- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- каква е разликата м/у секса и любовта ?
сек:само за удоволствие в което практикуват и "магистрални феички" . :PЛюбов:хм... нежност,романтика
,мммммммм шампанско и свещи мале романтика
![]()
![]()
живота е един и нека му се радваме така както трябваСъвет:мисли преди да направиш нещо
И?![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Секс:само за спорта![]()
![]()
Любов:яка романтика![]()
mi za men pone sa svurzani... ne bih legnala s nqkoi bez da go obi4am i ne bih obiknala nqkoi zashtoto sum spala s nego![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
свързани са...
като има любов сексът е по-як, а любов без секс..някак си не ми се струва удачно
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
секс: физиологическа нужда /като при животните, всъщност те го могат по-добре от нас/
любов: неповторимо чувство /може би единственото нещо, което ни различава от животните - те не го могат/
нямат нищо общо, но често вървят ръка за ръка
Две неща имам на земята - любовта и свободата.
Живота безвъзвратно дал бих за любов,
любовта да дам за свободата съм готов!
liubowta e kogato se 4***te sys strast i ne wi puka dali 6te e 15min ili 3h, a sesk e kogato se 4***te 5,15,20,25, 4as, dwa... i 4akate da doide stastta
Само човек, неизпитал любовта заедно с невероятния секс, може да каже, че нямат нищо общо. Когато се гушнеш в любимия след секс и се чувстваш най-щастливия човек, сексуалното удоволствие и любовта са слети в едно.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
някъде бях срещал че другите бозайници освен хората които се праскат много и заради кефа от сикиша били делфините...май се има в предвид за спорта и удоволствието /без да се брои периода на разгонването, което е типично за повечето видове/.... по темата секса е хубаво нещо...а любовта ..уф оставам го за момента без коментарПървоначално написано от ani4ka_bani4ka
По принцип любовта и секса са свързани.Едното не може без другото.Но има и хора ,които правят секс само за кеф,понеже ги сърби и обикновено са някакви тъпи лигли ,които нищо още не разбират.Твърдо съм против секс с човек към който нямаш чувства.Мисля,че е тъпо
А правила ли си го? Всъщност не е лошо, тъпото е след това - не ти дреме с кого си...обръщаш се на другата страна и заспиваш...нещо липсва...обаче не е хубаво да се говори, без да си го изпитал![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
+1Първоначално написано от `Death`Whore``
Ами не знам за момичетата - те винаги умеят да смесят много добре любовта със секса, но за мен двете неща са съвсем различни. Свързани естествено, но различни.
Любовта според мен поне е това да е да споделиш хубав момент с човека, с който си или с който искаш да бъдеш, да чувстваш, че някаква част от теб липсва, когато човекът който обичаш не е до теб в момента, когато изпитваш нещо хубаво. Любовта е да искаш да споделиш всичко с този човек, да му отдадеш всичко твое, без да очакваш нещо в замяна, да си готов да се жертваш за този човек, да искаш на него да му е хубаво без да се интересуваш от собственото си удоволствие.
Сексът е физическо изживяване на задоволяване на една нужда, което може да стане с човек, който обичаш или с човек, за който не ти пука. За мен тук няма средно положение. Жените си измислят какви ли не смешни оправдания, за да не се чувстват гузни след някое изпълнение за една вечер и затова се опитвт винаги да преплетът секса с любовта, но всъщност дълбоко в себе си знаят, че секс и любов са две съвсем отделни неща. Това че обичаш човек за мен, значи че искаш да си с него независимо дали има секс или не. Наистина когато има любов може да я изразиш чрез секс, но това не означава че двете неща са свързани
Любовта... ами тя е чувсто, едно красиво чувство, което ни прави луди! Едва ли може да се опише с думи.![]()
А сексът, за мен той е начин да изразиш чувствата си към любимия човек. Да, той доставя удоволствие, но без чувства е... просто чукане (ще ме извините) и спорт. Е, ясно е, че има хора които си вадят хляба с това и те едва ли влагат такива чувства, като го правят. Друг е обаче въпросът, ако ти въобще не разбираш значението на секс и любов, а следователно не правиш и разликата.