- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален секс!
Искам да ви попитам...когато правите анален секс,още в началото при самото проникване ,получава ли се при вас едно такова парене...Аз отскоро правя анален секс и ми направи впечатление че болката не е толкоз голяма а дори понякога я няма ,а се получава това парене дори и с лубрикнат като го правя.Споделете...
Така беше и в началото с моята приятелка. След няколко пъти спря да се оплаква.![]()
На мен също са ми споделяне за въпросното парене. А също и за топли вълни, които преминават през цялото тяло.Първоначално написано от Cvetelina_91
![]()
Ami da ima go momenta s pareneto...kakto i tova za toplite valni.Use6ta6 kak se zagravq6 cqlata....
Такова хубаво момиче на 16 и вече навсякъде му го пъхат.![]()
Като и харесва що пък да не и го пъхат а? Пък нали уж си freemindedПървоначално написано от Freeminded
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Просто понякога се замислям, ти не се ли замисляш.Първоначално написано от &ILoveU2
А момичето наистина е хубаво
Но като проследих някои от темите му и...Не знам, просто хубаво момиче, от тези които ако срешнеш на илицата не би си помислил, че се държат толкова "улично".
![]()
Както и да е, да не зимествам темата. Нека всеки си харесва каквото иска.
Всеки сам избира ..... но и тя да не остане с модата назаде за тва сигурноПървоначално написано от Freeminded
![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Vie pak kakvo se zaqdohte s neq
Za6to da ne pravi analen sex..vse pak ne e 12-13
Ako ne go pravi vie majete ste stranni ptici 6te akjete taq pak bati ne se 4uka otzad.Vseki e svoboden da pravi kvoto iska.I stiga se pravet na moralisti..
Напротив, нищо такова няма да кажем в случая. Ако за теб границата е 12-13 това не значи, че от 14 автоматично подобни неща са по възможностПървоначално написано от Desi_90
наложителни, че даже и задължителни, за да може момичето да не отстъпва на днешните стандарти на "готЯните". И да, всеки е свободен да прави каквото си иска, стига да има достатъчно акъл, който да му гарантира, че свободата на действията му няма да доведе до необратими последици.
Всеки да си прави каквото иска. Аз не го правя но не държа сметка на другите на които им харесва. Дори и за модата да го правят нека са си модерни мен не ме бърка. Не мога да им кажа да спрат.
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Нещо взех да се съмнявам че това е някой от вторите никове на милена_pld![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Какво се оплакваш да не очакваш да е същото както по принцип ануса все пак не е пригоден за секс...
Първоначално написано от Liar
ти така си мислиш!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nau4i se da ti haresva...
и да се разсъблича без проблем...Първоначално написано от Freeminded
Относно аналният секс, не съм го правила много пъти, не го харесвам. Не съм имала усещане за парене.
Като и харесва, ако иска и в ушите да и го 'пъхат'.
Мерси на всички дето ми писаха по темата ,а също и на тези които ме разкритикуваха.Мерси на DESI_90 за защитата , там на онзи господин дето ме смята за някоя си MILENA е му кажа че не съм аз.И между другото ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА на всички!!!!
Приятелят ти сигуно "много се гордее" с теб, че се показваш по бельо/бански из форумите, така че лапетата да лъскат чурките..
Бе и аз бях против свирки, свършване в устата, анален и т.н.
Оставам си и против да го правиш на някой още примерно в първия месец да речем.. камо ли за еднна вечер. Това си е мое мнение де.
Някои неща дори още не съм, ги правил ма не искам засега.
Сега обаче не смятам, че да се прави всичко това е лошо - стига да е с човек, дето да държиш на него повече отколкото на себе си и да сте поне над 16-17 (здравни причини).
Относно темата - по-добре ползвай лубрикант - по-добре ще е за физическото ти здраве и външния вид след време на... там ти си знаеш :Р
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
cveti,pri men nqma parene i podobni ne6ta :P vs si e ok i ne ni e neobhodim lubrikant :P
Kogato nqkoi v toq forum kritikuva momichtata obiknoveno e chista proba zavist. A inache za pareneto prosto leko se e razranilo dupeto. Ostavi go da mine za 2 dni i posle pak probvai bavno i nejno. Nakraq nqma da ima parene, a samo surbene za edno hubavo napulvane![]()
Eating isn't cheating - Arnold