.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Училище за горещи момичета

http://sex.tialoto.bg/article.php?cat=4&id=5795
    момичета а и вие момчета кажете какво мислите за това?мисля че си я бива темата и ... дано да е за тази рубрика

харесва ми...

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Сладурско е
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

и мен ме изкефи

Хубави съвети са дали от Тялото. Особено

Спри да повтаряш „Аз, аз, аз“

Ти не си център на Вселената, или поне не за всички. Ако не харесваш живота си и все мрънкаш за нещо, едва ли имаш много приятели. А пък и разговори, които се въртят постоянно около теб самата, не са много съблазнителни.
    е изключително вярно.

Много хубав сайт,намери ми занимавка,че и без тфа се чудих какво да правя
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Град
    pred kompa,estestveno koito e vuv Varna
    Искате ли опитно зайче?

хихи..ей мацки тряа да станем "Тигрици")) добре че вече останах сама и ще се впусна в хващане на ... някой готин Батко =D>

Последното ме уби. Коя е тази малоумница, която би решила, че мъжете не обичат жени с чувство за хумор?

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Жестоко е и много вярно

Животът е адът описан в Библията!

абе зарежете тва за хумора си е така щото има някои мацки дето прекаляват с щуротиите

То пише точно да бъдат забавни - да се отпуснат, а не да стоят като пънове и да оставят мъжа да се прави на клоун през цялото време.

абе тряа сме гадни за да ни харесват базик!просто си е истина 4е когато на едно мом4е не му обръщаш внимание мн пове4е ти4а по теб

Имаш много ниски изисквания за човека, с когото ще делиш живота си евентуално. Той ако има достатъчно акъл, като види, че не му обръщаш внимание или се държиш гадно, ще се откаже.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си