахме ама нещо не стана....

За мен 1 малка водка ми е достатъчна да ми притъпи сетивността, но и достатъчно малко за да осъзнавам какво върша... Тва много или малко си е до човек.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Как правите секс като сте пили? на 8-ми декември пих 1 чаша вино и 2 чаши водка за цялата вечер и се подкрепих с обилно количество храна.........после решихме с мъжа да правим секс и ми беше много по-трудно да се възбудя и да свърша от обикновено, при все че сушата преди тва си беше над седмица...........

Град
    София
    Пробвайте с лубрикант, помага И мноооого възбуда И мен ме боли ..хмммм..доста,но понякога искам да си го глезя,както и ти твоя. Така че с лубрикант наистина е доста по-добре
    Smile!?

Re: Анален секс

Цитирай Първоначално написано от n0r4eto
    Харесвате или не чукането в дупето? Пускам тая тема, защото искам да чуя малко повечко мнения за тая работа. С моя приятел ходим от 3 години и аз съм се опитвала не малко пъти да му пусна отзад, обаче мене зверски много ме боли. Ако се получи може и да ми хареса, но дотогава мисля че на тази дупка отзад не и е предназначението да я еб*т.
    sqka dupka e za da q ebat (bez mu6kata) ta probvai s nekfy ovlajnitel4e predpolagam 4e 6te svur6i rabota

s

iskam samo da pitam nqkoi s priqtelkata mi probvahme analen sex i iskame pak da probvame ama mnogo q boli.nqkakav savet??????????????????????????????//

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия

Re: Анален секс

Ami na men mi haresva.Vajno e da si adski vuzbydena i sama da poiska6 da go napravi6.Naistina alkohola moje da pomogne no samo ako e v ymereno koli4estvo.Nai-dobre kato trugnete da go pravite da ste v misionerskata ili ezda4kata za da moje6 da kontrolira6 polojenieto.Kaji my da ne murda izob6to i si go vkarvai sama. \/

1)изсери се

2)напраи си клизма

3)пиийте по 2 мастики вместо вiaгра

4)пусни му отпред,

5)пий 1 ракия за отскок

6)намажи го с маргарин за по добро всепление или използвай друг лубрикант -свинска мас или грес

дръж се за палците на краката

Успехх!!!

Град
    *in a pink dream*
    i nie probvahme s povechko lubrikant i banichko i pak bolq , am toi beshe dostatychno vnimatelen i vypreki bolkatat mi haresa
    takak che pak shte pravim
    ama nasiitina tr da sym mn vyzbudena i da go iskam
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си