.
Отговор в тема
Страница 10 от 15 ПървиПърви ... 67891011121314 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 359
    Мега фен Аватара на Rofl4e
    определена възраст все още няма.. когато се почустваш готов но 15-16 за мен е норомално

то вече е модерно ... по-рано може и на 10...к'во ше му е !
    Побъркана работа

Град
    SomeWhere!In Rave Paradise.
    Цитирай Първоначално написано от dark_player
    то вече е модерно ... по-рано може и на 10...к'во ше му е !
    Побъркана работа
    Пфф като им поникнат зъбите вече не стават!

секи ден едно и също.. по 20 такива теми >.> ми прави като толко ти е зор и искаш да си пекана... /care...

Цитирай Първоначално написано от ani4ka_bani4ka
    според мен след като навърши 16, че то преди това и по закон си се води педофилия
    Да, ама я един казус да ти дам?
    Ако и момчето и момичето са на 13? Кой е подсъдимия за педофилия? Хаххаахах

Когато си готов е отговора. То си се усеща. Ние момчетата, дето по принцип толкова много говорим и толкова много ни се искааа... да видиш като ни кажат "Айде де!" и как спичаме и се чудим ся к'во ще стане ако си покажем чурката?

ami zavisi ... pri vs e razli4no.. no si mislq.. 4e trbva da iz4aka 1 godina nai malko

ммм аз сам на 14 и мисля скоро да го праа с приятелят ми а такива теми милион тука.......

ами според мен...нормалната възраст за практикуването на секса е след 14-15 годинка...ама...като гледам днешно време повечето още на 13 или 14 години скачат в леглото...
    Got me feeling like extaZy...

Град
    в куза :)
    стига , тая тема не е актуална, хората "по-горе" се праскат на 12 вече.. чудя се къде ли ще оставят долната граница

Град
    софия
    Абе хора, вие нормални ли сте?! Толкова глупости изговорихте-вместо да се.........до сега!

Щом приятелите ти са го правили и ти трябва К'вото правят те това ще правиш и ти (; Няма да изоставаш от модата я
    Клик ми (:

Изумих се..
    Четох ви глупостите и не знам просто как да изразя недеоволството си.
    Много ми е чудно как можете да подкрепяте секса на такава ранна възраст!? 14 ГОДИНИ И СЕКС? ...МОЛЯ?! Абе вие до скоро сигурно сте си играли с куклички и пистолетчета и сте ревали пред някой магазин като магаре,ако не ви се купи нещо,а сега не можете да спрете да мислите за секс. Чудя се що за ценностна система имате вие,не можете ли да оцените поне малките важни неща във живота ви... секса като ходене до тоалетна ли го имате?! Викате тука "когато се чувстваш готов" и това е вярно,ама ми прави впечатление,че днешните лапета доста рано започнаха са се чувстват готови. Ами хора,срамота е! Не искам да кажа,че трябва да си поне на 18,но за мен точната възраст определено не е 14 години.

Кукли и колички ли? Момичета на 12 вече са с тежък грим и ходят с къси гащета, и си въртят дупетата, щот виждат, че ги забелязват момчетата.
    Модата на количките и куклите си отиде...
    Клик ми (:

Ми така е и това е тъпо. Абе да се праскат там наред и да са доволни,че не са изостанали с модата. Еб*ти модата,еб*ти времената,еб*ти разбиранията!

14-15 години не е нормалната въздраст според мен.Въпреки че сегашните момичета най-често на тази възраст го правят, а си представете какво ше стане за напред.. Да се чувстваш готов и да си достатъчно зрял да направиш тази важна крачка в живота си, за мен е нормално да си поне на 17-18 години.Тогава едно момиче е по зряло психически и физически.

Град
    Пловдив
    Сигурна ли си, че не си на 14? Щото май си на толкова
    You're running
    From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart

Град
    РЮАР

Re: СЕКС НА 14???

Имам позната, която е на 14 години... п1рвият и п1т беше групов секс... хаха не казвам, че не участвах... ама...

Мега фен Аватара на babity

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Имам позната, която е на 14 години... п1рвият и п1т беше групов секс... хаха не казвам, че не участвах... ама...
    Имам позната, на 14 която я отвориха с четка за зъби и май още не са и казали!

Цитирай Първоначално написано от babity
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Имам позната, на 14 която я отвориха с четка за зъби и май още не са и казали!
    ЪЪъъ не че нещо ама тя неусети ли

Мега фен Аватара на babity
    Тя беше "пиян - дРъво" и беше леко в нещо като безсъзнание!

Град
    РЮАР
    xhaXHAHXhAxhaHx у безс1знание...р1гай чушки в боба.... дай - дай - дай... [/i]

Мисля че скоро няма да пия

Цитирай Първоначално написано от sweet15
    Не съм на 14,но слагам темата така,защото повечето ми фр. са го правили на14.Според мен 14 години е твърде рано,както и 15 според мен е рано,макар че ако ми се отвори добра възможност(с подходящия човек) ще го направя.Та мисълта ми според вас на колко е нормално и подходящо за едно момиче да го направи за 1-ви път,защото все пак прио момичетата е различно...

Модерирано по т.1 от Правилника!
    коалка
    Зависи от момичето , тука на по 22-23 го правят май...... СЕГРИЦА
    http://2win.hit.bg - ИСТИНСКИТЕ ПРОГНОЗИ

не мога да разбера вси4ките тея теми.защо да е ло6о,ако моми4ето се по4увствало готово на 14 го е направила тогава.....не е нищо ло6о и аз го направих на толкова и кво...аз ли4но не виждам проблем.всеки решава сам за себе си,едни 6те го направят на 14 други 16-17 тва си е тяхна работа.и няма определена възраст.......и не разбирам защо при мом4етата е по разли4но.или при вас ако спите с някоя на 14 вие сте големите гъзари.а ако моми4е спи с някои/някоя на 14 е курва или е прекалено малка и вси4ки запо4ват с обидите........
    "Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"

Еми точно така трее от 14-15 нормално , ама при нас са на по 17-18 мноого е зле положението....
    http://2win.hit.bg - ИСТИНСКИТЕ ПРОГНОЗИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си