Здравей, миличка!Аз няма да те упреквам като другите, защото напълно те разбирам, самата аз преживях нещо подобно и знам точно как се чувстваш.Ти си млада, предполагам хубава, искаш да опиташ всичко от живота, емоционално лабилна си и ето,че в един момент в живота ти се появява мъж...не момченце като повечето ти връстници, а мъж.Нормално е да си привлечена от него.Проблема идва от това, че за него ти си просто забавление.Той може да се държи супер мило с теб, да те кара да се чувстваш като богиня, НО той никога няма да погледне на теб като на пълноценна жена!Ти просто си му интересна, защото си различна от жените на неговата възраст и тръпката, която изпитва с теб не може да я изпита с никоя от жените, с които се предполага, че трябва да бъде.Не знам дали е женен, но дори да не е ти трябва да проумееш факта, че за вас няма бъдеще.Ако смяташ, че го искаш и той няма да те нарани може да останеш за още известно време с него, но не прекалявай ,НЕ СЕ ВЛЮБВАЙ В НЕГО, по-скоро се опитай да го приемеш по начина, по който той те приема теб- като нещо хубаво, различно, но краткотрайно.И когато усетиш,че вече сте взели всичко, което можете един от друг прекрати тази връзка, защото в противен случей се обричаш на много болка и проблеми! Успех