- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вашите родители и отношението им към връзките ви?
Може темата да не е за тук но не знаех къде другаде да я пусна.Та да ви попитам какво е отношението на родителите ви към връзките ви.Познават ли гаджетата ви.А какво е отношението им към секса между вас и вашия приятел/ка?Съветвали ли са ви да стоите далеко от дадено момче/момиче защото ще ви нарани?А излизали ли са прави?
Мне..попринцип не ги запознавам с гаджетата ми..случва се да им кажа кое ми е гаджето но рядко.. са ми говорили "аа тоя еди кво си"![]()
ohhh...me hi4 ne me kefi momenta - kogato gi predstavya6naprao nyakaF aT... a maika mi be6e mnogo blagopriyatno nastrona kam biv6iya mi...no ne go pozava6e...i kato go ostavih po4na da se otnasya s men kato s nyakoya ku4ka
misle6e 4e sam si igrala s mom4eto, 4e sam go zacepila 6tot taka mi e hrumnalo a pak toi be6e bokluk!... ta ot togava hi4 ne govorya s na6te za mom4eta- mnogo mi se barkat
we'll die alone like a stone ^^
По принцип знаят с кой ходя, но не ги запазнавам! А иначе ми дават съвети горе-долу кой е свестен кой не...А взаимоотношенията ми с гаджето ми не ги обсъждам с родителите ми.
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
mi ne kazvam na na6te s kogo hodq,ama te se dose6tat kato zapo4na da izlizam s nqkoq mom4e doooosta 4esto![]()
ne obsujdam vruzkata si s na6te ... ne6to .. de da znam,ne sam sviknala![]()
minaloto si gadje go predstavih na na6te,ama ne kato gadje,a kato friend prosto..![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Mi izbqgvam da gi osvedomqvam,makar ponqkoga da sa me zasi4ali po grada...A otno6eniqta si gi obsajdam s maika,no tova e IZVANREDNO RQDKO,Samo kogato gadjeto me e vbesilo.
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
az smqtam 4e roditelite trqbva da znaqt za vruzkite pone po serioznite ot tqh pone moite roditeli sa mnogo razbrani i liberalni i vinagi moga da govorq s tqh otnosno sexa ami kakvo da vi kaja otnositelna rabota s mama sme si govorili no s tatko mi e malko po trudno no vse pak mnogo zavisi kakvi sa roditelite i kakvo e otnoshenieto im kum tezi neshta.pone taka si mislq
Za men vurha za drugite ostanaloto.V surceto kapka milost nqmam vzemam vsi4ko i si zaminavam.
Моите знаят, знаят и че сме спали, то за сериозна връзка като нашата няма как да не сме, баща ми не ме е питал дори - то си е близко до акъла...Не са ме саветвали да съм настраня от някого, аз мога най-добре да преценя тези неща и те знаят това, просто взимам почти винаги правилното решение
Нямам проблеми никакви с родителите и гаджето, разбират се
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
![]()
![]()
![]()
попринцип казват че си е моя работа с кои съм
рядко знаят с кои съм(освен ако не се изпусна)
Родителите ми не ми се месят в нещата с гаджетата ... Не ги представям... изобщо родителите са едно гаджетата друго! двете са съвсем отделни неща и гледам да не се сливат много много! Не обичам да обсъждам любовните си преживявания с родителите си!![]()
Една измама беше любовта голяма.
Една измама с много лица.
И вече няма, нищо във сърцето няма.
Остана само празна душа.
Наще изобщо не са заинтересовани в това отношение. Хич даже не се и оплаквам![]()
i az sam takaПървоначално написано от sExY-MaCE
![]()
Сега и аз да кажа за себе си.Ми нашите ме питат дали имам аз почти винаги казвам "Не" дори да е "Да".Тъй че верно родители са ми ама ако трябва да ги запознавам с всички...Леле объркавация!
ihihi sy6tata rautaПървоначално написано от LunaTriCk
![]()
na6te sa napulno naqsnoo s vruzkata ni poznavat se s jenata daje maika ponqkoga mi vika ako q ostavi6 i neq 6ti s4upq glavata vika mi vie prosto ste edin za drug bqha do6li an ve4erq edinput pri naz i tq me po4na sled kut si zamianvat udobrqvat q napulno i mno i se kefqt !!!! 4e da znaqt gii !
Ta az v momenta imam seriozna vrazka s edno mnoo qko mom4e,na6ite go poznavat i tqhnite me poznavat,daje tiq dni go zapoznah s BABA mi(Bat_Girl znae)
Живота е компот,в който всеки се бори за слива!!!
