.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

На Нова Година с нашите ;( ;( ;(

Takam....na 15 sum i do sega vinagi sam prekarvala ujasno tupi Novi Godini (taka da go kajem) Oba4e sega si imam gadje i toi mn iska a sme zaedno na nova godina,no neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee na6te ne me puskat!! PO princip na vsqkade me puskat s nego,no na Nova Godina ne me puskat! A trqbva da hodq s tqh na nakakav hotel nasred gorata zaedno sas semeinite priqteli i malkite im de4ica (koito trqbva az da pazq) UJASNO E! Iskam na kupoooooooooooooooon!

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Нова година е ден като всеки.
    Това е ден като сряда,в който си на училище и като петък,в
    който си на дискотека.
    Толкова ли не можеш да изтраеш един ден без гаджето.
    Какво те ръчка да изкараш един ден със семейството,толкова ли
    не можеш да изтраеш един ден да не се чукате?!
    На 15 станала и вече голяма клечка,не можела да гледа
    малките дечица...

Тц,представям си как ще се чувстваш на 3О

Отиваш там,траеш и готово.
    Дали ще е на Нова година или в събота-все тая е манджата

Walk go home boy...

Eeee bate tva si e golqma precaknq , seki den im govori i moje i da sklonqt
    Hhaha ebasi nova godina s va6ite Ve4e 15 g si prekarvala s tqh kaji im 4e i ti iska6 da se zabavlqva6 pone 1 g
    qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq

Цитирай Първоначално написано от ?love_haTe!
    който си на дискотека.
    малките дечица...

ee как я нареди..ама като се замися си е така ше траеш тва е..приятно прекарване

moq slu4ai e sy6tiq .. samo 4e sym na 16 i s na6te i dr semeistvo 6te sme v restorant... no moje bi 6te gi ubedq
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Хахаха,ей голяма работа и аз съм в сходно на твоето положение и наще също не ме пускат да празнувам нова година,извън тяхната компания с приятели да речем.

За мен винаги Нова година е била една огромна тъпня-хапна,пийна у дома и към малките часове си лягам-отекчена от еднообразието...

Мразя нова година,но знам,че в скоро време положението няма как да се промени,а и не ми се спори с нашите.На моменти са много печени и разбрани хора(в частност-баща ми), но друг път,просто ми лазят по нервите.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

И аз ще празнувам с нашите и с още едно приятелско смейство, но мисля, че ще бъде хубаво, все пак всичко опира до това, как ти ще си го направиш. Пък с гаджето можеш да се видиш и на другия ден.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен
    Град
    София
    С гаджето ти можеш да се виждаш ,когато поискаш.Сама каэа,че те пускат навсякъде с него.Еми стига мрънка Една Нова Година с ваще не е чак такава трагедия.Както каэа първият човек,който е писал в темата-нова година е просто един ден.
    Пък и щом не те пускат,нямаш какво да направиш,освен да мрънкаш.Но эа да прибегнеш до нашата помощ,предполагам достатъчно си мрънкала,но беэ раэултат.Така,че нямаш друг иэбор ,освен да си траеш и да отидеш с тях.Пък и не е толкова лошо.Все пак са ти родители.
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от ?love_haTe!
    който си на дискотека.
    малките дечица...

1-vo ne se 4ukam s gadjeto
    2-ro omruzna mi ot tova tupo ednoobrazie
    3-to s na6te sam dosta 4esto i ni6to nqma da mi stane da sma s tqh,no prosto iskam malko kupon!
    4-to aide ne si izbivai kompleksite poo forumite

Ще се огранича само с едно:Аааама,че си глууупава
    Моме,никой не си избива комплексите,аз истината си казах. :P
    Дали ще е Нова година или петък все е тая.
    Като искаш купон-знаеш къде е вратата.
    Излизаш си от вас и си там

Walk go home boy...

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Uaauuu,na Nova godina she si s vashite? Kakyv pozor .. Napravo e sramno da predpochitash roditelite si,koito sa te otgledali i kup dr neshta sa pravili za tebe,pred gadjeto si,koeto sled opredelen period ot vreme nqma i da go pomnish .. Nqmam dumi prosto!

