.
Отговор в тема
Страница 12 от 15 ПървиПърви ... 289101112131415 ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 359
    Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Пълно е с такива теми,айде търсете из тоя форум преди да пускате тема която я има хиляди пъти ...когато си готов-тогава!
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Повече от фен Аватара на Cellmate
    Абе вие не можете ли да решавате нещо сами в днешно време? Сигурно питате родители и приятели дали ви се пикае и ако ви се пикае съответно дали да се изпикаете. Кви сте такива ретардясали. То вече не са останали ценности, по които да се ръководиш така че когато решиш тогава. Моето лично мнение е, че е рано на 14 даже и на 15, но аз и такива като мен сме реликви от едно изгубено време.

Град
    Sofia
    ^ eto edin svesten 4ovek (pozdravqvam te Cellmate) Mislq 4e spored men moito mnenie e 4e smqtam 4e e rano na 14 da se zapo4vat polovi kontakti samo za6toto vidi6 li nqkoi go surbi dole i ne vijda ni6to lo6o da napravi kato kakite i batkovcite po televiziqta. Nai-rano spored men moje da se zapo4ne sus sexa pone na 16(ili nagore). Prosto togava mom4etata zapo4vat da mislqt malko pove4e i s gornata si glava i ne se durjat kato razgoneni ku4etai mogat da planirat dobre celiq akt bez da ima izdunki i kunfuzni situacii. Su6toto(ili podobno) se otnasq i za momi4etata koito ve4e si davat smetka 4e ako iz4ukat si4ki koito poznavat 6a stanat mogo haresvani predpo4itani i nqkoi 6te se vlubi v tqh za6toto davat na seki...
    Най-мразим хора с тъпи подписи като моя!

Град
    Rousse
    Цитирай Първоначално написано от dinko
    ^ eto edin svesten 4ovek (pozdravqvam te Cellmate) Mislq 4e spored men moito mnenie e 4e smqtam 4e e rano na 14 da se zapo4vat polovi kontakti samo za6toto vidi6 li nqkoi go surbi dole i ne vijda ni6to lo6o da napravi kato kakite i batkovcite po televiziqta. Nai-rano spored men moje da se zapo4ne sus sexa pone na 16(ili nagore). Prosto togava mom4etata zapo4vat da mislqt malko pove4e i s gornata si glava i ne se durjat kato razgoneni ku4etai mogat da planirat dobre celiq akt bez da ima izdunki i kunfuzni situacii. Su6toto(ili podobno) se otnasq i za momi4etata koito ve4e si davat smetka 4e ako iz4ukat si4ki koito poznavat 6a stanat mogo haresvani predpo4itani i nqkoi 6te se vlubi v tqh za6toto davat na seki...

Това,че си изгубил девствеността си на 14,не означава,че трябва да пускаш на всички...Представите ти са много объркани.
    По темата-всеки човек започва да изпитва сексуална нужда от по-ранна или от по-късна възраст.И на мен ми се струва малко рано,но да си се ебат...После когато момчето,с което са спали не им казва здр кат се видят на улицата,ше им дойде акъла в главите.

Само да ви кажа че като го направи за пръв път приятелката ми беше на 13 почти 14 и беше напълно сигурна докато ако другите на по 16 не знаят дали им се е*е или им се пикае е отделен въпрос и стига с тия тъпи теми...
    А-а и Penguin защо мислиш примерно че аз няма да и казвам здрасти по улицата дори повече ще и казвам....е това е при мен де все пак ние сме заедно от 4 години

Град
    Rousse
    Да де,сигурно не съм се изразила правилно ;] Някой си продължават,но тия случаи се броят на пръсти...нали знаеш,че малките момиченца си падат по големите батковци,а големите батковци много-много не си падат по малки момиченца.Малко вероятно...

на 14 съм аз Ми мисля,че е най-добре когато тялото на една жена се развие напълно.Не знам защо,но мисля че на 17,18 е нормално.

kogato ti se 4uvstva6 gotova, no edva li na 14 si gotova... ima o6te dosta da se razviva6... i tvoito vreme 6te doide, ne byrzai za da ne syjalqva6. FRkite ti kato sa go pravili ve4e, kvo ? ne6to pove4e li sa ot teb

Град
    Във вечния мрак и самота.
    Като те гледам как расъждаваш можеш да си умреш девствен/a

на 14 не може

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    За мен 17 е напълно подходяща възраст момичетата да правят секс.
    На 17 не си много узряла ама не си и някаква хлапачка която не знае какво по-точно и се прави и решила да спи с някой.