Същата работаПървоначално написано от LunaTriCk
![]()
Казвам им ама..на тях не им пука особено...даже хич не им пука :P
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Ами наще го познават и го одобряват,техните също ме познават.Обаче наще не ни се месят в отношенията,нито знаят к'во правим-това си е наша работа,поне аз така мисля,макар че мисля че майка ми се е досетила за секса,а техните май знаят![]()
3 години ходим с приятеля ми...............нормално е да го познават, но не и прекалено. на здравей, здрасти са, на общи приказки за работа, образование...........но не идва да седи у дома, да спи тук, да вечерят заедно. баща ми е доста дръпнат и.........не знам. Искам такива отношения, но скоро няма да стане.
Запознавала съм ги само със сегашния ми приятел, защото с дугите не си заслужаваше, а и те не бяха сериозни. Отношенията между приятеля ми и родителите ми са много, много добри. Приятеля ми идва често на гости, за обяд, вечеря. Аз ходя у тях. Родителите ми познават неговите...
na6te kazvat 4e sum malka za gadjeta![]()
![]()
![]()
![]()
ЕдНи мЪъ мРазЯтТ .. вТорИ мЪъ нЕнАвИжДъЪт .. тРетИи нЕ мЪъ тЪрпЯяТ.. аЕ вСиЧкИтЕе КомПлЕкСирАнИи ЗлОобАрИ зНаЯт дЕ дА сИ Го HAврЪъТ !!!
bih iskala da spodelq problema si s vsi4ki...poneje v moq slu4ai vsi4ki sa na razli4no mnenie i mi e trudno da re6a kakvo da pravq...zatova i molq za pomo6thodeh s mom4e 7 meseca i ne kazah na roditelite mi za6toto na moeto mom4e ne mu se nosi dobra slava po grada ni i ako v na4aloto im bqh kazala nqma6e da mi dadat da sam s nego!lagah gi prez cqloto vreme 4e hodq s drugo mom4e(i 4ak sega razbiram kakva gre6ka sam napravila)!predi nqkade 2 sedmici te razbraha s kogo deistvitelno hodq i u nas stanaha golemi skandali!kakto i da e vsi4ko mina i az obe6tah pove4e da ne laja!prez tezi 2 sedmici ne me puskat da izlqza, ne mi davat da govorq po telefona...ad!iskat da me razdelqt s nego a az stra6no mnogo go obi4am i sam privarzana kam nego!pi6a mu sms-i ot neta!vijdame se ako naprimer na6ite sa na rabota i razbira se tova sa pak laji ot moq strana za6toto obe6tah pove4e da ne se vijdam s nego!a ne moga!ne znam kakvo da pravq, roditelite mi sa kategori4no protiv tazi vrazka, priqtelqt mi e super naranen, a az se sasipvam!HELP PLS
Първо - в доста кофти ситуация си се вкарала...Не е трябвало да лъжеш родителите си. Поне не толкова дълго. Трябвало е да седнете и да поговорите , да им кажеш че го обичаш , че искаш да си с него ииии...ако те са готини родители а не някакви диктатори щяха да те разберат. От мене да знаеш - колкото повече лъжеш , толкова повече затъваш и накрая като разберат истината - става мазало. Съветвам те ако наистина искаш да си с това момче да седнеш и да проведеш този разговор с родителите си. Може и само с единия - с майка ти примерно. Обикновено майките разбират от тинейджърска любов защото и те са минали през нея...пък и са жениПървоначално написано от zhana
А после ако баща ти започне нещо да се кара , майка ти ще те защити
По-добре бъди откровена с тях...защото ако продължаваш да се виждаш тайно с момчето и представи си че ваще те хванат...ще стане още по-голям скандал. Нямаш какво толкова да губиш - поговорете
![]()
А иначе по темата - моите родители не ми се бъркат във връзките. Смятат че съм достатъчно голяма за да решавам сама какво да правя. Тате от време на време ме пита нещо. Иначе с мама съм много близка , споделям и всичко иии тя няма нищо против. Ако и момчето няма нищо против ги запознавам и така си решавам проблема с прибирането късно вечерНо попринцип никога не са имали нещо против някое мое гадже. Особено мама. Винаги ме е разбирала и аз й споделям всичко относно любовта
Ако някоя фр не ме разбере , мама със сигурност ще ме разбере. Тя ми е като най-добрата приятелка. Има неща които не мога да споделя на никой а имам нужда да ги споделя и ги казвам на мама
А иначе аз още не съм правила секс с някое гадже и не сме водили много разговори за секса на мойта възраст. Но до колкото сме обсъждали мнението им е че сама трябва да си реша...и да поема отговорност за постъпките си
Абе наще са печени
![]()