Абе я се стегни! на 15 си! като станеп на 19,20...тогава прекарвай нова година както искаш. какво му има на семейството ти? я виж в каква прекасна обстановка ще си!?!?! толкова ли не можеш да се забавляваш във всяко едно положение>? толкова ли не можеш да уважиш семейството си? толкова ли е трудно? гаджето,гаджето..ама като скъсате какво пак ще се върнеш при ваште нали? няма да умреш за 1 ве4ер!

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    На 15 също прекарах Нова Година с наще ... тъпо беше ама какво да направя,бунтувах се от решението им че немога да празнувам с приятели,на следващата година даже не ме и попитаха дали искам да съм с тях(знаеха какъв ще е отговора)

Ако ти е толкова да бъдеш с гаджето-можеш всеки ден да бъдеш с него и,ако решиш всеки ден може да се напиеш,така,че....това,че един ден няма да бъдеш с него,а с вашите,едва ли е нещо кой знае кво

Град
    Sofia
    Пхаха аз съм на 19 и съм МОМЧЕ и ще празнувам с нашите (както винаги). Просто не ме пускат и до входната врата да отида, пък и без това няма с кой да празнувам
    просто аз

Хм..аз съм на 14 години и тази Нова година ще е поредната много скучна,защото ще я прекарам сама с родителите си,макар че и миналата си бях с наште и небеше толкова зле,но мойте приятели ходят по купони за Нова година,а аз съм сама,имам брат който е на 18,но той много ясно че няма да е вкъщи

1000 % sym sigurna 4e va6ite neiskat da te pusnat za6toto 6te si malkoto im momi4e i slu4aino moje da spi6 s tova mom4e,pove4eto roditeli sa taka kato za na4alo govori s maika si i i obqsni 4e 6te ste mn hora edin si kade da ne se pritesnqva kaji i 4e nqma da prai6 gluposti da byde spokoina 4e o6te si malka i takiva rauti i ako ne se skarate dokato govri6 s neq 6te te pusne probvai sig 6te stane pri men se polu4ava kato sedna da govorq s maika
    Единствен глупавият побеждава в живота; умният вижда твърде много пречки и се разколебава още преди да започне...

Град
    40 Miles from the Sun
    Пф, и аз ще съм с наще.

Къде е проблема?

На Нова година е важно да изпиеш една чаша шампанско в 12 часа, без значение с кой...

Какъв празник е това?

Голям фен
    Пффф тая нова година ще е поредния скучен "купон" с наще както винаги и на всичкото отгоре ще сме в някакъв ресторант с некви хора които въобще не ги познавам и ще изпусна цялата новогодишна програма на телевизията Аси ес ла вида
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

аз съм решила и съм предупредила наще че няма да съм същата тая нова година.смисъл пиячка-яко,денс-яко(по принцип не обичам...) и ако си намеря хубава компанийка,ше висна с нея според мен само ние можем да си го направим яко,независимо дали сме с наще или не...

Цитирай Първоначално написано от love_enrique
    Пффф тая нова година ще е поредния скучен "купон" с наще както винаги и на всичкото отгоре ще сме в някакъв ресторант с некви хора които въобще не ги познавам и ще изпусна цялата новогодишна програма на телевизията Аси ес ла вида

И аз така

оо май боже от кво се оплаквате бе хора ?!
    аз миналата година като казах на нашите че не искам да съм с тях а да отида в най-добрия си приятел,знаете ле кво направиха те ?
    съгласиха се да ме оставят с него но В НАС и С баба ми и брат ми(който беше на 6 месеца) и беше направо УЖАСНО...
    дъртата не даваше да пускаме музика,гледахме някакъв филм за камили пишлемето не спря да реве
    а вчера майка ми ме пита " как искаш да прекараш Нова Година ?!"
    та тази година ако не ме изиграят съм в най-добрия ми фр с гаджетата (моето и неговото)
    http://prize.bg/ensi
    Или Тук!

Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!

ужас... ако беше в същия град можеше да се измъкнеш...освен ако не ги помолиш или да им предложиш споразумение при мен повечето пъти действа

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Мен миналата година също не ме пуснаха на Нова Година с приятеля ми.... не знам защо. Тази година вече нямям проблем и си ме пуснаха. Не знам... ако искаш поговори с тях... Ако не за тази, то поне за другата нова година. Успех
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си