- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Против изпотяване
препоръчаите ми нещо наистина ефикасно защотот навън е -5 градуса а аз се потя аадски много стикове и ролони ползвах ама пак има много потене и петна по блузата
odorex deo![]()
rexona-стик Аз го ползвам и съм много доволна, розовия оставя по-малко петна, но аз съм с оранжев
тия стикове не помагаттова odorex добро ли е?
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Първоначално написано от malka_blizalka
Аз ползвам Odorex deo :P Мога да кажа само че е чудесно и наистина премахва потенето ....Ам струва някъде около 7-8 лева.. и се продава в аптеките, но трябва да кажеш да е за изпотяване под мишниците,защото има и за крака!Ето и сега малко повече инфо за него![]()
Одорекс део
ОДОРЕКС ДЕО е предназначен за блокиране на изпотяването на дланите и подмишниците за срок от 10-14 дни при пациенти с палмарна /на дланите/ и аксиларна /на подмишниците/ хиперхидроза /прекомерно изпотяване/. Изразеното антиперспирантно действие на алуминиевия хлорид е умело съчетано с широкоспектърния антибактериален и антимикотичен ефект на метенамина и омекотяващото въздействие на глицерина, което гарантира бърз и траен контрол на хиперхидрозата и свързаните с нея усложнения.
СЪВЕТ: Три вечери поред напръсквайте измитите длани или подмишници с Одорекс Део, а на сутринта ги изплакнете с вода. Това е достатъчно за следващите две седмици, за които изпотяването ще спре. Не е необходимо да използвате продукта по-често от препоръчаното. Ако усетите, че отново започва изпотяване, напръскайте се еднократно и се наслаждавайте на следващите 10-14 дни!
Важно е да знаете, че не трябва да употребявате Одорекс Део ако имате наранявания по кожата или имате свръхчуствителност към алуминиевите соли!
МН Е ДОБРО!
![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
аз използвам рексона и съм много доволнаНо сега майка ми ми е купила дав с краставица и тя не е лоша,но ще продължа да използвам рексона
![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Махни си космите под мишниците![]()
Няма да се потиш като си слагаш рол-он/стик на епилирани мишници.![]()
i az podkrepqm odor Ex,no samo pri obiolno izpotqvane,za6toto az se potq mn malko i to mi e silno,ako problema ti ne e seriozen izpolzvai dezodorant
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Момичета от къде го купувате? От АПТЕКИТЕ? Една приятелка ми каза, че го ползва и е страшно доволна, вече не използвала дезодоранти стикове и в продължение на половин месец никакво изпотяване нямало. Така реших и аз да го пробвам, влязох в 2 аптеки, но не го продоваха и затова се чудя от къде мога да го намеря?Първоначално написано от malka_blizalka
Аз съм с Dove и съм много доволна.
Мии рексоната е добра,от дав ми се получават кафяви петна под мишниците![]()
Just haters make me famous! εĭз
Ами,че ако ползвам това одорекс как премахна косъмчетата от подмишниците.Пише да не се използва на наренена кожа,а то това пак е вид нараняване.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Аз използвам Рексона и съм си доволна![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
какво и каде се изжектира че не съм чувала затакова чудо :![]()
Това odorex при мен върши чудеса! Никакви стикове не помагат!
Първоначално написано от ^I_love_sTaNiSlav4o^
Аз не се потя много,но за лятото хич не е лошо,та да питам някакви странични евфекти има ли?
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Остават някои токсини, които попринцип се отделят чрез кожата и умираш по-рано. Лично аз имам проблем с изпотяването, защото организма ми попринцип предпочита хладнотоНо Даф-а ми върши чудесна работа. Пробвала съм и рексонките, и те са добри
![]()
Memento moriendum esse!
mda ... odorex-a naistina mnogo pomaga ot lichen opit go kazwam ;]]] (sun)