.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Гърлото...

Гърлото...

На коледа пих много и после стоях на студено и май се разболях нещо боли ме гърлото (само когато преглъщам) НЕ ми е отпаднало чувствам се много добре (малко се замайвамсамо защото пия фервекс ) вече 2 дена си правя чайчета у дома пия стрепсилс и фервекс ... а да малко ми е схванат вратът чудя се какво ми има за 2 дена малко ми се оправи днеска по лесно преглъщам обаче дз дайте ми някав савет по бързо да се излекувам щотото след 2 дена трябва да съм здрав
    ПС: нямам гнойна ангина защото миналата година 2 пъти я изкарах и се научих сам да се преглеждам НЯМАМ никакви налепи по гърлото и по сливиците давайте савети плс

Повече от фен
    все още не съм си взела дипломата по медицина

питам ли те ?

мерси свастика panic_queen ти изеде хуя

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Замени Стрепсилса с Анги септ на Доктор Тайс.Много по-добри са.Само това ми оправя гърлото
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    на път си отново да направиш една хубава ангина, ако вече не я и правиш. и "замайването" не е от фервекса.

имаш избор: по реда на приоритета:

-ОПЛ=>антибиотици
    - гореща колкото може да се търпи вана + половин пакет морска сол в нея. два-три пъти на ден.
    - кило сладолед.

бтв, стрепсилса, фервекса и доктор тайс - само ще отложат във времето настъпването на ангината и антибиотиците и ще удължат протичането и.

от сладолед ме боли още повече горещите работи ми успокояват гърлото

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си