.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Момичета - СЕКС с момиче или момче!

Въпрос само към Момичетата.
    Кога ще се чувствате най-задоволени:
    Ако правите СЕКС с Момиче?
    Ако правите СЕКС с Момче?
    Правили ли сте СЕКС, Орален СЕКС или дори целували с Момиче?

Блгодаря.

Ами онли менс ако обичате Не съм сменила сексуалната си ориентация, хетеросексуална съм си
    [img][/img]

Супер фен
    Мисля, че най-добре може да ме задоволи един мъж. А пък и не мога да възприема ласките между момичета, като секс...
    Само съм се целувала с момиче, но някой път бих искала да стигна и по-далеч, просто от любопитство...

Цитирай Първоначално написано от SilverAngel
    Ами онли менс ако обичате Не съм сменила сексуалната си ориентация, хетеросексуална съм си
    SilverAngel не казвам за смяна на ориентацията, някой момичета само експериментират.

Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    Мисля, че най-добре може да ме задоволи един мъж. А пък и не мога да възприема ласките между момичета, като секс...
    Само съм се целувала с момиче, но някой път бих искала да стигна и по-далеч, просто от любопитство...
    Да точно за това говаря просто от любопитство а не за смяна на ориентацията. Няма шищо лошо да стегнеш и по-далеко от една целувка.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Ловеч
    Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    Да точно за това говаря просто от любопитство а не за смяна на ориентацията. Няма шищо лошо да стегнеш и по-далеко от една целувка.
    Ами, да. Това, че си опитал, не означава, че непременно ще смениш ориентацията си

Цитирай Първоначално написано от SilverAngel
    няма такова нещо "онли менс". пиши на български като ще пишеш на кирилица, стига сте се правили на интересни с някакви думи взети от какви ли не езици... и на всичкото отгоре няма дума МЕНС. man - men (множествено число)

А по темата, мразя глупави лезбийски изживявания. Най-вече тея дето все от любопитство... Питам се дали "любопитство" или "гъзарство"...

Аман от вас!

Супер фен
    Bolt_f,

Всеки е различен... едни могат да искат да опитат наистина просто от любопитство, но има и такива, които биха го направили, за да се изгъзарят.
    Това, че на теб не ти харесва и се дразниш, мен слабо ме интересува... И, да, аз единствено от любопитство бих пробвала. Това, че ти не го разбираш и го тълкуваш по свой начин, си е твой проблем.

Град
    Boulevard Of Broken Dreams
    Според мен едно момиче не може да задоволи друго колкото един мъж Аз само съм се целувала с момиче,а по-далеч бих стигнала само и единствено от любопитство [-o<

Pain, without love
    Pain, I can't get enough
    Pain, I like it rough
    'Cause I'd rather feel pain than nothing at all

Най-задоволени... т.к. не съм пробвала с момиче, на този етап само с момче.
    И не - не съм правила секс, дори орален с момиче, но съм се целувала...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

С момче е по-яко въпреки, че като е с момиче (говоря с момиче целувки с език или бъркане в дупките) има по-голяма тръпка, защото чувстваш, че е ........ не позволено или просто лудо Но момчетата са на първо място ........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си