.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt

Малко върпосче . . . повече към момичетата

Здравейте . . . съжалявам ако темата е излишна ,но наистина се чудя какво мога да напарвя . . . тъй като сега приятелят ми ще заминава в България /не живеем и двамата там/ и няма да се виждаме около месец и аз исках точно последният път ,в който го виждам поне да . . . правим секс . . . а това ще е неделя . . . всичко окей ,обаче съм в менструация . . . неделя ще е 5тия ден ,а на мен ми свършва нормално на 6-тия ,7-мия . . . какво мога /ако изобщо има такова нещо/ да направя така ,че малко по-бързичко да ми свърши?

Град
    s L A p t H e b I t C h!
    Milo moe ... nqma takava vyzmojnost ... Aa ako iskash da si pravish sex kogato si iskash pii kontraceptivi redovno i nqma da imash menstroaciq. Nauchno dokazano e ot farmacevti v Sasht che se priemat kontraceptvi che po vreme na priema im realno nqmash cikyl a kogato gi spresh tialoto ti se vryshta kym normalnoto si sytoqne. Drugoto po lesno i bezobidno neshto e sled kato ti svyrshe mesechniq cikyl da se tpchish s mnogo vitamincheta taka redovniq cikyl zakysnqva s 2-3 dni

Град
    Велико Търново

rtyuikl;

Или да го правите под душа или ако той няма нищо напротив това че ти си в менструация и малко ще поуцапате.

Град
    s L A p t H e b I t C h!
    Mm... prava si ili ispolzvaite zadyljitelno prezervativ kato predi tova go predopredish i dano da se syglasi. Nqma nishto sramno kryvotechenieto namalqva za samiq polov akt Uspehcheta ...

naistina nqma kakvo da napravi6
    Ako v jivota e vyzmojno da se vlubish 2 pyti, to pyrviq pyt bih se vlubil v teb I ako se okaje greshka to vtoriq pyt bih se vlubil v greshkata si!

Град
    V rozovite ti syni6ta...
    амии пий витамин С и прави коремни преси,ще помогне

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    витамини и прочее булшит...няма да стане
    най добре под душа...и без това е интересно изживяване...ще го запомни
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Голям фен
    Град
    Pleven
    Душ! Душ! Душ! Душ! Душ! Казах душ
    Blame the sin, not the sinner.

Не знам дали знаеш, че на спортистките цикълът е по-кратък (с изключения , разбира се). АЗ лично съм тренирала 7 години баскет и докато тренирах цикълът ми траеше максимум 5 дни. След като спрях тренировките постепенно се увеличи на 7 дни. Извода е: ако се понапънеш малко (бягане, коремни преси, танцуване) може да намалее значително и да се пробвате под душа. Но гаранция не давам, засега е само теория И при мен е практически доказвана много пъти... но ти не си аз. Задължително под душа и не се бъкай с хапове за глупости
    The only truth they can accept is their own.

pii kontraceptivi redovno i nqma da imash menstroaciq
    ?! ОМГ Тава определено не е вярно...От контрацептивете менструацията става редовна и е точно на 28 дни, но да изчезва...откъде го измисли това? А иначе за секса по време на цикъл- правила съм го много пъти и не пречи въобще. Особено щом е 5тия ден тогава дори няма нужда да е под душа. Няма смисъл и от витамин С (има ама ако го пиеш още преди да ти е дошло и така ще ти закъснее). Абееее майната му на цикъла ай приятно изкарване

Град
    София
    Душ \/
    Smile!?

Пий витамин С,и яж лимони.От това по принцип наистина спира,но все пак зависи от организма.Ама до неделя има малко време,така,че ако наистина искаш да го спреш трябва да е в по-големи количества.
    ~~~Sytrin ne iskam da se sybujdam,iskam noshta da prodyljava,i sus celyvki da me dokosvash,a tvoq miriz po men da ostava~~~

А пък от коремните преси и натоварването се засилва,не спира!!!
    ~~~Sytrin ne iskam da se sybujdam,iskam noshta da prodyljava,i sus celyvki da me dokosvash,a tvoq miriz po men da ostava~~~

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от {CinDerella}
    А пък от коремните преси и натоварването се засилва,не спира!!!

Точно такава е и логиката - да се засили и да свърши по-бързо. На мен Витамин Ц ми го беше забавил с 2 дни, не знам дали на теб ще ти свърши работа.

под душа и с презерватив :P
    ЕПА Я ЗА НАДЕНИЦА БЕХ!

Град
    Варна
    napravete si kefa .. e est ako toi e syglasen

Жертвай си дупиту Хем ще си останеш девствена. Ако си девствена изобщо де...

Мега фен Аватара на amatorium
    Che kakvo kato si v cikul. Bqgaite nqkude kudeto nqma da vi puka, che shte ocapate.
    Eating isn't cheating - Arnold

Тука имаше таква тема.. можеш да използваш специални тампони ако не те притеснява цената :P

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Mersi mnogo na vsi4ki za otgvorite . . . po4nah da se zamislqm za под душа ама . . . на мен даже и 5тия ден доста обилно ми е кръвотечението по принцип и просто ми е супер неудобно . . . аз знам, че той много иска ,защото си говорихме преди няколко дни и вика ти пък как стана така точно преди да замина и вика мен така ми се искаше тва-онва ,така че може би ще е съгласен ,но незнам как да му кажа . . . може би просто ще му намекна с нещо от сорта на "Как те искам" и като получа отговор "Нали си в цикъл" ---> "Какво от това?" и може и да стане работата ,но наистина ще ми е много неудобно . . . в смисъл . . . нзззз не ми изглежда възбуждаща самата картинка [-o<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си