.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Кофти тръпка =(

кофти е мноу ..
    някви пъпчици гадни по гърба ... казаха ми спирт да слагам 0,1% .. маа нещо нЗ .. други идейки .. козметика не помага .. а нещо в домашни условия?!

тия пъпчици са май някъв вида акне и би трябвало тва което помага по принцип и са да ти помогне
    смисъл предполагам, че по - трудно ще стане, щото все пак кожжата на гърба е по - груба от тая на лицето, но би пейшън и сигур ще се оправи

Град
    blg
    ami slagai si ot tova koeto sa ti kazali bi trqbvalo da pomogne

Само със спирт няма да стане. Важно е като се къпеш да не си търкаш гърба с гъба или ексфолиращи ръкавици или каквото и да било от този сорт, за да не раздразниш пъпчиците. За препоръчване е да използваш антибактериален сапун, но това според мен не оказжа особено влияние. Ако можеш да си го позволиш си вземи лосион на Ексфолиак (околко 20-25 лв.) Нанасяй го с присти по кожата, защото от памуци няма смисъл - половината от лосиона остава в памука и го изхвърляш, безсмислено е. На мен това ми помогна, да се надяваме, че ще подейства и при теб!

ole da aide kazvaite az sas ni6to ne sam probvala 6toto ne me pritesnqvat ama ako kajete ne6to hubuu da probvam :P
    One Tree Hill..Forever...Naley..!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си