- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Упойка при зъболекар = СПИН ?
тааа начи преди седмица ходих на зъболекар.трябваше да ми вади нерв и ми сложиха упойка.само че ми направи впечетление че иглата за упойката не се сменяПреди това ако някой спинозен са му били упойка има ли шанс да ме зарази ???
Mislq che moje!Osobeno,ako e nqkoi sys razkyrveni i poduti venci ..No ne sym mnogo sigurna
Ей хора в големи филми се вкарквате...Разберете,че тези неща се дезинфекцират,чрез необходимите препарати,нали за това си има и ХЕИ,а ти сигурна ли си че не е била за еднократна употреба,въпросната игла![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Според мен така ти се е сторило.Надали эъболекаря няма да смени иглата...
[size=7][b][u]fosse cos
а аз сега ще те светна, че вече тези упойки са за еднократна употреба - спринцовката е пълнас упойката, има игла на нея, използва се и се хвърля
иначе със СПИН не можеш да се заразиш, защото това е стадий на ХИВ, а ако питаш дали може да се заразиш с ХИВ - да, но не си!
може,ама едва ли не се сменя иглата....може да не си видял правилноако не те е страх отиди и си направи тест.доколкото знам той е напълно безплатен.но все пак мисля че няма от какво да се притесняваш
Абсолютно възможно е!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
не възможно![]()
Иглата ще е стерилна, ако е разпечатана непосредствено преди процедурата. А щом не е сменена, прави си изводите!Първоначално написано от chipi_kaoo
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!