- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Проблем с регистрацията в замунда
Искам да се регна там обаче когато натисна registration ми изкарва едно съобщение:
Sorry
The current user account limit (500,000) has been reached. Inactive accounts are pruned all the time, please check back again later...
защо така?какво означава?ще мога ли да регна въобще?
Нарушение на т. 7 от правилата на форума! (От Ruthless)
Означава че са запалнени всички места и ще трябва да почакаш
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
emm ozna4ava 4e zamundata si ima opredelen broi na akaunti koito mogat da rabotqt i v momenta broq akaunti e full i za tebe nqma mqsto.syshto taka kazvat 4e postoqnno proverqvat za neaktivni akaunti i gi iztrivat ako ima takakiva i te syvetvat po-kysno da opitash pak.i da shte mojesh da se ragnesh kogato nqkoi izperka i reshi da ne is vliza v zamundata poveche =] uspeh!!!![]()
Ухаят ти краката в мрака,
изпълват цялото купе,
а влакът тихичко си трака,
на мене малко ми е зле.
Изчакай малко в момента лимите е 500000 юсера ,но се трият непрекъснато неактивните акаунти и трябва само да следиш.
Означава, че замундата преебава желаещите да станат потребители.
Ей няма говориш така за замундаПървоначално написано от Click
![]()
Означава ,че като си правите акаунти не сийдва ,а когато свалите филма не го сотавяте да се ъплоудва.Това води до ниски коефициенти и делл на акаунт.Ако си толкова примрял за акаунт следи редовно за отворени места ...
Постоянно трият потребителите който не сийдват или са с много малък коефициент такаче скоро ще можеш да се регистрираш!!!Те изписват колко са потребителите трябва да следиш!!!![]()
![]()
![]()
Пусна ме да се регна, ама пък сега ми изписва това:
Note: You need cookies enabled to sign up or log in.
какво означава и какво трябва да напправяя![]()
Означава, че всички места за акаунти в Замунда са заети - пробвай на ден по 2-3 пъти, защото често се освобождават места (някой друг е изял бан ...) .![]()
питам за последното ми съобщение....вече има отпуснати места, но ми изписва за "cookies"Първоначално написано от N00bCaKe
какво означава това![]()
![]()
enternet explorerПървоначално написано от BallFace
ама ще ми го кажеш подробно нали![]()
![]()
бе туй е ясно, ма не се получава...не съм толкоз зле :PПървоначално написано от lizzard_92
Здравейте бих искала да попитам от къде се влиза в zamunda. Благодаря![]()
http://www.zamunda.net/Първоначално написано от plamena141996
Трябва ти регистрация - разбира се!![]()
100 puta ve4e se opitvam da se registriram v zamunda i ne uspqvamako imate nqkolko registracii i prosto ne q izpolzvate i ne e iztrita moje li da mi q dadete?
.. Skype:svetlanka_2200
![]()
стара тема + латиница = ...