.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

За шампоан-оцветител...

Абе,хора,взех си шампоан-оцветител(или нещо подобно ) на Palette -черно със син отенък О.о
    Таа въпроса ми е -ако някой го е използвал-много синьо ли е или почти не личи,че да знам дали да действам (:

Аз съм го ползвала. Не става синьо, не се тревожи просто има лек оттенък (ако изобщо се получи нещо де). Аз го използвах за освежаване на цвета след боядисване. Ти с каква цел си си го взела?

Ако знаех и аз...просто снощи ми хрумна,че ми писа с тоя цвят и така Малко разнообразие..хъх
    Просто да не стане много синьо,де да знам
    Мерси все пак

Хах,кво те боли фара,че ше стане синьо...аз по едно време му бях навита,ама...
    Иначе Кики се праеше с едни червени лайна...абе и пемпяно да стане за 2 дена пада...тъпа работа

П.П. Купувай си от оная аптека на гарата ,много по-евтини са

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Хаха, пада, ама друг път...праих се три пъти червена и то през определен период от време...и още не е паднало..е, не е яркото червено като преди..ама бие даже на оранжево и си има червен отенък...не е мойто кестеняво ;( / Ама по-добре не си съсипвай косата, от личен опит

БебЕтатаа мииии

Мега фен
    такова чудо не съм си слагала на главата до сега /слава богу/

Абе ддз що ми хрумна..ахаха то аз вече съм го взела
    ама нищо не пречи да си седи в шкафа :P
    ..то че ше я съсипа-ше я съсипа,ама ше ме човърка,щото вече си го взех
    абе квото стане ... се пак не е боя :Р ще се отмие ... (:

Цитирай Първоначално написано от Under_my_skin
    Ако знаех и аз...просто снощи ми хрумна,че ми писа с тоя цвят и така Малко разнообразие..хъх
    Просто да не стане много синьо,де да знам
    Мерси все пак
    Ама какъв цвят ти е косата, защото ако е светла няма да хване. На мен тогава ми бяха поизрасли корените, но този оцветител не ги спаси от боядисване. Просто станаха малко по-тъмни, но не и черни ... Е в крайна сметка пробвай и после пиши какви са резултатите. Дори и да не се харесаш, отмива се до 2 седмици горе-долу. Успехче!

пробваай и казвай(показвай) резултатитее

Въпрос:Какъв цвят ще хване на моята коса(за шамоан-оцветител става дума)?
    Ако можете по тази снимка да се ориентирате за цвета й...

Еми няк'ва кестенява абе ще хване предполагам,ама да не е много синьото че не произвеждали черно ...
    Мим,а ти не си ли се насочила към някакъв цвят (:

ъъъм...мии...не
    Искам я някъв тъмен цвят,та се чудя дали черно ше ми хване...

ми..
    то и една приятелка със същия цвят на косата иска да се прави черна и не знае дали ще стане предполагам не...ама слагаш две опаковки ии може и да стане...хъх
    абе я по-компетените да дават отговор,че аз и идея си нямам

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ъъ...аз съм се боядисвала червено с такова..стана добре...После се пробвах с черно..е мама му пак стана червено...Майка ми се прай и тя с такова черно ама при нея поне се получи.

Абе хваща,бе!
    Нали за тва ти дадох Кик за пример ( ;

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Zavisi dali si si boqdisvala kosata predi... Ako si q boqdisvala nqma da hvane mnogo... ako ne e boqdisvana shte stane po hubavo... A dali she e mnogo sinio... Ne .. prosto she ima lek ottenyk :P

Абе мене не ме притеснява дали хваща..косата ми е тъмно кестенява и ще хванеееее
    ама дали ще е синьо ...

Е стига с това синьо де! Няма да стане много синьо. В най-лошия случай ще си като мацката на картинката, но едва ли ще се получи чак толкова. А колкото до количеството, то не променя нивото на наситеност на цвета, просто ако косата ти е по-дълга и гъста ще трябват поне 2 опаковки (аз с толкова се правих), а ти ако искаш и 10 можеш да изсипеш, но няма да станеш по-черна.

Да ви питам понеже косата ми е светло кестенява(по рождение тъмна но изветляла от слънцето) а ми се иска да си възвърна предишният цвят дали ще се хване?
    А случайно тва да изсушава косата?

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    преди години се бях правила с подобна глупост, но не съвсем същото...едно червено беше хванало суупер яко на косата ми (светло кестенява)...но може да стане смешно...една русолява съученичка се беше направила червена с такова и беше светло-червено-русо на петна, на една с по-тъмна коса имаше само оттенък...абе най-много зависи от естествения цвят

бтв, шансът оттенъкът да е ярък е нулев...не всички бои постигат този ефект, за оцветители да не говорим
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Наистина човек трябва да е умопобъркан, ако очаква да се изруси или да постигне ярък цвят с това нещо. Дали цветът наистина ще е такъв, какъвто е показан на опаковката и дали ще издържи толкова дълго.

Аз се мацах с това най-яркото им червено на Палетте (номер 8 мисля, че беше, 2 опаковки не ми стигнаха и останах на петна
    ама цвета беше що-годе як.

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Under_my_skin
    Авторке, какво стана? Намаца ли се? Айде, че чакам резултати Интересно ми е при теб какво ще се е получило.

Апфхахаа едит: изобщо не хвана
    ама изобщо ...
    е*ала съм го ...

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    А някой случайно да е пробвал да се изруси с шампоан оцветител? Преди известно време гледах в един магазин такова нещо, пишеше "платинено русо",ама ставало такова само на светла коса.Което си е напълно нормално и все пак дали няма да има макар и малък изсветляващ ефект?Аз искам да се направя тъмно руса
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Цитирай Първоначално написано от Under_my_skin
    Апфхахаа едит: изобщо не хвана
    ама изобщо ...
    е*ала съм го ...
    Значи да не пробвам

За таз над мене,черното не хваща,ти русото ли искаш да хване?

кат ни фаща с шампоана що не пробваш с къна....нали уж не е вредна. А пък една от класа ми си намацоти косата с черна къна и има даже син отенък. Много лъскава изглежда косата й. Добре се получи, като се има на предвид че прди това с какви ли не цветове не беше се боядисвала (кафяво, червено, русо...абе на шарени кичури )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си