- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителите ви кефят ли се на 50 cent?
Ми то е съвсем нормално и те да се кефят на хубавата музика.Мама се кефи на Justin Timberlake и на Nelly Furtado![]()
о0о0о0 с мамситу най редовно си и танцуваме дажемного им се кефи тя
![]()
Те под 50 Cent разбират половин долар, тоест парии аз съм така
![]()
Нащи пък не 'аресват фифти сент, ама за туй 'аресват Ивана и Преслава![]()
Даааататко мн се кефи на 50 cent особено на candy shop
а майка...хммм....тя се кефи на umbrella
![]()
mi ne, ama bashat mi se kefi na Azis![]()
![]()
ъхъ..и Цеца и Dragana MirkovicПървоначално написано от N0_feAR
![]()
Много знае баща ми кой е тоя...ахахах и по-добре![]()
Ми не,щото никой не слуша такова,ама ми харесват техното,защото и те навремето са били на техно вълна и от тогава...
ot raparite maika samo 50cent i eminem haresva i na4e si sly6a6 4alga a az sam iscqlo na 4erno bes strani4ni vliqniq![]()
Хаха, и наще! Като слушам музика по ситито, и мама ако видинекой негър и почва да вика "стига си ги слушала тея чернилки" и включва на планета да си слуша Преслава, Ивана и там които беха другите!Първоначално написано от N0_feAR
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
МИииии...мама се кефи само на тая Кенди шоп![]()
![]()
хаха...на мене пък ми викат "кви са тия мангали"Първоначално написано от gabi_94
![]()
Първоначално написано от N0_feAR
i moite gi pri4islqvam kym teb
О,не![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Слушат, слушат![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
И двамата слушат ретро... Мама се кефи и на Джъстин...
Обичам само един човек и това съм аз.
нем..ама за сметка на тфа пък се кфят на азис,ивана,преслава и тнт![]()
![]()
![]()
![]()
ne se kefqtne slushat takava muzika za tova
[!]..гЛеДаМ НеБеТо-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЛуНаТа-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЗеМяТа-ВиЖдАм тЕб..Е дА Ти ЕбА мАйКаТа..МрЪдНи мАлКу..[!]