- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо мо дойде два пъти
Nemoga da razbera 6to cikula mi doide dva pyti v meseca moje li da mi kaje6e pls
Модерирано от swords1010
Т.7 от првилника!
И на мен няколко месеца подред ми идва по два пътии аз не знам защо, но ако си напрегната и имаш някакви проблеми можее от тях
Ние тук не сме гинеколози, за да ти кажем...
А през какъв интервал от време ти дойде?
1. Защото ти е нередовен все още.
2. Защото си болна.
Откъде да знаем?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
еми хормонен дисбаланс може да е ама може и друго да е както посъветваха отиди на гинеколог. Една приятелка имаше такъв проблем и много и беше зле![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Ami nz to i predi mi e idvalo dvaputi v meseca.Ta zna4i 1 put mi doide v na4aloto na meseca i sa v kraq maikami kaza 4e se slu4va poneje meseca e 31 dena nz
Ама ти...изобщо знаеш ли нещо за собственото си тяло? Менструацията не идва веднъж на календарен месец. Божееееееееееееееееееееее еееееееееееееееееееееееее еееееееееееееееееееееееее ееееееееееееееее.
Ами тогава не е нещо ненормално. Щом ти е дошло в началото и сега в края на месеца, няма място за притеснение.
Просто сметни интервала от времето, през което ти идва, за да си направиш сметка. Нормалния се води за 28 дни.
Da znam prosto popitahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhПървоначално написано от `Death`Whore``
Явно не знаеш! Броят се дните от първия ден на едната менструация до първия ден на другата. Притеснявай се, ако ти идва на по-малко от 25 и повече от 32-33 дни.
мисля че до 35 беше нормалното
Чак 35...дори моят ужасно нередовен цикъл не е бил повече от 33 дни...![]()
еми като идваха 6 клас в училище от Always и ни даваха книжки и там пишеше че нормално е ако времето между двете менструации е между най- малко не помня а най-много 35 дни. Поне с такова впечатление бях останала тогава. А за продължителността от 3 до 8 дни. Не знам може и да се бъркам
Да...но 35 дневен цикъл и 8 дневна менструация са на ръба на ненормалното...и ако се повторят повече пъти, може да има проблем...
на една приятелка от самото начало и е по 8 дни пък и доста обилно. Майка и е мед сестра и и каза че е нормално. Ама горката. В училище я бях дала за пример и ме питаха какви животни познавам, но все пак е в границата.
Zna4i aZ sum malko po taka zapoznat s tiq raboti vupreki 4e sum mom4e prosto se interesuvam i taka cikulat vi idva 2 puti za6toto : 1 - hormonalen disbalans 2 - nervite koito oburkvat pove4eto ne6ta tva sa glavnite pri4i dano da sum vi pomognal![]()
Сенсейчо, а болните яйчници къде ги забрави? Не всичко е толкова безобидно, колкото го изкарвате.
imam frka koqto i darji po okolo 9-10 dena... stranni4ko e no 4ak pak nenormalno... neksi silno mi zvy4iПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Само така. Може да пропуска, може да бъде по 2 седмици и е нормално. Ще си имате проблеми...и тогава ще ревете...