- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Sony Ericsson K550 i Nokia 3110
ЗдравейтеИскам да ви попитам какво мислите за тези два телефона
Аз се колебая честно казано, та ако някои от вас има някои от тях ако може да ми даде съвет: как е батерията и камерката (това ми е най-важното горе долу) И цените ако сте запознати
Не се сещам какво друго да ви попитам засега
ще съм ви благодаря за всеки коментар
![]()
![]()
{}
Lubovta e nai-tragi4noto ne6to,koeto sa6testvuva na tozi svqt i v jivota.Lubovta e rojba na izmamata,rajda razo4arovanieto.Lubovta e uteha v bezute6nostta,edinstveniq lek sre6tu smarta,za6toto tq e neina sestra!!!
http://www.mobilebulgaria.com/mobile...F0%E0%E2%ED%E8
Не виждам за какво да се колебаеш, специално тази Нокия нищо не представлява. Докато ериксона е с по-добра камера, а за батерията да не говориме.
Лично аз бих си взел K550i, цена - 283.00 лв. до 333.00 лв.
ериксона има повече екстри за по - малко пари, добър е
И аз клоня към ериксона попринцип, щом казжате че батерията е добраБлагодаря за мненията :P
Lubovta e nai-tragi4noto ne6to,koeto sa6testvuva na tozi svqt i v jivota.Lubovta e rojba na izmamata,rajda razo4arovanieto.Lubovta e uteha v bezute6nostta,edinstveniq lek sre6tu smarta,za6toto tq e neina sestra!!!
Баща ми има нокията и е доволен.Батерията му държи седмица,а не говори никак малко.Камерата за мен с отлично качество 1.3 . на компютъра снимките изглеждат добре.Изборът натам е твой.Не го знам ериксона,а попринцип аз бягам и от двете марки... фен съм на моторолите
Първоначално написано от xaxo_xixi
...И е страшно симпатичен...![]()
П.П.Аз пък по-скоро бягам от Моторолите...![]()
Let the beats control your soul...