- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпрос към момичетата за които размерът има значение
защо искате големи пишки при положение че вие използвате само 6 см от тях не мога да разбера![]()
![]()
6 sm li? Ti dobre li si? Ako me chuka nqkoi s 6 sm, shte se samoubiq.
Първоначално написано от Nadelina
![]()
![]()
![]()
![]()
\
/
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
Вии що искате големи гърди![]()
Отче наш, ти който си на небето, слез на земята и си прибери версиите !!!
де да беха 6 см
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
zabaven tip...Първоначално написано от &)
![]()
![]()
s teq tovite 6 sm do nikade nqma da q dokarame... i posle za6to imalo obratni mi to s 6 sm nakade...
![]()
Всъщност не са 6, а 8. Понаучи се, че тогава задавай "умните" си въпроси.Първоначално написано от &)
Sasho1988
Варна..
Защото слушат чалга![]()
То да бяха и 8 ....да кажем че не ползвам всичките 19,1 см остава...Мястото е разтегливо много сантиметри побира.
![]()
![]()
Я дай да видим къде го видя това за 6 сантиметра .... Малеее това като го кажа на някой ши са спука да са смей
![]()
![]()
da, zashtoto si kazala sa to4no 6 sm...![]()
![]()
![]()
Ти Си МноГо FreSh And CoOL,и Те ХарЕсВам Very Much,ВедНъЖ Look At Me и ПосЛе Don`t Forget Me...СърЦетО Ми е Тик-ТаК For YoU,ЗаЩотО I LovE YoU...!!! {}
хахаха братле не съм п*тка ама мисля , че си няква малка пишка и се ядосваш защо никой немойеш да задоволиш....
Не целта е цел, а пътят
11 пич, другото е алчност![]()
![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
+ 1Първоначално написано от cMon
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Защото има значение размера. Язък за майсторлъка, ако имаш малка пишка.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
важна е дебелината... а тя пак е някакъв вид размер, нали ?
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Мхм и аз така мисляПървоначално написано от glezan4e
+1
Иначе на мен не ми трябва някой с голям . . все едно ,14 см са си ми добре![]()
Предпочитам средни гърди,от колкото големи,тамън за средния ми пенисПървоначално написано от MoN!To
Моя си ме устройва-15 см и нещо си ми стигат
И не ми е тънък,ама не съм го мерил на дебелина
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
кви 6см беее стига луди работиии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx