.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Град
    sofiq

Целувки след орална любов

mii znachi min sed pravih svirki na pr si ii mi beshe za pyrvi pyt de..beshe i za byrzichko 5-6 min nai mn..ne svyrshi vse pak kaza che mu e bilo qko..obache po nakraq..sulzichki mi izleznaha chak..sqkash iskashe da si go navre celiq v ustata mi..Ta vuprosa mi e..sled svirki celuva li vi...men tochno sled svirkata me gyshna i me cunka obache az se drypnah..nqkak stranno mi beshe do predi 1 min mu go lapah a sega da go celuvam.. iii dr vupros..gultate li ili svyrshva izvun ustata? shte chakam otg i mersi predvaritelno

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Moже и в устата,може и извуюън нея...аз сам само на 13,но мисля,че ако те обича,дори да си яла...лайна и ти го привличаш,щше те целуне!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt

Та . . . по темата . . . значи аз гълтам ,защото ми харесва пък и знам ,че доставям по-голяма удоволствие на момчето . . . Относно целувките - естествено ,че ме целува ,все пак до сега съм лапала част от него ,а не от някой си друг

Град
    Пловдив
    няма никъкъв проблем след свирки да се целувате както и той като те лижи да се целувате то си е ваше не е чуждо! А за гълтането опитай 1 път гълтай виж {SeXy_BaBy} и й е харесо ако ти хареса продължи пък тана доставяш по голямо удоволстие на него ! айде и успех

как само прозвуча..

Град
    *in a pink dream*
    damm celuva me po ustata , nezavisimo dali sym gyltala ili ne e uspql da svyrshi , vse pak tova si e negova telesna technost i shtom az moga da q poemam v ustata , znachi i toi ne biva da da se dyrpq
    ako ne beshe taka , shqthme da si provedem edin dylyg razgovor i ako otkaje da me celuva mu spiram svirkite - ako toi se gnusi ot sobstvenoto si tqlo , zashto az da ne se :P ama inache pri nas soecialno sichko si e \/
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    I nie niamame problemi s celyvkite sled svirka.Vinagi me gy6va i me celyva strastno.Da,gultam.

Град
    V MoQtA StAq
    цункайте се гушкайте се а бе важното е да ви е хубаво и на двамата :P
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Гълтам, целува ме ест.
    Той като ме лиже, не ме е гнус да ме целува след това.

Град
    sofiq
    mersi mn za mneniqta vi..pomognahte ) samo se nadqvam dr pyt da se spravq po dobre

Цитирай Първоначално написано от pyfpaff
    mersi mn za mneniqta vi..pomognahte ) samo se nadqvam dr pyt da se spravq po dobre
    да зада го накараш да свърши бързо опитаи да докосваш с лавичката на пениса му твоета лигавица, това истината!!!! \/
    nau4i se da ti haresva...

Аз не можах да разбера, ти си му духала и той не е свършил, така ли??? Та по темата естествено че се целуваме след това!Той сваршва навън, щот не мога да я глътна, някси ме е гнус, макар че съм с него дълго време и докато свършва навън се целуваме!

Мега фен Аватара на amatorium
    Edno ot nai-smeshnite neshta e nqkoi koito se gnusi ot sekretite v sexa. I vse pak mnogo po-smeshno ot jena, koqto q e gnus ot sperma e momche, koeto go e gnus ot sobstvenata mu sperma.
    Eating isn't cheating - Arnold

Re: Целувки след орална любов

Цитирай Първоначално написано от pyfpaff
    mii znachi min sed pravih svirki na pr si ii mi beshe za pyrvi pyt de..beshe i za byrzichko 5-6 min nai mn..ne svyrshi vse pak kaza che mu e bilo qko..obache po nakraq..sulzichki mi izleznaha chak..sqkash iskashe da si go navre celiq v ustata mi..Ta vuprosa mi e..sled svirki celuva li vi...men tochno sled svirkata me gyshna i me cunka obache az se drypnah..nqkak stranno mi beshe do predi 1 min mu go lapah a sega da go celuvam.. iii dr vupros..gultate li ili svyrshva izvun ustata? shte chakam otg i mersi predvaritelno

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

по принцип ние се целъваме..след орална ...ам ако ми е сваршил в устата ми се дарпа "неще да си пробва децата"
    Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от mackata90
    Аз не можах да разбера, ти си му духала и той не е свършил, така ли??? Та по темата естествено че се целуваме след това!Той сваршва навън, щот не мога да я глътна, някси ме е гнус, макар че съм с него дълго време и докато свършва навън се целуваме!
    Задължително ли е да свърши? Свирката може да се използва само за "загрявка". Обожавам целувките по време, след и изобщо покрй оралните ласки.......Не ме е гнус от него, нито от себе си. Гълтам и веднага след това пак се целуваме и то с език..................

ami nqma ni6to lo6o i neredno v tova da se tselyvate daje naprotiv a za gyltaneto az li4no ne go pravq no e vupros predi vsi4ko na li4en izbor

Град
    sofiq
    ami nz dali e zaduljitelno..v smisal bqh dosta pritesnena..se pak za 1 pyt i nz osobenno kakvo pravq zatova i se dopitah do vas )

мда
    а аз лично предпочитам , ако свърша в устата на гаджето да я гушна но без да я цункам с език преди да и махнем вкуса на моето нещо от устата и

мен не ме кефи ама никак!
    иначе ако не съм свършил в нея, дори да ми правеше свирка, нямам проблеми да се целуваме
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

еми мойто пиле пък се дтърпа щото аз му гълтам спермата и той не че го е гнус ама не иска да й усеща вкуса в устата си.иначе ако не е свършил си се целуваме без проблеми

Зависи от момчето. Но наистина няма логика ти да гълташ...неговата сперма..а той да си се гнуси от себе си!
    А и спермата ако искаш гълтай ако не не..

Оф, много сте зле!

Моят човек като правим любов свършва върху катеричката ми и след това ми прави френска любов Много е яко!

Цитирай Първоначално написано от devisil
    Оф, много сте зле!

Моят човек като правим любов свършва върху катеричката ми и след това ми прави френска любов Много е яко!
    Ми тогава за кво пишеш теми като ние сме зле а ти явно си много добре

Няма нищо гнусно в това.Стига д се обичате.
    :)

Мисълта ми беше - щом хигиената е ок и двамата не са болни от нещо, не виждам нищо лошо в това да се погълнат телесните сокове и след това да се целуват, аз поне не го намирам за гнусно, за мен е адски възбуждащо дори

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от macka123
    еми мойто пиле пък се дтърпа щото аз му гълтам спермата и той не че го е гнус ама не иска да й усеща вкуса в устата си.иначе ако не е свършил си се целуваме без проблеми
    ama ti mojehs da gyltash , a toi ne moje
    ne go namiram pravilno da te "poodlaga" na neshto bez sam da e gotov da go napravi . (nqmam predvid , che te KARA da mu gyltash )
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си