Не сте първата, нито последната двойка. Аз съм имала няколко опита с мъжа преди да правим секс в разстояние на 7-8 месеца и те всички бяха по подобен начин............смях отвсякъде. Докато просто решихме, че няма да си даваме зор и ще караме по-полека. Знам, че беше полагаема отпуска от казармата и всяка божа вечер се натискахме в нашия вход(беше края на февруари, началото на март) и той ме възбуждаше до пръсване..............Докато просто 1 ден не реших, че вече той знае как да ме възбуди истински и ням да е неприятно. Е, беше смешно и леко конфузно, но се справихме. в мисионерскат поза, след 5 часа любовна игра и с възглавничка под дупето ми.............Отпускане му е майката. И проникването да става естествено, докато вие просто се целувате и гушкате, а не да го мислиш......уф, сега той ще се мъи, аз ще се стегна и разни такива простотии, които тормозят съзнанието ти. Имате ли желание, ще се справите...............Щом аз се справих, а първия ни опит няма да ти казвам с колко сълзи от болка завърши........