- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Преписвате ли?
Я кажете дали преписвате и ако е така по кои предмети най-често?
Аз преписвам обикновено по история физика география и френски![]()
ПС: Сори ако вече има такава тема.![]()
Да, преписвам.
По химия и физика най вече![]()
>>> House Music <<<
Всеки път когато имаме контролна, по всичко:Физика, Химия, Математика, дори класната по литература преписах![]()
то се разбира ... Не че е нещо трудно ама заради тръпката![]()
Физика
География
Литература
Немски
Етика
Биология
чат пат по АСХ (аналогова схемотехника)
абе то сички преписваме просто някои го праят по-често, а други по-рядко, а що се отнася до мен аз съм от по-върлите преписвачи![]()
Естествено. И по всичко. По повечето предмети пищовите ги има в нета и просто си ги принтирам.
Иначе в даскало отвреме навреме преснимах по половин учебник на 50%.![]()
haah и аз така, само дето аз преснех целия учебникПървоначално написано от Lake_bodom
![]()
Мноо ясно че да.Най-често по Математика и Физика..леко съм скаран с математиката или по скоро даскала по математика
![]()
Impossible is nothing ;] ^^
^^
ШШШ саму аз ли не преписвам ве. Толкоз ли сте тъпи уе.![]()
![]()
Естествено,че да.Най-често по физика и биология![]()
Еми преди преписвах, но сега много рядко го правя, изключително рядко(само в краен случай, когато съм в безнадежно положение)! Мене ме е страх, защото ако една учителка ме хване, ще ме скъса от изпитване и ще ме намрази! Понякога пък учителите виждат как преписваме, но си мълчат и на следващия път изпитват! Едно момиче от нашия клас, веднъж преписа по български език и даскалката я видя, взе и контролното до там където беше стигнала и почна да и го проверява, накрая и писа 3, щото не беше написала повечето задачи! На всичкото отгоре на следващия път пак я изпита и пак и писа 3! От тогава я изпитва доста често и задава ужасни въпроси и задачи! Така се бях сплашила, че вече да не кажа изобщо, но почти никога не преписвам!![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Преписвам по всичкои до сега само веднъж са ме хващали.Никои не ме притеснява мен![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Когато може,преписвам :P
и аз такаПървоначално написано от Enchantress
![]()
ми мн яснопо всичко даже с другите си помагаме те ми дават да препиша кфоту нз и аз така на тях
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Welcome to my life ?Първоначално написано от SaD_KiD
![]()
А сега по темата....ами кой луд не преписва било то и уж само да си свери отговорите...винаги когато може на аванта се преписва![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Да! Преписвам където и както мога... и не съм само аз
![]()
Тов@ че сЪм усмиХнат@ не 0зн@чаВа че сЪм щаСтлива, з@щ0то еднА усмиВка м0же д@ сКрие хИляДи сЪлЗи!
Ама че въпрос.99 % от хората преписват когато им се отдаде възможност.Първоначално написано от Godsend
Само да кажа една прясна случка.Значи имаме контролно - гадост.Само че г-жата закъсня малко и каза, че може да ни даде да пишем и половината междучасие.И ето, че то дойде и г-жата вика "аз отивам до учителската стая".След 5 мин. някой да дойде да ми предаде всички контролни.И настана пълен хаос.Всеки гледа да препише от всеки, а уж би трябало да сме най-умната паралелка ама ...
Та всеки ако може преписва.
Разбира се че преписвамПо всичко,особено ако има условия за това хаха
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Няма кво да се лъжемна секи който му се отвори възможност би преписал не можем сичко да запомним
а пък даскалите кво са праят сякаш не са преписвали кат малки
![]()
![]()