.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Размера има ли значение

Здр можеби тази тема се повтаря но искам да попитам женската аудитория дали размерат има значение и ако има какви според тях са нормалните мерки Благодаря предварително
    samo sex 6te vi spasi ot lo6i misli

за мен лично размера няма значение...но ще ви се стори странно това,което ще кажа сега...искам на приятеля ми да е по-малък и по-тънак...

за мене 17 см е супер! Средна дебелина... Размера дали има значение? Средна работа...
    [img][/img]

Ако е много дълъг и не може да влезе целия,боли.Ако е много дебел,пак боли отначало....
    Ако е много къс,почти нищо няма да се усеща..ако е прекалено тънък-също.
    Абе зависи дали момичето е тясно
    Иначе 16см дължина са напълно достатъчни мисля

Град
    *in a pink dream*
    ima znachenie , ama da ne stavame pedantichni i da dyrjim na seki santimetyr
    pyk ako e 25 sm i ne moi do zadyrji dignat , kakvo me topli mene , che e po-golemichyk

adi stiga ste se vtilqsvali v takiva gluposti i ste si merili polovite organi
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Супер фен
    Ами да, има значение. Не е добре да е нито малък, нито прекалено голям. Нещо средно между двете ще е чудесния вариант.

Град
    Филипиновци
    Според мен размерът има значение,но не за удоволствието на жената,ами на мъжа
    На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!

на 1 мои приятел е 20 см ,а тои е на 17 и продължава да расте изглежда като бухалка и като съм до него се комплексирам направо .....нз тфа не6то ако бях моми4е как щях да го поема
    Ние сме номер ЕДНО....защото : от ПРАХТА се ИЗДИГАМЕ. "ЦСКА" , защото от нулата се завръщаме. "ЦСКА" , защото и на клада да сме, няма да ви предадем..."ЦСКА , защото няма стадион , побиращ душата и сърцето на този отбор с тази велика история..!

Супер фен Аватара на FelisDirus
    има
    Собственост на Canis_Dirus

ако не можеш да си го набуташ има проблем...ако не може да те усети очевидно проблема е още по-голям... (или малък де да знам...)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си