.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    пхахахахах зле си ,малката

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    zle sam da, 6toto nqma kvo da kaje6 za tva sam zle. i aide stiga si spamila i ne me zanimavai s tvoite prostotii. ako ima6 da kazva6 ne6to kazvai, a ne se pravi na interesna. i stia si se zaqjdala. neznam kolko se ima6 za golqma, ta mi vika6 ''malkata'' ... ama kato gledam s kvo se zanimava6.... opredeleno intelektualno ne si mn golqma!
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

ама ти и продължаваш на всичкото отгоре...аз мнението вече си го изказах,а ти почваш да ми се нахвърляш...и си помисли аз ли се заяждам,или ти.

аз немога да разбера какво ви пре4и кой как са обли4а.Всеки си са обли4а както си иска.И ако иска ше е фешан,емо метал,4алгар или там нещо друго.Всеки е свободен да избира как са обли4а и др няма за какфо да го критикуват

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от Mariella
    ама ти и продължаваш на всичкото отгоре...аз мнението вече си го изказах,а ти почваш да ми се нахвърляш...и си помисли аз ли се заяждам,или ти.
    boje gospodi, az se zaqjdam? ti mislq 4e mi kaza 4e sma kompleksarka.... 4e ti se gadi ot nika mi nz si kvo. em tvoi problem. bb
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Ти пък ще ми казваш как да се обличам..ако искам със сукманите на баба ми ще ходя,я!!
    плюс т'ва лилавото ми е любимия цвят за дрехи така,че ще си купя колкото си искам
    арее..бъди си различна,баси,кво си се загрижила за другите?!

Виж сега мило момиче. Ти си човешко създание, не си някакво уникално същество от друга планета =>на света има още милиарди като теб. Ако разчиташ на едни дрехи да те правят различна си мн зле

гле'й си живота и не се впечатлявай от начина на обличане на другите

кво против сукманите на баба имаш,а?

Повече от фен
    Права си, така е, но няма как, трябва да разчитаме на вътрешността си.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Taka e,stanahte kato ovcete,nqkoq si kupuva ne6ta i vsi4ki se vturvat posle za sa6toto.
    I za6to trqbva da nosq tova,koeto e moderno,vse edno nqkoi da mi opredelq kakvo da nosq,sqka6 nqmam sobstveno mnenie i vkus.
    Ako edno ne6to ne mi haresva,nikoga nqma da si go kupq samo za6toto e moderno.A i rqdko se vodq po modata!

Град
    Dryanovo
    Аз живея в малък град,няма много свестни магазини за дрехи и изобщо...Ето пример:купувам си дънки и си викам:"ее кви хубави дънки".Отивам с тях на училище и гледам-момичето до мен със същите.Отчаяна отивам на английски...Поглеждам госпожата-същите дънки...Отивам след училище при мама-колежката и-със същите дънки... Или пък бретоните...Не че имам нещо против.Просто след 1 момиче,което наистина е УникаТ,всички почнаха да си правят бретони(в момента въпросното момиче е с къса коса и вече не вярвам някой да я последва ).Просто в такъв малък град имаш минимален шанс да си оригинален...

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    ти расъждаваш от гледна точка на музкален вкус и съответно границите за облекло, които налага музиката.. човек може да бъде различен, ако слуша сърцето си.. то ще му подскаже какво да прави, какво да говори и какви вкусове да има..
    но днешно време хората така са се улисали да слушат музика, че не чуват гласа на сърцето си, какво им казва то.. оставят се на музиката.. тя музиката е хубаво нещо.. и много важно.. но в крайна сметка все пак си е музика.. а човешката душа и предпочитания са си съвсем отделно нещо..

apff ..da to sq vseki si misli che e razlichen za tfa sveta stana ednakav ..kato varvq po ulicata vinagi moga da sloja vs v nqkfa grupa ama..razbrah che kolkoto i da se staraq nishto nq promenq za tfa ne obrashtam vnimanie az sam si az oblicham kvoto iskam i tfa e ..koito iska da si kopira nishto nq postigne

Град
    У нас Си (=
    Не прочетох всички коментари, но мисля, че видях достатъчно.
    В стремежа си да сме различни се получават доста комични резултати. Все повече еднакви `различни` плъзват по улиците, мислейки, че са уникални и неповторими.
    Сега всеки втори, воден от модата има същото мнение като твоето-Дайте да сме различни! Дайте да слушаме хаус, не тая чалга...и к'во...всички станахте `емота` с бретони на една страна, цветен кичур, гуменки и чанти със значки, които дори и не знаете какво значат...мдам....толкова еднакви различни.....
    И един съвет-когато решите "да станете емо", стараейки се да се отличавате моля първо разберете какво означава да си такъв, а не да се изцепвате както един мой познат, който вчера ми каза "Аз ще ставам емо...но ще бъда весел, а не сдухан-аз ще съм РАЗЛИЧЕН емо...ВЕСЕЛ ЕМО!"

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    Не прочетох всички коментари, но мисля, че видях достатъчно.
    В стремежа си да сме различни се получават доста комични резултати. Все повече еднакви `различни` плъзват по улиците, мислейки, че са уникални и неповторими.
    Сега всеки втори, воден от модата има същото мнение като твоето-Дайте да сме различни! Дайте да слушаме хаус, не тая чалга...и к'во...всички станахте `емота` с бретони на една страна, цветен кичур, гуменки и чанти със значки, които дори и не знаете какво значат...мдам....толкова еднакви различни.....
    И един съвет-когато решите "да станете емо", стараейки се да се отличавате моля първо разберете какво означава да си такъв, а не да се изцепвате както един мой познат, който вчера ми каза "Аз ще ставам емо...но ще бъда весел, а не сдухан-аз ще съм РАЗЛИЧЕН емо...ВЕСЕЛ ЕМО!"
    а боже.. всички сме позьори бе

мода ... ко да я прайш ..

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Има решение мила,
    Преправяш си старите дрешки,зашиваш нещо интересно,модернизираш си ги по свой вкуси си ОК.Когато излязоха на мода ръкавиците без пръсти, аз си направих от дупчест чорапозащник и вс ме питаха от къде съм си ги купила

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

А като почнете с тая сган емотата сте много смешни! Заебете ги тея позиори -нито знаят какви са -хора ли извънземни ли нито нищо ! И в случая темата е доста малоумна защото сичките постове са -" да да съгласена/на съм и аз си имам мои стил и се различавам!"Ще излезне че никои не копира от никъде и само тои има такъв външен вид и е уникален (нали темата е за външния вид) а всъщност всичките дето говоририте за чалга и незнам си кво че било гадно сте най-долните чалгари! Нещо се изнервих ае със здраве!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си