.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Упойка при зъболекар = СПИН ?

тааа начи преди седмица ходих на зъболекар.трябваше да ми вади нерв и ми сложиха упойка.само че ми направи впечетление че иглата за упойката не се сменя Преди това ако някой спинозен са му били упойка има ли шанс да ме зарази ???

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Mislq che moje!Osobeno,ako e nqkoi sys razkyrveni i poduti venci .. No ne sym mnogo sigurna

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Ей хора в големи филми се вкарквате...Разберете,че тези неща се дезинфекцират,чрез необходимите препарати,нали за това си има и ХЕИ,а ти сигурна ли си че не е била за еднократна употреба,въпросната игла
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен
    Град
    София
    Според мен така ти се е сторило.Надали эъболекаря няма да смени иглата...
    [size=7][b][u]fosse cos

а аз сега ще те светна, че вече тези упойки са за еднократна употреба - спринцовката е пълнас упойката, има игла на нея, използва се и се хвърля
    иначе със СПИН не можеш да се заразиш, защото това е стадий на ХИВ, а ако питаш дали може да се заразиш с ХИВ - да, но не си!

може,ама едва ли не се сменя иглата....може да не си видял правилно ако не те е страх отиди и си направи тест.доколкото знам той е напълно безплатен.но все пак мисля че няма от какво да се притесняваш

Супер фен Аватара на fake
    princesa_viki, само дето теста хваща ако си се заразил преди повече от...3 ли беше или 6 месеца. т.е. ако се е заразил сега, теста нищо няма да покаже

ама не си се заразил, тва е абсолютно невъзможно да не сменят иглата
    Boots and braces don't make racists!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Абсолютно възможно е!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Bikini Bottom
    Пални глупусти. Не може да хванеш СПИН от зъболекар. По тази логика мед. сестрите които бяха в либия, са виновни... иглите винаги са стерилни, ти ако ходиш при некав мизерник... сам/а си си виновен/а

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от chipi_kaoo
    Пални глупусти. Не може да хванеш СПИН от зъболекар. По тази логика мед. сестрите които бяха в либия, са виновни... иглите винаги са стерилни, ти ако ходиш при некав мизерник... сам/а си си виновен/а
    Иглата ще е стерилна, ако е разпечатана непосредствено преди процедурата. А щом не е сменена, прави си изводите!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си