Ако е с човек, когото истински обичаш, защо не..
    Scorpions forever!

Град
    На Предника на Географията
    Изживейте си детството бе хора!
    Аз почнах почти на 18 и съм много щастлив от това
    Огромна картинка!

.: machoka :.

Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    офффф,тва ''чакам подходящия'' и ''ако се чувствам готова'' тооолкова ми лази по нервите,че не е реално чак.

и сигурно съм писала в темата,но 14 години си е идеалната възраст.
    ако се чуФствате готови..
    Ти си някво извращение, не си мисли, че си нормална.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

За мен разлика м/у 14 и 15 почти няма. До скоро бях на 14 и сега като станах на 15 няма никаква такава изведнъж идваща разлика в готовността ми за секс. Абе всичко си е същото. Незнам как ти изведнъж си решила, че те на 14 ако са го правили им е било рано, а на теб ти е добре 15... Освен, че разликата м/у 15 и 14 е все пак само година, те не са ти и не можете да бъдете готови по едно и също време.
    Нямам си ни най-малка представа вече (съвсем се обърках по този въпрос) кога е добре дори за мен самата, а да дам средна възраст също не мога. Хората са доста различни като психика и от там приемат секса различно...

Абе по добре секса да е след 17,щот ми писна да слушам за бременни лапета !!!!!!!!
    Breathe you out
    Breathe you in
    You keep coming back to tell me
    youre the one who could have been
    and my eyes see it all so clear!!!

Рано си е на 14.

Скайп - dark_elf2

Цитирай Първоначално написано от ani4ka_bani4ka
    според мен след като навърши 16, че то преди това и по закон си се води педофилия
    Педофилия се води ако го прави с някой който е над 18

Re: СЕКС НА 14???

Цитирай Първоначално написано от sweet15
    Не съм на 14,но слагам темата така,защото повечето ми фр. са го правили на14.Според мен 14 години е твърде рано,както и 15 според мен е рано,макар че ако ми се отвори добра възможност(с подходящия човек) ще го направя.Та мисълта ми според вас на колко е нормално и подходящо за едно момиче да го направи за 1-ви път,защото все пак прио момичетата е различно...

Модерирано по т.1 от Правилника!
    коалка
    на 67 някъде.Според мен е правилно да се спре затварянето ан педофили и правителството да започне да заключва малките парантиики дето се свалят на батковците.
    haha

Цитирай Първоначално написано от stealthyGirl
    За мен разлика м/у 14 и 15 почти няма. До скоро бях на 14 и сега като станах на 15 няма никаква такава изведнъж идваща разлика в готовността ми за секс. Абе всичко си е същото. Незнам как ти изведнъж си решила, че те на 14 ако са го правили им е било рано, а на теб ти е добре 15... Освен, че разликата м/у 15 и 14 е все пак само година, те не са ти и не можете да бъдете готови по едно и също време.
    Нямам си ни най-малка представа вече (съвсем се обърках по този въпрос) кога е добре дори за мен самата, а да дам средна възраст също не мога. Хората са доста различни като психика и от там приемат секса различно...
    а разликата между 17 и 18 е един ден ама за тоя един ден можеш да убиеш човек и да бъдеш пратен в тву и да излежаваш присъда в затвор.Ти или си много ама много деградивна личност,която не си чете уроците по биология или си идиот.Са извинявай ама на 14-15 па сте патки то и на 40 пак сте идиотки,но разликата е там че за 1 година организмът ти се изменя светкавично...баш в пубертета.Та за ...кво говорехме?
    haha

Цитирай Първоначално написано от wasntme_
    opfffff teq temi sa miliardi i milioni bahti dosadni ste ve4eeeee tarsete malko predi da praite tema veeee 4ak az po4nah se nerva.... kakto i da e de....
    epa nqma opredelena vazrast seki kato se po4yvstva gotov... /kakto kazaha v pogornite mneniq/
    Тия забавници като теб са "miliardi i milioni " Научи се да пишеш правилно или поне смислено.

14 е рано...а и повечето го правят без чувства...като цяло всичко си зависи не толкона от възрастта..а от това дали момичето е готово и го иска...но по-важно е преди това да опознаеш човека,с когото смяташ да лягаш... за да не съжаляваш...първият път е най-важен...
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Идеалната възраст е 16-17 защо трябва да се бърза... има време за всичко.
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

16 или 17 според мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си