- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Откъсна ми се ципата........
Снощи правих секс с приятелката си и незнам точно как се случи, но ми се откъсна ципата, която свързва кожата със пениса ми. Много съм оплашен, какво ще ми стане, ПОмогнете ми дайте съвет какво да правя.
Снощи малко ме болеше сега вече не, но кожичката ми вече не е свързана, ПОМОЩ !!!
МНого ще съм ви благодарен ако не ми пишете гадни коментари, моля да ми пишат тези който могат да ми кажат нещо полезно в случая.
............................
т.7
krem4et0
Като за начало - ти баща нямаш ли?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
може да го е срам момчето,но наистина по-добре питай някой с повечко опит,тука във форума според мен си губиш времето..нз
имам, но не искам да се обръщам към никой от роднините ми, затова питам ВАС, моля помогнете ми !
Тук най-малкото няма хора с достатъчно опит. Ако не се посъветваш с някой по-голям, алтернативата е лекар.
кажете ми, каква роля точно играе тази ципа и какво би ми станало след като вече не е свързана?
Нарича се Късо Гемче ..в повечето случаи се къса при полов акт ..или Хирург го премахваВсичко ще ти е наред..просто сега ще е по-лесно при секс и мастурбация :P
То не се къса и премахва.
Иди на лекар - уролог, дерматолог и те ще те препратят към някой специалист хирург най-вероятно. Ама като начало най-добре направи консултация с баща ти, няма от какво да те е срам
да, имал си точно "късо гемче".
за съжаление си го скъсал и вече няма кой знае какво да правиш.
ако ръбцува, появи се възпаление, или е само частично скъсано - иди да те види хирург
Абе май лъжеш...
Всеки случай това не се къса лесно.![]()
Тази ципа се реже при мюсюлманите или се извършва така нар. сунет (обрязване) и тава се прави най-вече за по-голяма хигиена. До колкото знам в нея се задържа марко орина и когато я няма е по-хигиенично! Това само мога да ти кажа. Все пак съм момичее!![]()
Толкова отговори и нито един съществен..отиди на уролог и ще ти я зашият..съвсем безболезнено е,защото го правят със упойка.Няма за какво да се притесняваш толкова![]()
no toi izglejda ujasno ? !!!
КАК НИТО ЕДИН СЪЩЕСТВЕН БЕ ИДИОТ !!!!!! >>>>> БАТКОДОКИ МУ КАЗА И АЗ В НАЧАЛОТО !! КВО ЩЕ МУ ШИЯТ БЕ ...фофофоф леле ОМГ ...
Абе пич това което ти се е случило не е за притеснение и аз бях така.
Това е нормално и няма никаква нъйда да ходиш на лекарспокойно
HaReSvAm HuBaViTe F-4eta, no Mi E spr kofti kato gi vijdam tyjni ;(
абе калъф недъгав..ти дето си много в час имал ли си такъв случей,че много си знае устата.Аз щом му казвам значи е от личен опит и не си говоря така да има...тук все келеши и видни ебачи се изказвате,а кви сте ми ръбове и дупки не е истина..Добре,че тук там се намират и нормални хора да обеснят за какво става дума..Аман от компетенти във всяка една сфера особено за секса и футбола,много ги разбирате бе..и все пак по въпроса..може и да не му се наложи някой друг шев,което е малко вероятно след като има разкъсване,той доктора си знае работата..лично мен ми теглиха и сега е по здрав от предиПървоначално написано от hardly_awakened
![]()
идиот аз лично ходих на операция бе НЕДЪГАВ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Щом баткодоки му каза..ае трай калъф малък
![]()
![]()
![]()
kak stana we? ami na4i mi provali celiq den!ta otiva6 v bolnicata i kara6 plasti4niq hirurg da pribere faflata v opakovkata
![]()
RUGBY is my life.Гатанки в мрака.
Хахахаха абе келеш..като незнаеш на кого говориш недей така смело да се изкарваш батко.. казах ти..аман от такива ръбове като тебе с големи усти и малки пишки най-вече..Първоначално написано от hardly_awakened
![]()
![]()
taq cipa ti darji huq da e po malak tei 4e se radvai she porasne oshte malko 1-2 santa![]()
абе най-добре иди на уролог да ти каже дали е проблем или не еедни казват че е ногу зле други да не се притесняваш ...
![]()