- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Неудобно ми е да пъшкам!
Am nz ama mi e mno neudobno pred pruqtelq mi da pu6kam tva napravo cqlata se is4ervqvam ujasno mnogo kak da preodoleq toq sram![]()
Отпускаш се и го правишТова възбужда мъжете
![]()
![]()
![]()
Дори понякога е много забавно,като пъшкаш както си искаш и му виждаш кривата физиономия.... Изкривен от кеф..![]()
![]()
![]()
Ем като ти е неудобно не пъшкай бе... Аз например не мога да се конролирам.. пък и много си го обичам така че не виждам от какво ли би ми станало неудобно...![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Да ви имам и проблемите, честно...
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
А и само да добавя-жени,които са мълчаливи-не възбуждат мъжете.Не е казано,че трябва да викаш....просто..поне лекичкоИначе партньорът ти може да остане с впечатлението,че не ти доставя удоволствие,което си е чист убиец на страстта
![]()
Абе, пъшкането си е важно.
Ако някой ми мълчи като пукел и изобщо не се разбира хубаво ли му е, или не, ми се убива желанието.
И на мен ми беше неудобно да пъшкам в началото, между другото. Ама просто го правиш, докато спре да ти бъде неудобно. В един момент даже отвътре ти идва и не можеш да спреш :)
А може да тренираш докато си сама и мастурбираш. ;)
"Sometimes there's so much beauty in the world..."
Tova si e 4ist squirt ... spoxpak i tova naistina bi ukorajilo i vazbudilo dopalnitelno gajeto ti sigoren sam ...
![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
А аз чета "Неудобно ми е да пишкам "Спокс е мацо
Пъшкай си колкото искаш кво ти пука
То даже ги възбужда повече
П.С. Амаааа то верно си пишело пИшкам
Пъшкам е ама сум направила правописна грешкаПървоначално написано от k1sS_mY_aSs
![]()
![]()
otpusni se e vse pak pravite sex i da te e sram da pa6ka6 e smahnato
Ami ne go pravi ili ako go pravi6 po-leko otnqa4alo posle 6te po4ne6 da svikva6 i da se otpuska6.Postepeno mu e rabotata![]()
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!
Офф оправи си заглавието, че си помислих, че пикаеш пред приятеля ти и ти е неудобно![]()
![]()
НЕ пъшкай на сила!
НЕ се преструвай!
НЕ си втълпявай, че ти се пъшка за да му е хубаво на него!
НЕ слушай съветите, дето ти дадоха по-горе да бъдеш шумна за да се харесаш на мъжете и т.н.
Това си е чисто симулиране. И е адски тъпо. И после нали се сещаш, че като те усети пр-ля ти, че се филмираш ще станае адски кофти и тъпо... и секса няма да е никога същия..
Спокойно.. с времето ще се отпуснеш, бъди сигурна![]()
И няма от какво да се притесняваш.. като ти е хубаво се отпусни и се наслади, може лека полека да започвашда припъшкваш като ти се иска и така с времето ще се отпуснеш
Момче съм и не съм малък, затова ти казвам мъжко мнение, че е супер смотано да пъшкаш само нарочно заради приятеля си!! Има си курви/проситутки за ая работа.
Отпусни и си пъшкай както го чувстваш
Ако знаеш тепърва колко кеф те чакааа..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
+1![]()
Ще я оправим. А по темата...пъшкай си на воля. Той само би се възбудил от това.Първоначално написано от The lost soul
Първоначално написано от ra4ence
Така е. Аз попринцип просто дишам малко така зачестено и шумничко... пъшкам си... а викането... то не е викане а от време на време по едно 'а-а-а' или нещо такова се чува![]()
[img][/img]
Като не ти идва от вътре да пъшкаш, не виждам защо трябва да го правиш!
Ami az obicham da si pa6kam i to mnogo men me e sram ot priqtelq mi kakvoto i da pravq.Daje vednaj taka se bqh razvikala,4e si zabravih za tehnite v drugata staq i me 4uha.Na drugiq den me be6e sram da gi pogledna.![]()
Ако ти се пъшка, пъшкаи!!!Мене лично тфа супер мноо ме възбужда
само недей симулираи че разбере ли тои... лоша раота
![]()
![]()
![]()
Спокойно миличка, това е нормално!Той ще се възбуди още повече!
trqbva mnogo da se otpusnish i da zabravish za vsichko drugo....a i sled kato probvash shte vidish kolko mnogo shte mu haresa i nqma da se pritesnqvash tolkova sledvashtiq put![]()