ХОРААА ПОМАГАЙТЕКАК Е НА ЛАТИНСКИ КОЛИКИ НА ДОКТОРСКИ ЕЗИК РАСТРОЙСТФО ТА ПОНЕЖЕ ЕДИН ДЕН ЕМ БЕШЕ ФАНАЛА ЛИПСАТА КОЙ МОЖЕ ДА ПОМАГА ПЛС [-o<
![]()
ИЛИ НЯКФА ДИАГНОЗА САМО ЗА ДЕН ПЛС ХЕЛП ЧЕ Е ЗА УТРЕ![]()
![]()
![]()
извинетее видях че има теми и те помогнаха само дето там дето пише се нуждае от дом лечение нали?
az pi6a "cefaljia" ne6to takova... ozna4ava glavobolie... kato za 1 den stava
Когато мога-помагам, когато искам-успявам, когато докосвам-възпламенявам, когато целувам-сгрявам, когато обичам-наранявам!
пиши ОВИ
остра вирусна инфекция
абе нещо подобно беше
т,е темепратурка и главоболие и повръщане
ОВИ се пише за повече от 3 дни ако не искаш да се осетят.Иначе за 1 ден незнам какво да пишеш.Пробвай че те е болял стомаха ама нз как се казва самата болест СЖПървоначално написано от lmao
Аз като си купя бележка и тя лекарката ми пише квото тя прецени ама ми писна да гледам кво ми е писала
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
блягодаря!![]()
![]()
има един латински речник нейде из нета...там има секви болести =D> =D>
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
awe smao da kaja na mackata 4e cefalgiq nqma ima cephalgia i ne zna4i glavobolie a povru6tane.
Любимата ми диагноза беше ОКГДП - Остър Катар на Горните Дихателни Пътища![]()
Всичко писано от философи, поети -
ще се сбъдне!
- Без бог! без господар!
Септември ще бъде май.
Човешкия живот
ще бъде един безконечен възход
- нагоре! нагоре!
З е м я т а щ е б ъ д е р а й -
ще бъде!
emi emi tooПървоначално написано от sun_flower
az tova go vidqh ot edna istinska belejka i re6ih i az taka da si gi pi6a... vse pak be6e pisana ot lekarka si i re6ih 4e si e vqrno no mersi 4e mi kaza
![]()
Люби, обичай но никога не се увличай, защото от красива дама се става мама, а от готин батко - незаконен татко ! :P...
Толкова ли не можете да отиде до личната лекарка и да я помолите за една бележчица...?Нещо не схващам, как си пишете сами бележките, ами печати???![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Абе печата е лесен аз имам бележки с печат трят ми диагнозите и да ми я напишатПървоначално написано от Axel_f
Аз имам същата обаче на печата пише стоматолог ^^ и няма как да напиша ОВИ...Някой да знае какво да напиша?
Знаете ли колко е гадно, когато майка ти ти е личен лекар??? Само 3 пъти през живота си съм отсъствала от даскало. И не можеш да си крадеш бележки! (оспбено от мойта майка)