.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Имам нещо като бяло течение,ама не е

Значи всеки ден гащичките ми се цапат с някаква слуз,която има и миризма,понякога е повече понякога по малко,обаче това нещо си го имам откакто се помня.та въпроса ми е вие момичета имате ли такова нещо,би трябвало да има все някакви сокове които да навлажняват вагината ама чак да цапат гащите нормално ли е?

Град
    тРоЯн

Re: Имам нещо като бяло течение,ама не е

нормално е

Отврат
    Отивай на гинеколог. Не е страшен споко!
    Ще ти изпише сигурно някакви свещички ли де да знам. Ма това да видя намацани гащи на гаджето си ще посинея от гадост
    Или ти рядко се поддържаш или отивай на лекар. Ма щом фунти.. блях отивай
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Просто най - вероятно имаш бяло течения! Споко лекува се с антибиотик!!! Ходи на гинеколог да ти пусне изследване и да ти предпише хапчета!!!

Всички момичвта го имат, просто при някой е по силно а при други не!!!

Хм..на колко си ?
    Дошъл ли ти е въобще цикъла ?
    Тва трябва да е бяло течение !

Abe vie se poburkahte! Kfi lekari, kfi lekarstva? Tva si e suvsem normalno qvlenie i pri momi4etata s cikul i pri tezi bez.Taka 4e(kum avtorkata)ne se pritesnqvai ako nqma6 cikul go o4akvai v ramkite na godina dve,a ako ima6, nz mislq 4e s mnogo godini produljava. Spox!!

Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*

Дам и аз се чудя кви лекари кви 5 лева!Това НЕ е бяло течение, а т.н. цервикална слуз-тя е нещо съвсем нормално и всяко момиче я има-а ако е малко тя не оставя следи по гащичките, но все пак я има-така, че мацка успокой се даже колкото повече цервикална слуз имаш толкова по добре-по лесно се забременява-ама ся няма да навлизам в повече подробности, че мога цял роман да напиша

Ейййй много разбирате всички...
    Нормално е да има нещо като слуз но не е нормално да и цапа гащите щот вече става въпрос за гъбички.
    До авторката-вместо да се затормозяваш с противоположните ни мнения бягай на гинеколог!

Цитирай Първоначално написано от Liar
    Ейййй много разбирате всички...
    Нормално е да има нещо като слуз но не е нормално да и цапа гащите щот вече става въпрос за гъбички.
    До авторката-вместо да се затормозяваш с противоположните ни мнения бягай на гинеколог!
    Emi az karam vtora godina s bqlo te4enie i vinagi mi capa ga6tite taka 4e az ne mislq 4e e nujno da hodi na genekolog. Ama 6tom ti misli6 taka,se pak seki ima pravo na mnenie

Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*

аз имам цервикална слуз-не бяло течение!Отдавна го имам-питах мама тя ми каза, че е нормално и, че е ходила на гинеколог и го е питала--той и е обяснил, че тя няма бяло течение, а цервикална слуз, което е напълно нормално-и аз описах на мама моето течение и тя кажа, че и моето най-вероятно е цервикална слуз!И нямам гъбички и тем подобни-нито имам сърбеж, нито парене, нито пъпки-нито нищо-всичко ми е ок!

Това е нормално нещо и всяко момиче го има.. За какво мислите са предназначени ежедневните превръзки Споко
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    аз имам цервикална слуз-не бяло течение!Отдавна го имам-питах мама тя ми каза, че е нормално и, че е ходила на гинеколог и го е питала--той и е обяснил, че тя няма бяло течение, а цервикална слуз, което е напълно нормално-и аз описах на мама моето течение и тя кажа, че и моето най-вероятно е цервикална слуз!И нямам гъбички и тем подобни-нито имам сърбеж, нито парене, нито пъпки-нито нищо-всичко ми е ок!
    Мдаа...ВеРоЯтно...Майка ти да не би да е гинеколог?И не е нужно течението да е съпроводено със сърбеж парене или пъпки(пъпките дори не са признак o_O).
    Не казвам че имаш но от доводите които имаш не можеш да бъдеш сигурна че го нямаш.
    Всяко/а момиче/жена поне веднъж в живота си се е сблъсквала/о с този проблем.И точно защото е доста често срещан много момичета си мислят че е нормално.А то не е нормално да ти се цапат гащите така съм чела.

vsqko momi4e go ima spoks verno pri nqkoi e po silno pri dr po slabo razli4no no ako e naistina mn nepriqtno s razli4en ot bql (beleznikavo ) i namirisva moje da se konsultira6 s lekar za6tot ima veroqtnost da sa gybi4ki no edvali spored men si e bqlo te4enie i to si capa malko ili mnogo ,a kakto kazaha po gore... za kakvo sa ejednevnite prevrazki

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    При мирис и променен цвят задължително става дума за патология! Нали претендирате, че знаете тези неща?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Абсолютно нормално е! Това течение може да се засили зимата и когато се разболяваш, при рязка промяна на времето, надморската височина и има много фактори, които влияят на половата система! Няма място за притеснение!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не е нормално да има мирис!!!!!!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Az imam sa6tiq problem.I sa6to taka i ima miris.Neznam kakvo da pravq
    Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq

znachi iskam i az da kaja neshto po tozi vypros...na 13 godini sym i az imam neshto kato techenie nz no mai e gybi4ki...ta s tova neshto sym otkakto se pomnq..bqh kazala na maika mi i otidohme na lekar..1-viq pyt oba4e jenata kaza 4e bilo normalno i 4e sled okolo godina da o4akvam i da mi doide..e hubu de ama na men mi dodide 4 klas lqtnata vakanciq sre6tu 5 klas..i taka i ne mi sprq tova godnoto te4enie..nz ve4e sym 6 klas i ze da me pritesnqva...kakvo li ne sym opitala i taka i taka nqma polza..nz ve4e kakvo da pravq..da se pritesnqvam ili e normalno..(a ina4e sym 4uvala 4e ako nqkoi ne te nae*e i ne rodi6 nqma da ti spre...i sy6to 4e ako ne spira moje da ostane6 bez deca )

nqkoi moje li da mi obqsni za tezi g1bi4ki ... kakvo predstavlqvat i kakvi sa simptomite? te mogat li da se predavat 4rez polov akt?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си