- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- SEX S PREKUSVANE...?
Za6to nqkoi frendove mi preporu4vat da pravq sex s prekusvane za sigurnost.... kakvo kato e s prekusvane,ne razbiram![]()
![]()
![]()
Budi kakuvto si ima dostatu4no drugi hora!
mi nqkoi taka xaresvat no puk za6to za sigurnost![]()
секс с прекъсване означава да правиш секс без презерватив и точно преди да свършиш да си го извадиш. Ако нямаш мн опит едва ли ще уцелиш момента и много вероятно е да стане гаф, така че си давай с гумичката, да ти е мирна главата. : )
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
ахъ,по-точно,ако приятеля ти е достатъчно опитен.Първоначално написано от olive_oil
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
+1Първоначално написано от olive_oil
![]()
Когато си тръгнах не остана нищо освен тъга.Въздухът стана на пепел и падна върху мебелите правейки ги стари като любовта и един писък се чуваше-писъка на отшумяващата любов!!!
Вярно, че е малко по шит с презерватив, но поне не го мислиш![]()
Усеща се кога ша се изхвърлиш ама с гумата е най-сигоно![]()
Тва е няква ирония сигурно?!За сигурност?? .. "Някои френдове" май искат да ставаш тати(мама) вечеПървоначално написано от Daidito
![]()
![]()
Иначе то бива да бъде съчетан с "безопастните дни" ама кат гледам написаното от теб ми става ясно колко си запознат/а с тези неща. Така че, мушкайте си там гумата.![]()
Да,така е. А ако го съчетаеш и с презерватив,просто няма от какво да се притесняваш.Първоначално написано от olive_oil
![]()