.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Против изпотяване

препоръчаите ми нещо наистина ефикасно защотот навън е -5 градуса а аз се потя аадски много стикове и ролони ползвах ама пак има много потене и петна по блузата

rexona-стик Аз го ползвам и съм много доволна, розовия оставя по-малко петна, но аз съм с оранжев

тия стикове не помагат това odorex добро ли е?

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Цитирай Първоначално написано от malka_blizalka
    odorex deo

Аз ползвам Odorex deo :P Мога да кажа само че е чудесно и наистина премахва потенето ....Ам струва някъде около 7-8 лева.. и се продава в аптеките, но трябва да кажеш да е за изпотяване под мишниците,защото има и за крака!Ето и сега малко повече инфо за него

Одорекс део
    ОДОРЕКС ДЕО е предназначен за блокиране на изпотяването на дланите и подмишниците за срок от 10-14 дни при пациенти с палмарна /на дланите/ и аксиларна /на подмишниците/ хиперхидроза /прекомерно изпотяване/. Изразеното антиперспирантно действие на алуминиевия хлорид е умело съчетано с широкоспектърния антибактериален и антимикотичен ефект на метенамина и омекотяващото въздействие на глицерина, което гарантира бърз и траен контрол на хиперхидрозата и свързаните с нея усложнения.

СЪВЕТ: Три вечери поред напръсквайте измитите длани или подмишници с Одорекс Део, а на сутринта ги изплакнете с вода. Това е достатъчно за следващите две седмици, за които изпотяването ще спре. Не е необходимо да използвате продукта по-често от препоръчаното. Ако усетите, че отново започва изпотяване, напръскайте се еднократно и се наслаждавайте на следващите 10-14 дни!

Важно е да знаете, че не трябва да употребявате Одорекс Део ако имате наранявания по кожата или имате свръхчуствителност към алуминиевите соли!
    МН Е ДОБРО!
    Emin3m FoReVeR!

Di ft. Meo0o0o= BFF <333

аз използвам рексона и съм много доволна Но сега майка ми ми е купила дав с краставица и тя не е лоша,но ще продължа да използвам рексона
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Махни си космите под мишниците
    Няма да се потиш като си слагаш рол-он/стик на епилирани мишници.

Супер фен
    i az podkrepqm odor Ex,no samo pri obiolno izpotqvane,za6toto az se potq mn malko i to mi e silno,ako problema ti ne e seriozen izpolzvai dezodorant
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

odorex deo
    Момичета от къде го купувате? От АПТЕКИТЕ? Една приятелка ми каза, че го ползва и е страшно доволна, вече не използвала дезодоранти стикове и в продължение на половин месец никакво изпотяване нямало. Така реших и аз да го пробвам, влязох в 2 аптеки, но не го продоваха и затова се чудя от къде мога да го намеря?

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Аз съм с Dove и съм много доволна.

Мии рексоната е добра,от дав ми се получават кафяви петна под мишниците
    Just haters make me famous! εĭз

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Ами,че ако ползвам това одорекс как премахна косъмчетата от подмишниците.Пише да не се използва на наренена кожа,а то това пак е вид нараняване.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Аз използвам Рексона и съм си доволна
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    Lycia също е много добро !
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

абе вие не сте ли 4ували за тва дето се инжектира ама е скъпи4ку

какво и каде се изжектира че не съм чувала затакова чудо :

Това odorex при мен върши чудеса! Никакви стикове не помагат!

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от ^I_love_sTaNiSlav4o^
    odorex deo

Аз ползвам Odorex deo :P Мога да кажа само че е чудесно и наистина премахва потенето ....Ам струва някъде около 7-8 лева.. и се продава в аптеките, но трябва да кажеш да е за изпотяване под мишниците,защото има и за крака!Ето и сега малко повече инфо за него

Одорекс део
    ОДОРЕКС ДЕО е предназначен за блокиране на изпотяването на дланите и подмишниците за срок от 10-14 дни при пациенти с палмарна /на дланите/ и аксиларна /на подмишниците/ хиперхидроза /прекомерно изпотяване/. Изразеното антиперспирантно действие на алуминиевия хлорид е умело съчетано с широкоспектърния антибактериален и антимикотичен ефект на метенамина и омекотяващото въздействие на глицерина, което гарантира бърз и траен контрол на хиперхидрозата и свързаните с нея усложнения.

СЪВЕТ: Три вечери поред напръсквайте измитите длани или подмишници с Одорекс Део, а на сутринта ги изплакнете с вода. Това е достатъчно за следващите две седмици, за които изпотяването ще спре. Не е необходимо да използвате продукта по-често от препоръчаното. Ако усетите, че отново започва изпотяване, напръскайте се еднократно и се наслаждавайте на следващите 10-14 дни!

Важно е да знаете, че не трябва да употребявате Одорекс Део ако имате наранявания по кожата или имате свръхчуствителност към алуминиевите соли!
    МН Е ДОБРО!

Аз не се потя много,но за лятото хич не е лошо,та да питам някакви странични евфекти има ли?
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    Това odorex при мен върши чудеса! Никакви стикове не помагат!
    И аз си взех днес... не съм го пробвала, но ще споделя и аз скоро мнение след като го пробвам!

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    Ам, хора, не е ли вредно това да си спираш изпотяването, това все пак нали си е процес на отделяне, организма се нуждае от него?! Някакси дали не действа зле?
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Остават някои токсини, които попринцип се отделят чрез кожата и умираш по-рано. Лично аз имам проблем с изпотяването, защото организма ми попринцип предпочита хладното Но Даф-а ми върши чудесна работа. Пробвала съм и рексонките, и те са добри
    Memento moriendum esse!

Re: Против изпотяване

mda ... odorex-a naistina mnogo pomaga ot lichen opit go kazwam ;]]] (sun)

Град
    Варна
    Rexona Teen

Lady Speed Stick

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си