- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчетата да хвърлят едно око !
Taka za sajalenie kakto znaete pove4eto ot mom4etata se oplakvat ot tova 4e svar6vat barzo ... Za sajalenie i az sam ot tqh... No iskam da popitam dali "KAMAGRA" pomaga?Nqkoi probval li e?I ako e pls daite mnenie iz neta 4etoh 4e deistva a dali ...
...
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
Не съм го Ползвал, нямам такъв проблем.
Но са вредни особенно ако си под 22г.
Всичко свързано с компютри!
Не съм го чувал,иначе и аз имам подобен проблем понякога
Камагра
Камагра е медикамент, прилаган за лечение на еректилна дисфункция, който увеличава притока на кръв в пениса. Камагра, също като Виагра, е надеждно и ефективно медикаментозно средство. Активната съставка на Камагра е много близка до тази на популярната Виагра, но се предлага на пазара на значително по-ниска цена.
Защо Камагра?
Защото е също толкова ефикасно средство, колкото и еквивалента му Виагра. Защото е на по-ниска цена. Защото е безопасно за употреба. Защото се произвежда при строго съблюдаване на производствените стандарти.
Марката Виагра срещу Камагра
Марката Виагра се появява заедно с първата лицензирана версия на лекарството. Когато някоя фармацевтична компания започне да произвежда медикамент с подобен състав и действие, тя получава патент за него. Патентът защитава медикамента и забранява производството му от други компании до изтичане срока на патента.
Какви са плюсовете на Камагра?
Камагра е по-евтина в сравнение с по-популярния и еквивалент Виагра. Това е така, защото производителите на Камагра не инвестират големи суми в маркетинг и реклама. Това им дава възможност да продават продукта на достъпна цена. Активната съставка и качеството на двата продукта са еднакви. Различия се забелязват само в дребните детайли като форма, цвят, опаковка, вкус и етикет. Камагра е продукт на достъпна цена, който може да помогне на много хора да подобрят ерекцията си.
Какво е действието на продукта?
Повишава сексуалните желания, лекува проблеми с ерекцията, увеличава сексуалната мощ, помага за постигането на по-голяма ерекция, увеличава сексуалната издръжливост.
Немога да ти дам съвет. Не съм запознат с "Камагра", но първо провери дали няма някакви нежелани ефекти.![]()
Пич, организма ти се развива в момента, така че моят съвет е да не се тъпчеш с боклуци.![]()
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
И аз преди го имах, оправя се с "лъскане" и самоконтрол \/ , търси в нета, важното е да преодолееш психологическия момент от това да не мислиш как ще свършиш...а и внимавай да не отидеш в другата крайност тя е много по-кофти
![]()
E da ama lesno e da se kajepak i ne sam malak mamkamu e nesam i golqm nali(18g) ama vse pak e mn kofti otiva6 primerno na nekoe party haresa6 si nekoe momi4e i posle se pribira6 sam sami4ak i narejda6 vsi4ko da deveto kolqno ... ama kofti si e ta zatova ve4e stigam do himiqta znam 4e vredqt znam 4e ne sa polezni obaa4e
![]()
![]()
"камагра"? - бабини девитини...поредната шарлатания....
щом си на 18 трябва да се радваш. "бързото" свършване е признак на силна полова конституция. нямаш нужда от никаква химия. въпрос на израстване, натрупванена опит и напасване с партньора е.
бтв, това "свършвам бързо" е крайно субективна оценка. на практика няма "норма за време" така, че е трудно да се прецени "той" ли бърза или "тя" се бави. зависи от индивидуалните потребности
Eda prav si oba4e pak si e gadno ... a otnosno vremeto edin sexualen akt bi trqbvalo da trae okolo 20/30 min maximum ot tazi granica nadolu ili nagore ve4e ne e nadobre a ne kakto pri mene ima nqma 1/2 min![]()
taka 4e sam si pravi izvodite
![]()
Точно и аз с лъскане си оправих проблема. То е ебахти проблема, няма що...Първоначално написано от minava6t 4i4ko :)
![]()
Az glavno toq problem iskam da go re6a,za6toto edno momi4e me vika da i ida na gosti (zapoznahme se v skype i tnt)Pravi mi nameci i tnt znaete kak e ... makar 4e ne se sdarjah i i kazah kakav mi e problema tq me podkrepq ama vse pak neiskam da e s 4ovek koito nemoje da si q zadovoli li4no za mene bi bilo stra6no gadnoiiii ve4e totalno otka4am ...
Винаги има време за втори дубал(незнам дали така се пише)Първоначално написано от !?
Don't you see their bodies burning?
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication
Първоначално написано от Pepe Rey
![]()
+1Първоначално написано от HapPynEsSs
abe 4ivek ti da ne si lud da probva6 takiva gluposti ! ne se izlagai tva go reklamirat samo da ti vzemat parite , ako tolkova iska6 da go preodolee6 tova idi na lekar ili prosto iz4akai nqkolko godini . na men sa6to mi se slu4va ako ne sam pravil sex skoro i taka no spored mene ne si zaslujava! ot men tava bye![]()