- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СЕКС НА 14???
Според мене няма значение възраста важното е човека да мисли с главата си като прави това нещо защото поема отговорност .. Въпреки , че има хора който са на 21-22-23 и нямат акъл но пък има по на 14-15-16 дето са по умни от тези на 21-22-23 ..
emii...az mislqq che nqkadee 16-17 e naii dobree shtoto togava momichetata sa po zrelii a ako nqkoi ti kaee sled 18 e malko prekaleno shtoto zvu4ii nqkaksii:d :d NZZ....aa ina4ee ne gledaii fr tata ti kfo pravqt zashto trqbva zaduljitelnoo da gi kopirash...ako se drogirat i ti li she se drogirash? : x po dobre nedei ...kakvoto i da mislish da pravish go pravi kogato mislish che si gotova ne ostavqi drugite da ti provalqt vsi4ko!!!
Meene dqwola me karaa pak ii pak da go naprawqq . . .. . (music)
не мога да разбера други проблеми нямате ли си на тази възраст освен секс секс секс....тва не е най-важното или поне не на вашта възраст ....
Прави са хората когато си готова.Предполагам обаче щом единпат го направиш ще си ненаситна хо0ах![]()
Az bqx na 14 i ne sajelqvam![]()
InLoVe:P
Ами значи..аз съм момиче,но си мисля.че когато я срещнеш,ще го почувстваш и ще стане. Не се сравнявай с другите!!!!!!!!!!!!! Ти си отделна личност и не е добре,когато се сравняваш,защото до известна степен се унижаваш. Сигурна съм,че ще усетиш момента и ще му се отдадеш! ДА НЯМА СРАВНЕНИЯ САМО!Всеки си е индивидуален,никой неможе да ти каже на колко е нормално. Всеки превъзхожда някой друг в дадено отношение,не позволявай това да те потиска.
![]()
мога само да кажа че възраста няма толкова голямо значение, защото аз бях на 14 когато ми беше 1 път и не съжелявам воабще, защото бях сигурна и сега още съм с момчето и наистина се обичаме . Не слагайте всички под общ знаменател, има хора които го правят за гъзарията но има и такива които знаят какво правят и са го обмислели. Най-важно е човек да се чуства готов!
Възрастта според мен е 16-17
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Ми мен ми са струва че на 14 ми беше рано.Радвам се че беше на 15 :P
Всеки сам си решава и преценява кога и с кой.. но не мисля,че по-рано от 17 е нормално.. а днешната младеж бързат да пораснат и на 12-13 години вече са напред с материала![]()
![]()
Според мен секс се прави когато човек е готов.Не можеш да си поставиш някаква граница, примерно ''аз под 17 няма да го правя''.Тъпо е.Аз правих секс на 14 и не съжалявам, направих го когато бях готова и с точния човекТака че всеки си решава сам.Но не одобрявам курвенското поведение или секса на 12-13 само защото ''така е модерно''.
Аз не пуша! Аз не пия! Hе говоря неприлични думи и не ходя по МЪЖЕ! Ебах му мамата изтървах си цигарата в уискито кът видях един готин ПИЧ!
Не е ранно![]()
Ела с мен да пием един Savoy така да разбереш кой е Ivoy
Аз на 14 мислих още за кукли![]()
![]()
![]()
Аз съм ЗА, защо не?
ПРЕСТАНЕТЕ с тва "на таа възраст си играех с кукли" - Времената се менят, днешние деца се развиват по-бързо!Защо да не правят секс, при положение, че знаят повече и от родителите си на тема 'секс'?
ала бала
абе едно време на 12 са ги женили на 15 вече деца са имали![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Абсолютно верно!! Напоследък чета само лапета дето пишат че на 12 години са правили секс.. а си нямат и на представа какво означава дори.... Много бързат да пораснат!Първоначално написано от MakeMeLaugh
Love is in the air![]()
знаят те...трънки.Първоначално написано от Joro951
Тва,че от 1 клас употребяват думички като ''ебане'' ''чукане'' и знаят кво е тва,както и че знаят да си изкарват циците извън деколтетата и пишките им стават вече - не ги прави ''знаещи'' ,нито отговорни за постъпките си.
А на тая възраст на човек не му е още узряло тиквето,за да вземе читаво и разумно решение!
(айде,за да не скимне някой 14 годишен ''готов'' ще кажа,че говоря за МАСАТА тийнове! )
Първоначално написано от Joro951
![]()
![]()
![]()
![]()
и кво знаят ?!?!?!?!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не мога да разбера , значи щом времената се менят , това означава ли , че ако не го направиш преди 17 , да речем , си стара мома????
Бях пияна, когато си написах ника.
Да бе,знаят те.Повечето знаят много пози (само на теория),как да лапат пишки и да го вадят и вкарват.И после хиляди теми:Бременна ли съм? ''Заразих ли се с нещо?' 'Я кажете,ако го правим без кондом може ли да забременея'.Предпочитам да стана на 18 ако ще,ама да знам за какво става дума,да знам как да се предпазя от болести,бременност.Първоначално написано от Joro951
А иначе имаше един много добър въпрос:'Преди 50 години на 15 бяха жени.Сега на 14 са още деца.Толкова ли са се променили децата за 50 години?'.
А ми кажи,за 4-5 години толкова ли се променят децата?Че преди 4-5 години на 14 сме играли на федербал пред блока,а сега се таковат в кенефите на дискотеките....
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire