.
Отговор в тема
Страница 13 от 15 ПървиПърви ... 39101112131415 ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 359

Град
    Сливен
    Според мене няма значение възраста важното е човека да мисли с главата си като прави това нещо защото поема отговорност .. Въпреки , че има хора който са на 21-22-23 и нямат акъл но пък има по на 14-15-16 дето са по умни от тези на 21-22-23 ..

emii...az mislqq che nqkadee 16-17 e naii dobree shtoto togava momichetata sa po zrelii a ako nqkoi ti kaee sled 18 e malko prekaleno shtoto zvu4ii nqkaksii :d :d NZZ....aa ina4ee ne gledaii fr tata ti kfo pravqt zashto trqbva zaduljitelnoo da gi kopirash...ako se drogirat i ti li she se drogirash? : x po dobre nedei ...kakvoto i da mislish da pravish go pravi kogato mislish che si gotova ne ostavqi drugite da ti provalqt vsi4ko!!!
    Meene dqwola me karaa pak ii pak da go naprawqq . . .. . (music)

не мога да разбера други проблеми нямате ли си на тази възраст освен секс секс секс....тва не е най-важното или поне не на вашта възраст ....

Прави са хората когато си готова.Предполагам обаче щом единпат го направиш ще си ненаситна хо0ах

Az bqx na 14 i ne sajelqvam
    InLoVe :P

Повече от фен
    Ами значи..аз съм момиче,но си мисля.че когато я срещнеш,ще го почувстваш и ще стане. Не се сравнявай с другите!!!!!!!!!!!!! Ти си отделна личност и не е добре,когато се сравняваш,защото до известна степен се унижаваш. Сигурна съм,че ще усетиш момента и ще му се отдадеш! ДА НЯМА СРАВНЕНИЯ САМО! Всеки си е индивидуален,никой неможе да ти каже на колко е нормално. Всеки превъзхожда някой друг в дадено отношение,не позволявай това да те потиска.

Град
    софия
    незнам може би на 16

мога само да кажа че възраста няма толкова голямо значение, защото аз бях на 14 когато ми беше 1 път и не съжелявам воабще, защото бях сигурна и сега още съм с момчето и наистина се обичаме . Не слагайте всички под общ знаменател, има хора които го правят за гъзарията но има и такива които знаят какво правят и са го обмислели. Най-важно е човек да се чуства готов!

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Възрастта според мен е 16-17

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Ми мен ми са струва че на 14 ми беше рано.Радвам се че беше на 15 :P

Всеки сам си решава и преценява кога и с кой.. но не мисля,че по-рано от 17 е нормално.. а днешната младеж бързат да пораснат и на 12-13 години вече са напред с материала

Град
    MaIna CiTy
    Според мен секс се прави когато човек е готов.Не можеш да си поставиш някаква граница, примерно ''аз под 17 няма да го правя''.Тъпо е.Аз правих секс на 14 и не съжалявам, направих го когато бях готова и с точния човек Така че всеки си решава сам.Но не одобрявам курвенското поведение или секса на 12-13 само защото ''така е модерно''.
    Аз не пуша! Аз не пия! Hе говоря неприлични думи и не ходя по МЪЖЕ! Ебах му мамата изтървах си цигарата в уискито кът видях един готин ПИЧ!

Не е ранно
    Ела с мен да пием един Savoy така да разбереш кой е Ivoy

значи държиш на себе си повече, отколкото останалите момичета. =D>

има ли нужда от още такива теми в всяка все едно и също .... Алооо хора има търсачка ..... писна ми от такива теми

здр

Аз на 14 мислих още за кукли

Аз съм ЗА, защо не?
    ПРЕСТАНЕТЕ с тва "на таа възраст си играех с кукли" - Времената се менят, днешние деца се развиват по-бързо!Защо да не правят секс, при положение, че знаят повече и от родителите си на тема 'секс'?
    ала бала

Град
    Пловдив
    абе едно време на 12 са ги женили на 15 вече деца са имали
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    След НАЙ-малко 15-16 годишна възраст. + че тялото ти включително и ти си готова и имаш необходимата сексуална култура!
    Абсолютно верно!! Напоследък чета само лапета дето пишат че на 12 години са правили секс.. а си нямат и на представа какво означава дори.... Много бързат да пораснат!

Love is in the air

Град
    Момини Цици
    Цитирай Първоначално написано от <-ChelseA->
    Когато се почувства готова.Естествено ,ако не е на 11-12,эащото тогава не е достатъмно эряла.

Ако си лице от ромски произход ако искаш и на 11 го прави, но 14 е прекалено малко.
    секс - [ 16 ; докога можеш ]

Скайп - dark_elf2

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Joro951
    Аз съм ЗА, защо не?
    ПРЕСТАНЕТЕ с тва "на таа възраст си играех с кукли" - Времената се менят, днешние деца се развиват по-бързо!Защо да не правят секс, при положение, че знаят повече и от родителите си на тема 'секс'?
    знаят те...трънки.
    Тва,че от 1 клас употребяват думички като ''ебане'' ''чукане'' и знаят кво е тва,както и че знаят да си изкарват циците извън деколтетата и пишките им стават вече - не ги прави ''знаещи'' ,нито отговорни за постъпките си.
    А на тая възраст на човек не му е още узряло тиквето,за да вземе читаво и разумно решение!
    (айде,за да не скимне някой 14 годишен ''готов'' ще кажа,че говоря за МАСАТА тийнове! )

Аз съм ЗА, защо не?
    и кво знаят ?!?!?!?!
    не мога да разбера , значи щом времената се менят , това означава ли , че ако не го направиш преди 17 , да речем , си стара мома ????
    Бях пияна, когато си написах ника.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Аз съм ЗА, защо не?
    Да бе,знаят те.Повечето знаят много пози (само на теория),как да лапат пишки и да го вадят и вкарват.И после хиляди теми:Бременна ли съм? ''Заразих ли се с нещо?' 'Я кажете,ако го правим без кондом може ли да забременея'.Предпочитам да стана на 18 ако ще,ама да знам за какво става дума,да знам как да се предпазя от болести,бременност.
    А иначе имаше един много добър въпрос:'Преди 50 години на 15 бяха жени.Сега на 14 са още деца.Толкова ли са се променили децата за 50 години?'.
    А ми кажи,за 4-5 години толкова ли се променят децата?Че преди 4-5 години на 14 сме играли на федербал пред блока,а сега се таковат в кенефите на дискотеките....
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си