Отговор в тема
 Отговор в тема

бее деа знам 4акам май месец да се прибера и после сиг. пак тук .. емии тка са общу взето селяни и така
хехе ми какво по то4но те инт.. , в кой град ще си ?
В Мадрид е много хубаво, поне на мен много ми харесва. Лятото ще живея доста близо до Мадрид, така че може и една срещичка да си направим да се изживея като туристически гид.Първоначално написано от nejno

Левски шампион але але!
ема аз съм на долу,до Малага съм аз еми незнам за по4ивка бива ина4е да се живей не е работа
hehe emi...i az sam v ispaniq ve4e ot 3 godini po4ti... vyv valqdolid..tei de ne mnogo daleko ot madrid
... samo da spodelq v na4aloto ne q ponasqh ama sega kogato sviknah ve4e mi se stryva jestoko vsi4ko ... :PpPp~~

___~*~ l
marto q da mi doide6 na gostitakmo 6te mi popee6 "lqtoto e syper da...qko e nali taka
"

___~*~ l
От 2 месеца...и вече си забравил да пишеш на български
Аз съм в Мадрид...нямам си приятели(такива,с които да изляза да се забавлявам)...с езика,все о6те съм на Вие...и ко да ви разправям лоша работаГолямо впечатление ми направиха разнообразието от фонтани и красивите паркове,с палми,с прелита6ти зелени папагалчета...Баровете отваярт късно,прави ми впечатление,че тук едно от не6тата,които са по-скъпи от Бг.са кръчмите...за тва че често ги пропускаме и караме по домашно му...има учили6та за емигранти...но така и не свикнах,има румънци(тук е пълно с тях),мали,

Абе и аз съм в Испания ..... не ми харесва нищу друго освен комп-а и леглото ..... чудя се как ли да накарам нашите да се върнем в България ... Тя е най-яката страна в цял свят ... не се еваваите като отидете в друга страна ... ВИЕ СТЕ БЪЛГАРИ ..... фукаите се с т'ва .... на мен лично ми харесжа да съм БЪЛГАРИН !!!!:P
и не ми се правете на тъпи испанци !

[quote=pepita87]Аз съм в Мадрид...нямам си приятели(такива,с които да изляза да се забавлявам)...с езика,все о6те съм на Вие...и ко да ви разправям лоша работаГолямо впечатление ми направиха разнообразието от фонтани и красивите паркове,с палми,с прелита6ти зелени папагалчета...Баровете отваярт късно,прави ми впечатление,че тук едно от не6тата,които са по-скъпи от Бг.са кръчмите...за тва че често ги пропускаме и караме по домашно му...има учили6та за емигранти...но така и не свикнах,има румънци(тук е пълно с тях),мали,
Левски шампион але але!
Просто споделям мнение,хората се интересуваха за забележителностите в Испания!!!Никога не бих се праила на "испанка",по простата причина ,че съм БЪЛГАРКААААААА,ЯСНО!!?изказ вам мнение по въпроса,мое лично мнениеПървоначално написано от KoSsIo0o

хехе Петитуу по спокойно е 4е на лето 6те те бия хаххаха
[quote=air_J][quote=pepita87]Аз съм в Мадрид...нямам си приятели(такива,с които да изляза да се забавлявам)...с езика,все о6те съм на Вие...и ко да ви разправям лоша работаГолямо впечатление ми направиха разнообразието от фонтани и красивите паркове,с палми,с прелита6ти зелени папагалчета...Баровете отваярт късно,прави ми впечатление,че тук едно от не6тата,които са по-скъпи от Бг.са кръчмите...за тва че често ги пропускаме и караме по домашно му...има учили6та за емигранти...но така и не свикнах,има румънци(тук е пълно с тях),мали,
абе хора аз да ви питам вие лесно ли се справяте с испанския, добре ли го говорите и у4или ли сте го преди. питам защото от тая година у4а в 22-ро с испански и не ми се струва лесно.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

[quote=pepita87]Аз съм в Мадрид...нямам си приятели(такива,с които да изляза да се забавлявам)...с езика,все о6те съм на Вие...и ко да ви разправям лоша работаГолямо впечатление ми направиха разнообразието от фонтани и красивите паркове,с палми,с прелита6ти зелени папагалчета...Баровете отваярт късно,прави ми впечатление,че тук едно от не6тата,които са по-скъпи от Бг.са кръчмите...за тва че често ги пропускаме и караме по домашно му...има учили6та за емигранти...но така и не свикнах,има румънци(тук е пълно с тях),мали,
мен си ме кефи мн испанския аз за тва по4нах да го у4а ама нз вие как се оправяте там... на мен ми е доста трудно да свикна и мн се бъркам с английския въпреки 4е го у4а от доста време (английския де )Първоначално написано от BUFU994
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
По принцип испанския е мн лесен език...за разлика от английския...думите се произнасят по начина,по който се пишат...характерно е С-то...което те го признасят между С и Т...и имаш чуството,че 6те те наплиуят...често ми се случва да искам да извадя 4адъраПървоначално написано от marilyn
...аз съм от 4 месеца и............................Трагедия... главата ми е каша...за6тото до сега съм учила английски и мн бъркам думите...като тръгна да говоря,мога да ти оформя едно изречение,в което да са вклиучени думи от английски,испански и български език.....ужас...Практика му е майката...когато контактувам с испанци,с всеки следва6т път се чуствам по-сигурна да се отпусна да говоря..но когат седя по цял ден над учебниците,уж съм го научила след 1 час ми се е изпарило...

[quote=BUFU994][quote=pepita87]Аз съм в Мадрид...нямам си приятели(такива,с които да изляза да се забавлявам)...с езика,все о6те съм на Вие...и ко да ви разправям лоша работаГолямо впечатление ми направиха разнообразието от фонтани и красивите паркове,с палми,с прелита6ти зелени папагалчета...Баровете отваярт късно,прави ми впечатление,че тук едно от не6тата,които са по-скъпи от Бг.са кръчмите...за тва че често ги пропускаме и караме по домашно му...има учили6та за емигранти...но така и не свикнах,има румънци(тук е пълно с тях),мали,
Аз ако поискам да се омъжиш за мен в Мадрид и ти предложа на ЛС, ще ми отговориш ли (но положително)?
Левски шампион але але!
Твърдо-Не!!!Аз съм заклета фенка на ЦСКА,пък ти си от ЛевскиПървоначално написано от air_J

не разбирайте погрешно тия мои думи...просто съм наистина заинтересована от нови запознанства тук...А ръбестия въпрос,по-горе"за6то съм нямала приятели"...изтърсих се като торба с картофи тук,не мога да тръгна по улиците да връзвам контакти..а и между познат и приятел има огромна разлика,контактувам с испанци...а ми липсва българското...

kakto kaza mom4eto po gore mnogo e pravo neznam za6to mnogo ot balgarite tuka vav ispaniq se pravqt na ispanci i se naduvat prosto badete balgari ... na men li4no ispaniq mi haresva mnogo predpo4itam da jiveq tuk ot kolkoto v bg no pak si ima momenti v koito seki ima nostalgiq za bga 6to se odnasq do tova 4e na nqkoi hora ima haresva legloto i kompiutara pove4e ot si4ko v spain ... prosto ne sa namerili pravilniq na4in da badat 6taslivi tuka

Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !