- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гаджето ми сънува най-добрия ми приятел
Здр. гаджето ми санува най-добрия ми приятел в еротичен сън казва че било само единпат другите пати санувала мене има ли за кво се претиснявам. Просто мисля че това не е нормално. Вие ко ще кажете моляви помогнете че много се претиснявам тя ми вика просто сън.
Мене ако питаш не е нормално това, че ти го е казала...
да наистина..защо й е трябвало да ти казваПървоначално написано от Darkl1ng
![]()
незнам седя и много се претиснявям ко да правя си бласкам![]()
za men ne e normalno izob6to tova 4e ti go kazala do nqkde nqma za kakvo da se pritesnqva6 kakto kazva tq "prosto san" no vse pak suni6tata otrazqvat tova koeto pod suznatelno iskame da ni se slu4i vse pak v suni6tat ponqkoga ima i malko istina taka 4e se zamisli i ne se strqskai tolkova ako tq naistina darji na teb i te obi4a vsi4ko 6te e Okay
Никога няма да се предавам,
дори сама да оставам!
С момченца ще се заигравам,
после нагло ще ги заебавам!
Не ми трябват газари или идеали,
те са само за Не'кви П***и заспали.
Трябва ми едно сърце,което да Обичам и във вярност да му се вричам !!!
ко да прая
Е ся го наплашихте тотално момчето.
Или пък малко е искала да го жегне, да поревнува лекичко и той. А иначе какви са ви отношенията?
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
какъв смисъл какви ни са отношенията
ако за тва дали сме скарани или просто сме супер двойка разбираме се много
Еми ако е решила, че си мислиш, че ти е сигурна и й е влязла муха в главата да те накара да ревнуваш без дефакто да прави каквото и да е пред теб.
Просто наистина звучи прекалено странно да ти го каже.![]()
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
еми това никога няма да го направи
ко да прая моляви кажете ми
normalno e tova 4e go e sunyvala ne e normalno 4e ti e kazala no spored men ti go e kazala za da te nakara da revnyva6 i taka da i pokaje6 kolko silni sa 4yvstvata ti kum neq![]()
щом толкова се притесняваш попитай я кво зна4и за нея тоя сън..дали е просто сън като всеки друг или има нещо пове4е..дали не го е казала просто за да те подразни и най-ве4е защо ти го е казала като е могла просто да ти го спести
абе говори си с нея, вси4ко се оправя с разговор \/
Нищо не можеш да направиш, просто се е случило, че го е сънувала, но защо ти е казала?![]()
Странно,че ти го е казала,но може би самият факт,че го е споделила показва може би,че не трябва да се тревожиж.. Много неща може да има в главата на приятелката ти.. Само тя си знае![]()
Просто прави нещата така,че да караш околните да се усмихват и да си щастлив!![]()
казами го щото сичко си казваме тя се претиснява не означава това нещо
Първоначално написано от marmalad4e
Май мацката леко се е опитала да те накара да си по деен в акта :P
ами..няма какво да направиш..но това,че го е сънувала може да значи,че има нещо към него..но пък от друга страна ако е имала нещо към него тя не би ти казала за съня си..[/quote]
оООоо, стига глупости, бе. Казала ти го е, защото е било с най-добрия ти приятел и си е мислиле, че поне от него нямада ревнуваш.
Аз на моя съм му казвала така за някакви такива сънища. Сънувах, че прави сукс със Слави.2 седмици по-късно с Део
А и двамата не са най-големите красавзци и дори не гледам "Шоуто н Слави", защото ми е тъпо.
Това беше отдавна, иначе съм сънувала и с 2-ма приятели, но за тях не му казах, за да не почне да си мисли глупости. Но миналата седмица сънувах, че правихме тройка с него и с най-добрата ми приятелка.Разказвах му с големи подробности и така сме се смяли. Никога не съм си мислила, такива неща за нея, тъй като най-малкото си пада по различни неща в сексуално отношение и нищо не би се получило, но и не ме привлича, а още пък повеч да докосва приятеля ми по този начин. В съня си се възбуждах от това, че му прави свирки.
ХахаХАХах беше забавно
Сънищата не винаги са отражение на истинския живот.Не си пълни главата с глупости!
тя не такава бе хора
Може Да Иска Тройка![]()
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
spored mene sicho si e nared
1) che e namerila nachin da ti go kaje , az sym napylno ZA takiva chisti i qsni otnosheniq
2) kakvo se vtilqsvash , shtom za neq na znachi nihsto![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
незнам много съм объркан в момента
ama q se uspokoi , samo kaot te gledm , kak debnesh , nqkoi da ne otovri temata i vednaga otogovarqsh
spored men , a i ostanalite , nqma za kakvo da se pritesnqvash
otyrsi se malko ot taq paranoq![]()
![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
добре ще се опитам да забравя това нещо много благодаря за савете те ви че обарнахте внимание на моя проблем ще се опитам да го прияма като сън