.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Град
    Велико Търново

каква е разликата м/у секса и любовта ?

сек:само за удоволствие в което практикуват и "магистрални феички" . :P Любов:хм... нежност,романтика ,мммммммм шампанско и свещи мале романтика
    живота е един и нека му се радваме така както трябва Съвет:мисли преди да направиш нещо

И?
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Секс:само за спорта
    Любов:яка романтика

mi za men pone sa svurzani... ne bih legnala s nqkoi bez da go obi4am i ne bih obiknala nqkoi zashtoto sum spala s nego
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    свързани са...
    като има любов сексът е по-як, а любов без секс..някак си не ми се струва удачно
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

секс: физиологическа нужда /като при животните, всъщност те го могат по-добре от нас/

любов: неповторимо чувство /може би единственото нещо, което ни различава от животните - те не го могат/

нямат нищо общо, но често вървят ръка за ръка
    Две неща имам на земята - любовта и свободата.
    Живота безвъзвратно дал бих за любов,
    любовта да дам за свободата съм готов!

liubowta e kogato se 4***te sys strast i ne wi puka dali 6te e 15min ili 3h, a sesk e kogato se 4***te 5,15,20,25, 4as, dwa... i 4akate da doide stastta

Само човек, неизпитал любовта заедно с невероятния секс, може да каже, че нямат нищо общо. Когато се гушнеш в любимия след секс и се чувстваш най-щастливия човек, сексуалното удоволствие и любовта са слети в едно.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от ani4ka_bani4ka
    секс: физиологическа нужда /като при животните, всъщност те го могат по-добре от нас/

любов: неповторимо чувство /може би единственото нещо, което ни различава от животните - те не го могат/

нямат нищо общо, но често вървят ръка за ръка
    някъде бях срещал че другите бозайници освен хората които се праскат много и заради кефа от сикиша били делфините...май се има в предвид за спорта и удоволствието /без да се брои периода на разгонването, което е типично за повечето видове/.... по темата секса е хубаво нещо...а любовта ..уф оставам го за момента без коментар

По принцип любовта и секса са свързани.Едното не може без другото.Но има и хора ,които правят секс само за кеф,понеже ги сърби и обикновено са някакви тъпи лигли ,които нищо още не разбират.Твърдо съм против секс с човек към който нямаш чувства.Мисля,че е тъпо

А правила ли си го? Всъщност не е лошо, тъпото е след това - не ти дреме с кого си...обръщаш се на другата страна и заспиваш...нещо липсва...обаче не е хубаво да се говори, без да си го изпитал
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Само човек, неизпитал любовта заедно с невероятния секс, може да каже, че нямат нищо общо. Когато се гушнеш в любимия след секс и се чувстваш най-щастливия човек, сексуалното удоволствие и любовта са слети в едно.
    +1

Голям фен
    Ами не знам за момичетата - те винаги умеят да смесят много добре любовта със секса, но за мен двете неща са съвсем различни. Свързани естествено, но различни.
    Любовта според мен поне е това да е да споделиш хубав момент с човека, с който си или с който искаш да бъдеш, да чувстваш, че някаква част от теб липсва, когато човекът който обичаш не е до теб в момента, когато изпитваш нещо хубаво. Любовта е да искаш да споделиш всичко с този човек, да му отдадеш всичко твое, без да очакваш нещо в замяна, да си готов да се жертваш за този човек, да искаш на него да му е хубаво без да се интересуваш от собственото си удоволствие.
    Сексът е физическо изживяване на задоволяване на една нужда, което може да стане с човек, който обичаш или с човек, за който не ти пука. За мен тук няма средно положение. Жените си измислят какви ли не смешни оправдания, за да не се чувстват гузни след някое изпълнение за една вечер и затова се опитвт винаги да преплетът секса с любовта, но всъщност дълбоко в себе си знаят, че секс и любов са две съвсем отделни неща. Това че обичаш човек за мен, значи че искаш да си с него независимо дали има секс или не. Наистина когато има любов може да я изразиш чрез секс, но това не означава че двете неща са свързани

Град
    Асеновград, България
    Любовта... ами тя е чувсто, едно красиво чувство, което ни прави луди! Едва ли може да се опише с думи.
    А сексът, за мен той е начин да изразиш чувствата си към любимия човек. Да, той доставя удоволствие, но без чувства е... просто чукане (ще ме извините) и спорт. Е, ясно е, че има хора които си вадят хляба с това и те едва ли влагат такива чувства, като го правят. Друг е обаче въпросът, ако ти въобще не разбираш значението на секс и любов, а следователно не правиш и разликата.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си