.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Sony Ericsson K550 i Nokia 3110

Здравейте Искам да ви попитам какво мислите за тези два телефона Аз се колебая честно казано, та ако някои от вас има някои от тях ако може да ми даде съвет: как е батерията и камерката (това ми е най-важното горе долу) И цените ако сте запознати Не се сещам какво друго да ви попитам засега ще съм ви благодаря за всеки коментар {}
    Lubovta e nai-tragi4noto ne6to,koeto sa6testvuva na tozi svqt i v jivota.Lubovta e rojba na izmamata,rajda razo4arovanieto.Lubovta e uteha v bezute6nostta,edinstveniq lek sre6tu smarta,za6toto tq e neina sestra!!!

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    http://www.mobilebulgaria.com/mobile...F0%E0%E2%ED%E8

Не виждам за какво да се колебаеш, специално тази Нокия нищо не представлява. Докато ериксона е с по-добра камера, а за батерията да не говориме.

Лично аз бих си взел K550i, цена - 283.00 лв. до 333.00 лв.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Супер фен Аватара на rakiQ
    ериксона има повече екстри за по - малко пари, добър е

И аз клоня към ериксона попринцип, щом казжате че батерията е добра Благодаря за мненията :P
    Lubovta e nai-tragi4noto ne6to,koeto sa6testvuva na tozi svqt i v jivota.Lubovta e rojba na izmamata,rajda razo4arovanieto.Lubovta e uteha v bezute6nostta,edinstveniq lek sre6tu smarta,za6toto tq e neina sestra!!!

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Баща ми има нокията и е доволен.Батерията му държи седмица,а не говори никак малко.Камерата за мен с отлично качество 1.3 . на компютъра снимките изглеждат добре.Изборът натам е твой.Не го знам ериксона,а попринцип аз бягам и от двете марки... фен съм на моторолите
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1288&sub=compare&producer_id_2=45&id_2 =1295&campare=%F1%F0%E0%E2%ED%E8

Не виждам за какво да се колебаеш, специално тази Нокия нищо не представлява. Докато ериксона е с по-добра камера, а за батерията да не говориме.

Лично аз бих си взел K550i, цена - 283.00 лв. до 333.00 лв.

...И е страшно симпатичен...

П.П.Аз пък по-скоро бягам от Моторолите...
    Let the beats control your soul...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си