.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Неудобно ми е да пъшкам!

Am nz ama mi e mno neudobno pred pruqtelq mi da pu6kam tva napravo cqlata se is4ervqvam ujasno mnogo kak da preodoleq toq sram

Отпускаш се и го правиш Това възбужда мъжете
    Дори понякога е много забавно,като пъшкаш както си искаш и му виждаш кривата физиономия.... Изкривен от кеф..

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Ем като ти е неудобно не пъшкай бе... Аз например не мога да се конролирам.. пък и много си го обичам така че не виждам от какво ли би ми станало неудобно...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Да ви имам и проблемите, честно...
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

А и само да добавя-жени,които са мълчаливи-не възбуждат мъжете.Не е казано,че трябва да викаш....просто..поне лекичко Иначе партньорът ти може да остане с впечатлението,че не ти доставя удоволствие,което си е чист убиец на страстта

Абе, пъшкането си е важно.
    Ако някой ми мълчи като пукел и изобщо не се разбира хубаво ли му е, или не, ми се убива желанието.
    И на мен ми беше неудобно да пъшкам в началото, между другото. Ама просто го правиш, докато спре да ти бъде неудобно. В един момент даже отвътре ти идва и не можеш да спреш :)
    А може да тренираш докато си сама и мастурбираш. ;)
    "Sometimes there's so much beauty in the world..."

...

Tova si e 4ist squirt ... spox pak i tova naistina bi ukorajilo i vazbudilo dopalnitelno gajeto ti sigoren sam ...
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

Град
    Пловдив
    А аз чета "Неудобно ми е да пишкам " Спокс е мацо Пъшкай си колкото искаш кво ти пука То даже ги възбужда повече П.С. Амаааа то верно си пишело пИшкам

Цитирай Първоначално написано от k1sS_mY_aSs
    А аз чета "Неудобно ми е да пишкам " Спокс е мацо Пъшкай си колкото искаш кво ти пука То даже ги възбужда повече П.С. Амаааа то верно си пишело пИшкам
    Пъшкам е ама сум направила правописна грешка

otpusni se e vse pak pravite sex i da te e sram da pa6ka6 e smahnato

Ami ne go pravi ili ako go pravi6 po-leko otnqa4alo posle 6te po4ne6 da svikva6 i da se otpuska6.Postepeno mu e rabotata
    Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!

Офф оправи си заглавието, че си помислих, че пикаеш пред приятеля ти и ти е неудобно

НЕ пъшкай на сила!
    НЕ се преструвай!
    НЕ си втълпявай, че ти се пъшка за да му е хубаво на него!
    НЕ слушай съветите, дето ти дадоха по-горе да бъдеш шумна за да се харесаш на мъжете и т.н.

Това си е чисто симулиране. И е адски тъпо. И после нали се сещаш, че като те усети пр-ля ти, че се филмираш ще станае адски кофти и тъпо... и секса няма да е никога същия..

Спокойно.. с времето ще се отпуснеш, бъди сигурна
    И няма от какво да се притесняваш.. като ти е хубаво се отпусни и се наслади, може лека полека да започвашда припъшкваш като ти се иска и така с времето ще се отпуснеш

Момче съм и не съм малък, затова ти казвам мъжко мнение, че е супер смотано да пъшкаш само нарочно заради приятеля си!! Има си курви/проситутки за ая работа.
    Отпусни и си пъшкай както го чувстваш
    Ако знаеш тепърва колко кеф те чакааа..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

:P Да ви имам и проблемите, честно...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от The lost soul
    Цитирай Първоначално написано от k1sS_mY_aSs
    Пъшкам е ама сум направила правописна грешка
    Ще я оправим. А по темата...пъшкай си на воля. Той само би се възбудил от това.

Град
    София
    Затваряш очи и се отдаваш на емоциите
    Smile!?

Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    Затваряш очи и се отдаваш на емоциите

Така е. Аз попринцип просто дишам малко така зачестено и шумничко... пъшкам си... а викането... то не е викане а от време на време по едно 'а-а-а' или нещо такова се чува
    [img][/img]

кажи му: "Мъжо .. яко ми е ще пъшкам".
    СЕга сериозно ... ако момиче ми пъшка по време на секс просто ще съм много по-амбициран и ще ми е много по-яко, докато ако ми мълчи ще се сдухам сигурно ..., така че за препоръчване е да пушкаш

Като не ти идва от вътре да пъшкаш, не виждам защо трябва да го правиш!

Ami az obicham da si pa6kam i to mnogo men me e sram ot priqtelq mi kakvoto i da pravq.Daje vednaj taka se bqh razvikala,4e si zabravih za tehnite v drugata staq i me 4uha.Na drugiq den me be6e sram da gi pogledna.

Ако ти се пъшка, пъшкаи!!! Мене лично тфа супер мноо ме възбужда само недей симулираи че разбере ли тои... лоша раота

ми не пъшкай..просто няма да го възбуждаш така ...

Спокойно миличка, това е нормално!Той ще се възбуди още повече!

Ами като не искаш да пъшкаш - недей! Ако на него не му харесва да го духа...

trqbva mnogo da se otpusnish i da zabravish za vsichko drugo....a i sled kato probvash shte vidish kolko mnogo shte mu haresa i nqma da se pritesnqvash tolkova sledvashtiq put

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си