.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

SEX S PREKUSVANE...?

Za6to nqkoi frendove mi preporu4vat da pravq sex s prekusvane za sigurnost.... kakvo kato e s prekusvane,ne razbiram
    Budi kakuvto si ima dostatu4no drugi hora!

mi nqkoi taka xaresvat no puk za6to za sigurnost

секс с прекъсване означава да правиш секс без презерватив и точно преди да свършиш да си го извадиш. Ако нямаш мн опит едва ли ще уцелиш момента и много вероятно е да стане гаф, така че си давай с гумичката, да ти е мирна главата. : )
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    секс с прекъсване означава да правиш секс без презерватив и точно преди да свършиш да си го извадиш. Ако нямаш мн опит едва ли ще уцелиш момента и много вероятно е да стане гаф, така че си давай с гумичката, да ти е мирна главата. : )
    ахъ,по-точно,ако приятеля ти е достатъчно опитен.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

+1
    Когато си тръгнах не остана нищо освен тъга.Въздухът стана на пепел и падна върху мебелите правейки ги стари като любовта и един писък се чуваше-писъка на отшумяващата любов!!!

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Вярно, че е малко по шит с презерватив, но поне не го мислиш

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    Усеща се кога ша се изхвърлиш ама с гумата е най-сигоно

Re: SEX S PREKUSVANE...?

Цитирай Първоначално написано от Daidito
    Za6to nqkoi frendove mi preporu4vat da pravq sex s prekusvane za sigurnost.... kakvo kato e s prekusvane,ne razbiram
    Тва е няква ирония сигурно?!За сигурност?? .. "Някои френдове" май искат да ставаш тати(мама) вече

Иначе то бива да бъде съчетан с "безопастните дни" ама кат гледам написаното от теб ми става ясно колко си запознат/а с тези неща. Така че, мушкайте си там гумата.

Да,така е. А ако го съчетаеш и с презерватив,просто няма от какво да се притесняваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си