.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

навлажняване?!

Здравейте,исках да ви попитам дали при вашите приятели се е случвало следното - когато се натискаме и се поразгорещим малко,усещам,че той започва да диша по-тежко,да ме пипа тук-там и усетих,че между краката му е леко влажно...
    това нормално ли е?!

много се извинявам за глупавата тема! приятна вечер

Град
    *in a pink dream*
    amiiii az leko vlajno ... ne , ne sym useshatla
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Чак да му е минало през дрехите.. не знам дали е станало, но иначе на голичко да.. има си там
    Но не е задължително условие де

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Чак да му е минало през дрехите.. не знам дали е станало, но иначе на голичко да.. има си там
    Но не е задължително условие де
    +1
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

Да...и той се телепортира при мъжа. През дрехите.

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    хахха естествено че е нормално.прочете малко,образовайте се.това е секрет при жената който тя отделя когато е възбудена.той служи при секса за не се получи триене.
    cheti mucka , avtoryt govori za sekret pri myja

Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Цитирай Първоначално написано от miss california
    хахха естествено че е нормално.прочете малко,образовайте се.това е секрет при жената който тя отделя когато е възбудена.той служи при секса за не се получи триене.
    знам и го прочетох вече по внимателно след като бях пуснала коментара.изтрих го веднага,ама явно сте го видяли.Извинявам се,ама просто не съм прочела като хората,напоследък съм малко разсеяна :P

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Даааа нормално е тва е предеякулационна течност при едни е малко при други почти няма а при трети си е цяло наводнение ... тва не може да се контролира . . . Колкото е по възбуден толкова повече ... както при жените
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от miss california
    знам и го прочетох вече по внимателно след като бях пуснала коментара.изтрих го веднага,ама явно сте го видяли.Извинявам се,ама просто не съм прочела като хората,напоследък съм малко разсеяна :P
    nache se pak ustanovqvate , che moji da se navlajnqva az shto ne sym usetila, am avtoryt mai govori za obilno stabilno navlajnqvane

Еми да нормално е,просто по_принцип е много малко и за това не се усеща.

normalno e est
    btw na kolko si 8 ?!?

аз като момче мога да споделя че това е савсем нормално и се получава при вазбуда
    samo sex 6te vi spasi ot lo6i misli

Да, нормално е, възбудил се е човека и е отделил от предеякулационата течност. Е, надали се усеща чак през дрехите, но все пак...

...

Est 4e e normalno тва е предеякулационна течност
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

Тфа е нормално. Па и ти ако почнеш да го бараш честичко там може и айрян да потече

Супер фен
    Разбира се, че е нормално. Щом е възбуден, така се получава.

Цитирай Първоначално написано от teeen
    аз като момче мога да споделя че това е савсем нормално и се получава при вазбуда
    При мен напоследък е прекалено много и прекалено често ходя до тоалетната да пикая.И започвам да се замислям дали не съм се повредил нещо и дали да не отида на лекар.Но най-лошото е че колко пъти получа ерекция токова пъти излиза тази течност.

...

A we horica obrazovaite se malko biva li takiva glupavi vaprosi ... Daje pomnq 4e ima6e edna takava razrabotena temi4ka 4e sexa e za otli4nici ... mai mai sa pravi horata biva li taka da se izlaga6 nasqdaite pred u4ebnicite malko kvo e tova ... 6a go izcepi6 pred nekoi i togava horata s gaza si 6a ti se smeqt
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си