Моля ви за съвет,вие имате ли (имали ли сте)такъв проблем-винаги разбирате последни нещата,момчетата постоянно ви се подиграват ( и то само заради 1 нещо,което ще спомена по-нататък),дори и момичетата не спират да ми се смеят или да си подшушкват разни неща зад гърба ми.Подиграват ми се не защото съм дебела,не защото съм ниска,а само и единствено заради косата ми,защото е къдрава и гъста и не е права като на другите момичета( измислят ми всевъзможни прякори-зелка,рунтавата и т.н.).Това супер много ме смущава и почти всяка вечер плача просто не издържам,а когато става въпрос за подсказване или за така нареченото "уреждане" на нещо (от сорта ще кажеш ли на тва момче на онва момиче и т.н. Ще ми помогнеш ли да разбера дали той/тя мехаресва и всякви такива неща,всичко за което се сетите) и ме помолят аз не им оказвам защото просто не мога а и не искам защото иначе почват коментарите от сорта оная рунтавата,рошавата и т.н. неще да подсказва тя най-голямата зубърка в класа,бахти тъпачката за квото и да е и мен ми става още по гадно.Моля ви за съвет,защото самочувствието ми е сигурно 10 от 1 до 100
благодаря на тези,които са прочели поста ми и ще се опитат да ми помогнат!
П.С. извинявам се за правописни грешки или пропуснати запетаи или главни букви,но не съм гледала специално какпиша и къде трябва да се сложат запетайки и т.н.

Редактирано от-ЦвЕтИт0

1-ва точка.