- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пълнее ли се от въглехидрати?
Пълнее ли се от вътлехидратите
Редактирано от-ЦвЕтИт0
7-ма точка.
![]()
db
до колкото съм чувала-НЕ
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
chipi_kaoo Пуснато на: Вто Яну 08, 2008 2:06 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Въглехидратите са енергия, ако не я израсходваш се пълнее, а ако правиш гимнастика, тичаш, спортуваш, и си израсходваш енергията, няма да напълнееш.
![]()
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!
извянявай не искам да съм груба но ще ти го кажа: не питай, а първо чети...!!!!!!!!
оооо че и питаш,те са напраооо калорична бомба![]()
Не съм надута,а просто съм разглезена
въглехидратите са захари...биват бързо- и бавноразграждащи се и тн...от повечето се пълнее
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
o bojee i pita6 !!!! zn li kakvo sa vaglehidratite? zahar,sladko, testeni izdeliq, hlqb i t.n SAMA PRECENI PALNEE LI SE OT TEZI NE6TA. qvno si propusnala uroka ot 8 mi klas.....
Първоначално написано от ™G-Baby™
9-ти ! по химияИначе - да , пълнее се
Ако ги приемаш в големи количества - да! Въглехидратите, които организмът не може да усвои се превръщат в мазнини... от там нататък не мисля, че е нужно да разяснявам.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne slabei sa
ko 9ti to 8mi kals sa u4i pak i trq go zani6 tui we maleeeeeeeeeeeeeeeeeeee unikati ste tuka si4ki
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
въглехидратите са основния източник на енергия на тялото и са няколко вида . Въглехидрати има в Картофите, Хляба, Сладките неща, Меда и предимно в растенията. Ако приемаш въглехидрати от плодове (макс 2 на ден) и зеленчуци, а може и по 2-3 лъжички мед е достатъчно, хем си набавяш въглехидрати, хем не пълнееш.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи
Не искат и не обещават те...
въглехидрати са нужни в голямо количество когато се качва мускулна маса...но прости въглехидрати какфито има в ориза най вече,пълнозърнестия хляб,овесените ядки,нишесте и т.н(ТОВА СА ПРОСТИ )...разбира се те са и енергиен източник и ако се изразходва енергията неможеш да напълнее6(мазно),мое да качи6 само чист мускул,е с жените нз как е но съ6то си вър6ат полезна работа...
въглежидрати има и в шоколада,кроасани,газирани напитки,захарта,но те са сложни и са вредни от тях може само да се качат мазнини...