- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СЕКС НА 14???
Абе вие не можете ли да решавате нещо сами в днешно време? Сигурно питате родители и приятели дали ви се пикае и ако ви се пикае съответно дали да се изпикаете. Кви сте такива ретардясали. То вече не са останали ценности, по които да се ръководиш така че когато решиш тогава. Моето лично мнение е, че е рано на 14 даже и на 15, но аз и такива като мен сме реликви от едно изгубено време.
^ eto edin svesten 4ovek (pozdravqvam te Cellmate) Mislq 4e spored men moito mnenie e 4e smqtam 4e e rano na 14 da se zapo4vat polovi kontakti samo za6toto vidi6 li nqkoi go surbi dole i ne vijda ni6to lo6o da napravi kato kakite i batkovcite po televiziqta. Nai-rano spored men moje da se zapo4ne sus sexa pone na 16(ili nagore). Prosto togava mom4etata zapo4vat da mislqt malko pove4e i s gornata si glava i ne se durjat kato razgoneni ku4etai mogat da planirat dobre celiq akt bez da ima izdunki i kunfuzni situacii. Su6toto(ili podobno) se otnasq i za momi4etata koito ve4e si davat smetka 4e ako iz4ukat si4ki koito poznavat 6a stanat mogo haresvani predpo4itani i nqkoi 6te se vlubi v tqh za6toto davat na seki...
Най-мразим хора с тъпи подписи като моя!
Първоначално написано от dinko
Това,че си изгубил девствеността си на 14,не означава,че трябва да пускаш на всички...Представите ти са много объркани.
По темата-всеки човек започва да изпитва сексуална нужда от по-ранна или от по-късна възраст.И на мен ми се струва малко рано,но да си се ебат...После когато момчето,с което са спали не им казва здр кат се видят на улицата,ше им дойде акъла в главите.![]()
Само да ви кажа че като го направи за пръв път приятелката ми беше на 13 почти 14 и беше напълно сигурна докато ако другите на по 16 не знаят дали им се е*е или им се пикае е отделен въпрос и стига с тия тъпи теми...
А-а и Penguin защо мислиш примерно че аз няма да и казвам здрасти по улицата дори повече ще и казвам....е това е при мен де все пак ние сме заедно от 4 години![]()
Да де,сигурно не съм се изразила правилно ;] Някой си продължават,но тия случаи се броят на пръсти...нали знаеш,че малките момиченца си падат по големите батковци,а големите батковци много-много не си падат по малки момиченца.Малко вероятно...
на 14 съм азМи мисля,че е най-добре когато тялото на една жена се развие напълно.Не знам защо,но мисля че на 17,18 е нормално.
![]()
![]()
kogato ti se 4uvstva6 gotova, no edva li na 14 si gotova... ima o6te dosta da se razviva6... i tvoito vreme 6te doide, ne byrzai za da ne syjalqva6. FRkite ti kato sa go pravili ve4e, kvo ? ne6to pove4e li sa ot teb![]()
Като те гледам как расъждаваш можеш да си умреш девствен/a
на 14 не може
За мен 17 е напълно подходяща възраст момичетата да правят секс.
На 17 не си много узряла ама не си и някаква хлапачка която не знае какво по-точно и се прави и решила да спи с някой.
Ако е с човек, когото истински обичаш, защо не..
Scorpions forever!
Изживейте си детството бе хора!
Аз почнах почти на 18 и съм много щастлив от това![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
Ти си някво извращение, не си мисли, че си нормална.Първоначално написано от guinessgirl
![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
За мен разлика м/у 14 и 15 почти няма. До скоро бях на 14 и сега като станах на 15 няма никаква такава изведнъж идваща разлика в готовността ми за секс. Абе всичко си е същото. Незнам как ти изведнъж си решила, че те на 14 ако са го правили им е било рано, а на теб ти е добре 15... Освен, че разликата м/у 15 и 14 е все пак само година, те не са ти и не можете да бъдете готови по едно и също време.
Нямам си ни най-малка представа вече (съвсем се обърках по този въпрос) кога е добре дори за мен самата, а да дам средна възраст също не мога. Хората са доста различни като психика и от там приемат секса различно...
Абе по добре секса да е след 17,щот ми писна да слушам за бременни лапета !!!!!!!!
Breathe you out
Breathe you in
You keep coming back to tell me
youre the one who could have been
and my eyes see it all so clear!!!
Педофилия се води ако го прави с някой който е над 18Първоначално написано от ani4ka_bani4ka
на 67 някъде.Според мен е правилно да се спре затварянето ан педофили и правителството да започне да заключва малките парантиики дето се свалят на батковците.Първоначално написано от sweet15
haha
а разликата между 17 и 18 е един ден ама за тоя един ден можеш да убиеш човек и да бъдеш пратен в тву и да излежаваш присъда в затвор.Ти или си много ама много деградивна личност,която не си чете уроците по биология или си идиот.Са извинявай ама на 14-15 па сте патки то и на 40 пак сте идиотки,но разликата е там че за 1 година организмът ти се изменя светкавично...баш в пубертета.Та за ...кво говорехме?Първоначално написано от stealthyGirl
haha
Тия забавници като теб са "miliardi i milioni " Научи се да пишеш правилно или поне смислено.Първоначално написано от wasntme_
14 е рано...а и повечето го правят без чувства...като цяло всичко си зависи не толкона от възрастта..а от това дали момичето е готово и го иска...но по-важно е преди това да опознаеш човека,с когото смяташ да лягаш...за да не съжаляваш...първият път е най-важен...
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Идеалната възраст е 16-17 защо трябва да се бърза... има време за всичко.![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
16 или 17 според мен![]()