- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Целувки след орална любов
mii znachi min sed pravih svirki na pr si ii mi beshe za pyrvi pyt de..beshe i za byrzichko 5-6 min nai mn..ne svyrshi vse pak kaza che mu e bilo qko..obache po nakraq..sulzichki mi izleznaha chak..sqkash iskashe da si go navre celiq v ustata mi..Ta vuprosa mi e..sled svirki celuva li vi...men tochno sled svirkata me gyshna i me cunka obache az se drypnah..nqkak stranno mi beshe do predi 1 min mu go lapah a sega da go celuvam.. iii dr vupros..gultate li ili svyrshva izvun ustata? shte chakam otg i mersi predvaritelno
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Moже и в устата,може и извуюън нея...аз сам само на 13,но мисля,че ако те обича,дори да си яла...лайна и ти го привличаш,щше те целуне!
![]()
![]()
Та . . . по темата . . . значи аз гълтам ,защото ми харесва пък и знам ,че доставям по-голяма удоволствие на момчето. . . Относно целувките - естествено ,че ме целува ,все пак до сега съм лапала част от него ,а не от някой си друг
![]()
няма никъкъв проблем след свирки да се целувате както и той като те лижи да се целувате то си е ваше не е чуждо! А за гълтането опитай 1 път гълтай виж {SeXy_BaBy} и й е харесо ако ти хареса продължи пък тана доставяш по голямо удоволстие на него ! айде и успех![]()
damm celuva me po ustata , nezavisimo dali sym gyltala ili ne e uspql da svyrshi , vse pak tova si e negova telesna technost i shtom az moga da q poemam v ustata , znachi i toi ne biva da da se dyrpq![]()
ako ne beshe taka , shqthme da si provedem edin dylyg razgovor i ako otkaje da me celuva mu spiram svirkite - ako toi se gnusi ot sobstvenoto si tqlo , zashto az da ne se:P ama inache pri nas soecialno sichko si e
\
/
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
I nie niamame problemi s celyvkite sled svirka.Vinagi me gy6va i me celyva strastno.Da,gultam.
цункайте се гушкайте сеа бе важното е да ви е хубаво и на двамата :P
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Гълтам, целува ме ест.
Той като ме лиже, не ме е гнус да ме целува след това.
mersi mn za mneniqta vi..pomognahte) samo se nadqvam dr pyt da se spravq po dobre
![]()
да зада го накараш да свърши бързо опитаи да докосваш с лавичката на пениса му твоета лигавица, това истината!!!! \Първоначално написано от pyfpaff
/
nau4i se da ti haresva...
Аз не можах да разбера, ти си му духала и той не е свършил, така ли??? Та по темата естествено че се целуваме след това!Той сваршва навън, щот не мога да я глътна, някси ме е гнус, макар че съм с него дълго време и докато свършва навън се целуваме!
Edno ot nai-smeshnite neshta e nqkoi koito se gnusi ot sekretite v sexa. I vse pak mnogo po-smeshno ot jena, koqto q e gnus ot sperma e momche, koeto go e gnus ot sobstvenata mu sperma.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Първоначално написано от pyfpaff
по принцип ние се целъваме..след орална ...ам ако ми е сваршил в устата ми се дарпа "неще да си пробва децата"![]()
Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!
Задължително ли е да свърши? Свирката може да се използва само за "загрявка". Обожавам целувките по време, след и изобщо покрй оралните ласки.......Не ме е гнус от него, нито от себе си. Гълтам и веднага след това пак се целуваме и то с език..................Първоначално написано от mackata90
ami nqma ni6to lo6o i neredno v tova da se tselyvate daje naprotiv a za gyltaneto az li4no ne go pravq no e vupros predi vsi4ko na li4en izbor
ami nz dali e zaduljitelno..v smisal bqh dosta pritesnena..se pak za 1 pyt i nz osobenno kakvo pravqzatova i se dopitah do vas
)
мда
а аз лично предпочитам , ако свърша в устата на гаджето да я гушна но без да я цункам с език преди да и махнем вкуса на моето нещо от устата и
мен не ме кефи ама никак!
иначе ако не съм свършил в нея, дори да ми правеше свирка, нямам проблеми да се целуваме![]()
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
еми мойто пиле пък се дтърпа щото аз му гълтам спермата и той не че го е гнус ама не иска да й усеща вкуса в устата си.иначе ако не е свършил си се целуваме без проблеми
Зависи от момчето. Но наистина няма логика ти да гълташ...неговата сперма..а той да си се гнуси от себе си!
А и спермата ако искаш гълтай ако не не..
Оф, много сте зле!
Моят човек като правим любов свършва върху катеричката ми и след това ми прави френска любов![]()
![]()
Много е яко!
Ми тогава за кво пишеш теми като ние сме зле а ти явно си много добреПървоначално написано от devisil
![]()
Няма нищо гнусно в това.Стига д се обичате.
:)
Мисълта ми беше - щом хигиената е ок и двамата не са болни от нещо, не виждам нищо лошо в това да се погълнат телесните сокове и след това да се целуват, аз поне не го намирам за гнусно, за мен е адски възбуждащо дори![]()
ama ti mojehs da gyltash , a toi ne mojeПървоначално написано от macka123
ne go namiram pravilno da te "poodlaga" na neshto bez sam da e gotov da go napravi . (nqmam predvid , che te KARA da mu gyltash)
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж