- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Странен проблем!
Здравейте!
Имам един странен проблем. Миналата седмица ходихме на хижа и беше много весело, обаче аз прекалих малко с пиенето и ми се губят някъде 2 часа от вечерта. Момчетата от моя клас ми разправят, че сам отишъл с едно момиче в стаята ми, но проблема е, че на другия ден страшно много ме боляха задните части. А и това въпросното моммиче не си спомня да е ходила с мен в стаята ми, а тя не пи много. Та въпроса е: възможно ли е момчетата от класа ми да ме лъжат и да са правили лоши неща с мен докато съм бил пиян?
Напълно е възможно... аз обикновено на подобни места винаги си правя ташак с най пияните... гримирал съм ги , зашивал съм ги за чаршафите... пистолети съм забивал в главите след което са били снимани.... абе много простотии ама чак да се гавря със задните части . . . нееее не съм толкова извратен !!!!!1
EmI VsIcHkO E VuZmOjNo MoJe NqKoE Ot MoMcHeTaTa Da Se E NaPiLo I Da E ObUrNaLo ReZbAtAПървоначално написано от tapatapa
![]()
![]()
![]()
(: BuDi KrAsIvA Za PrIqTeLiTe I DvOiNo Po KrAsIvA Za VrAgOvEtE Si (:
Аз пък от къде да ти знам момчетата от класа ти какви са?Това е най лошото да се напиеш и да не помниш какво си правил, но за напред да ти е за урок![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Напълно подкрепям виж дали си девствена може да се е случило и друго... Якооооо оргияПървоначално написано от Anf3tamin4o
![]()
![]()
![]()
ъъъ той не беше ли момчеПървоначално написано от momchence_89
![]()
Освен да е гей![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
nqma nevyzmojni neshta![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
може би има раздвоение на личността щот казва че е момче пък никът му е tapatapaПървоначално написано от Anf3tamin4o
![]()
hahahah ebali sa te brato ahahaha moje daje da sa ti se izpraznili nqkade![]()
nqma nevuzmojni ne6ta....
Горкия ти![]()
Eeeee дори и да са ти пръснали дупенцето,голяма работа.Чувал съм че от 1 път,гей не се ставало! \/
Mad
Eeeee дори и да са ти пръснали дупенцето,не се плаши.Чувал съм че от 1 път,гей не се ставало! \/
Mad
Вкарай си два пръста отзаде ако влизат свободно ... ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЧУКАЛИ СА ТЕ![]()
ИЛи момичето си е падало малко садо-мазо или ти нещо си об1рнал резбата...
НедумайПървоначално написано от AnUs
![]()
Хора, нямате си на представа колко сте прави. Оня ден ходих на лекар и ми казаха, че вече нямам мъжко достойнствоСега се чудя дали да се местя в друго училище или да се примиря с идеята и да се помъча да забравя случката.
Кой да ти обади?Всичко е възможно!Най-малко ние можем да ти кажем!
Баси безсмислената тема!![]()
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Намери педераса който ти е причинил това и го накарай да съжалява!
Първоначално написано от Bad Intentions
![]()
This is not a novel to be tossed aside lightly. It should be thrown with great force.
поирали са си с теб това е възможно най лощото което може да е станало![]()
Владо Кузов ти е ръгнал един партиен член
Не не не ахахахахаха!Първоначално написано от assd
![]()