- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво колекционирате?
Събирам си опаковки от шоколади.
Звучи тъпо,но имам 25-28 някъде.Те са на всички марки шоколади,които са минали през устата ми.Иии...голяма част от тях не са български. :P
Сега нищо не колекционирам, но преди - салфетки, миришещи листчета.![]()
"Пръстенчетата" от Шуменско.
![]()
Но напоследък ту сервитьорката ми ги прибира, ту ги изгубя... , та колекцията не е много голяма.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Правя си гривнички от пръстенчета на Туборг, а иначе събирам пакетчета от чай.
Аз колекционирам запалкив частност крадени
Имам засега 80 90 ама почнах от няма и половин година![]()
Имам от най раздрънканите от 30ст до некфи хипер яки![]()
Много обичам да ги крада![]()
Някаси когато са крадени са по ценни![]()
Сичките ми приятели като дойдат в нас и роват по колекцията да си намерат запалките![]()
Ама не даваммм
Пак добре,че запалки..Първоначално написано от fear.com
Един от най-добрите ми приятели краде лъжички от кафенетата и баровете,особено ако са му одрали кожата ..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
А аз пепелници ако ми харесат......![]()
Най голяма ми кражба е една лампа от един лагерПървоначално написано от RAWRRR
![]()
![]()
![]()
получи се така че бяз да искам я счупих,доидоха уж да я оправят ма се беше завряла под леглотои после си я намерих и се правех че гледам на нея щото беше като кристална топка ма бяла...прибрах си я у багажа и за софия так аи така беше бракувана
![]()
Иначе у нас си имам и малка колекциика от крадени неща![]()
Тфа също е идейка![]()
Оооо и аз имах до скоро.Първоначално написано от ATAKABG
![]()
![]()
![]()
Първо това, което ще колекционираш трябва от вътре да си ти дойде. Аз без да съм го замисляла сега си сyбирам ( всъщност от както се помня ) салфетки, картички и захарчета както и плакати за стаята ми![]()
аз нищо не колекционирамне ме влече това ... а доста мои фр-ки лятото [сега незнам] събираха брошури
имаха кашони с брушури ... напрао незнам кфо да кажа
![]()
Първоначално написано от RAWRRR
Аз обикновено задигам чашки от текила и шотове, за да си спомням за страхотната вечер..
Чак от Созопол си примъкнах крадена чашка от текила.. ех, хубаво беше.
Може и табелки резерве и всякакви такива безполезни неща, които майка ми все се опитва да изхвърля
Собственост на Canis_Dirus
Камъчета от различни места, но предимно ми ги носят като подарък.
Също, магнитчета за хладилник.
Не мога да кажа, че колекционирам билети за театър, но си ги пазя за спомен. О, да, събирам и театрални картички.
И аз имам крадена чашка за текила от Созопол. Но ми е подаръкПървоначално написано от _Cuddly_
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Аз пък от Китен.Първоначално написано от Boot
Лятото колекционирах капачки от Куийнс.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Първоначално написано от *-*Krisito*-*
аз пък от Кранево (:
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Хахх,какво ли не събирам!Салфетки,календарчета,харт ийки от бонбони и много други неща.
![]()
Аз събирам билети от кино, за 4 години съм гледала 400 филма на кино, най ме кефеха билетите от мултиплекс, ама вече го нямаСъбирам и картички от тея безплатните, които ги има в заведенията, също и картички н забележителности от места, където съм била. Колекционирам си и салфетки, имам огромна колекция...Май това са нещата!
Ама е многот тъпо да започнеш да събираш нещо само защото друг го събира...
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Като бях по-малка събирах салфетки.
Обичам само един човек и това съм аз.
Аз тея си ги нижа на пръстите докато не почнат да пускат ръжда и периодично си ги подменям с блестящиПървоначално написано от bungle
![]()
Иначе събирам от скоро кенчета от различни бири и вече имам доста стабилна колекция :Р Ще я снимам някой път :Р
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!